Şimdi Ara

MacBook Pro 2018’de ciddi bir ekran sorunu ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle macbook'tan sonra tasarım olarak daha kötü bir cihaz almak istememem sebebiyle söylediğim modellere baktım. Söylediğim modeller tasarım olarakta çok iyi cihazlar. Ekran çerçeve olayı özellikle. Ama gönlüm Razer Blade'ten yana. :) Tasarım ve özellik olarak çok iyi bir cihaz. MSI GS65'te çok iyi fakat anakart ters montaj yapıldığı için ssd ve ram değişimi çok zor.(youtube videolarından bakabilirsiniz.)

    Asus'lara da baktım ama tasarım ve özellik olarak istediğim cihazı bulamadım. O yüzden nihai karar olarak büyük ihtimal Razer Blade alırım. Onuda maalasef yurt dışından almak zorundayım. :(
  • Morthor M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Asus zenbook pro, dell xps 15 (9570) Gibi modeller Mac Book tasarımlarına yakın ancak fiyatları özelliklerine göre çok yüksek. Yalnız XPS 15'in dokunmatik ekranlı modelinde 97Whr kapasitesinde pili var. 16 saate kadar kullanım sunuyor.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Macbook Proyu 2012'de retinalı ilk modeli alarak kullanmaya başladım. 2012'den bugüne onlarca farklı notebook ve tüm nesil macbook proları kullandım diyebilirim. Halen macbook pro ekranı kadar iyi bir ekranlı notebook görmedim. Ekranda sorun oluyor, ghosting, soyulma, klavye izi vs bunlar ayrı konular ama %90 değişim programı çıkıyor bu tip sorunlara. Geçen gün 2017 Touchbarlı macbookta oluşan ekrandaki klavye izi için biraz zorluk çıkarsalarda, biraz uğraşarak ekranın değişmesini sağladım.

    Ekran dışında yine hiç bir notebookta göremediğim touchpad var. Eskisi gibi diğer notebooklarla ciddi farkları belki yok ama yine de piyasadaki notebooklardan ilerde.
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Halt etmişsin sen!! Adamların arıza durumunda geri dönüşü olsun kullanımda sıkıntı olsun geri dönüşünü bir dene böyle konuşamazsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockndarkk

    Halt etmişsin sen!! Adamların arıza durumunda geri dönüşü olsun kullanımda sıkıntı olsun geri dönüşünü bir dene böyle konuşamazsın.
    Aynen usta. Ekranı çalışmayan iphone x'e telefona elektrik gitmiyor (!) diyip 6bin lira telefon değişim yapmaya çalışmaları, hele telefondaki resim falan onları unutun denen telefonun kaldığı yerden falan devam etmesi gerçekten böyle konuşamam normalde sağlam sövmem gerekirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı açmayı bilmiyorsunuz sonra ekran sorunu var diyorsunuz :D

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Dostum retina ekran diye bir gercek var amoled ips hak getire. Ayrıca diğer arkadaşta deniz touchpad diye ben arttiriyorum klavye diyorum birde. Eskiden zibilyon artışı vardı hafiflik sağlamlık incelik artık bunları yapabilen birçok firma var ama şunu da unutmayalım firmalar bunu yapmadan once ve yaptiktan sonraki fiyat değişimlerine goz atın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.