Şimdi Ara

Macbook pro tel slot ram?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 13" 2012-mid macbook pro bilgisayarım vardı ona 8gb tek slot ram takmak istiyordum sorun olurmu çift yerine tek takmak



  • Yaklaşık 1 senedir tek slot 8gb ram ile kullanıyorum ve hiç bir problemim olmadı. Muhtemelen birileri çıkıp yapma etme diyeceklerdir, bana da dediler zamanında :D ama pek kulak asmadım bir süre deniyeyim dedim ve denemelerim tam gaz devam ediyor. Simetri takıntınız yoksa bir problem teşkil etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı retina mı?
    ben de macbook almak istiyorum ama retina olmazsa almayın yazıyor. Sizce bariz fark var mı?
  • setirek S kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda çok büyük bir eksiklik hissetmedim ancak bu retina ekran mac'lere alışkın olmadığım için olabilir. 2012 mid prolarda, ssd takılabilmesi ve ram değiştirilebilmesi gibi avantajlar var. Performans konusunda hiç bir sıkıntısı yok. Bence hala alınabilir durumdalar. Ekran konusunda çok büyük eksiklik hissedecekseniz de harici ekranla kullanılabilir. Retina ekranlı mac'ler daha ince ve hdmi girişi üzerinde olarak geliyor ve tabiki retina ekranı var. Bunlar için fiyat farkı değer mi sizin tercihiniz. Yeterli bütçem olsa retina ekranlı mac alırdım.
  • Cevap için çok teşekkürler @cukkaSG o zaman alayım bir tane.
    Benim ekran retina değil ama açıkcası o kadar aramadım, tabi olsa daha güzelde 15" olsa retinayı zorlardım şahsen büyük ekranda cidden değiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.