Şimdi Ara

Macbook Pro Sıvı Teması ve Tamiri HKK Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , maalesef ki geçen günlerde anlamsız bir şekilde klavyedeki birtakım tuşlar çalışmamaya, touchpad kısmı ise ufak problemler çıkarmaya başladı.

    Cihazı Ankara Promc servisine teslim ettim , garantisinin dolmasına yaklaşık 2-3 hafta vardı, Az evvel servisten gelen acı haber ile soluğu burda aldım.

    Cihazımda sıvı teması olduğunu söyledi beyfendi, fakat anakarttaki sorun minör olduğundan yalnızca topcase denen touchbar, klavye ve üst kasa takımından oluşan yekpare kısmı için 1700 tl gibi bir rakam zikretti ,

    Öğrenci bir adamım, 1700 az bir mebla değil kaldı ki ilerde anakartta problem çıkarabilirmiş, nasıl bir yol izlesem bilemiyorum,

    Yetkili servis dışında yedek parça bulunan merdiven altı yerlere vermek olsun, avrupadaki apple store lara yollamak olsun ne yapacağım hiç bilmiyorum.

    Ne yapacağım konusunda oldukça çaresiz olduğumu söylemeliyim , Acil çözüm önerilerine ihtiyacım var .







  • Bence yapabiliyorsanız pupa'nın servisiyle bir görüşün.

    Geçen haftalarda ben de şu an kullandığım 2012 13 inç macbook air'in üstüne kahve döktüm, ok tuşlarından üç tanesi bozuldu. Pupa'da topcase değişimi yapıp 650 liraya bütün olayı hallettim. Fakat sizin durumunuz biraz daha farklı gözüküyor, eğer logic board kaynaklı bir sıkıntı varsa, topcase değişimi olayı çözmeyecektir. Bahsettiğim sorun sonrası apple yetkili servisleri arasından en iyi fiyatı da pupa'dan almıştım onu da belirteyim ayrıca.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabiniz icin tesekkurler , yarin mutlaka Ankara Pupa servisi ile irtibat kurup durumu açıklığa kavuşturacağım . Umarim mumkün mertebe daha kabul edilebilir bir rakama sorunumu ehil ellerde halledebilirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.