Şimdi Ara

Macbook pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,arkadaşlar bilgisayar alacağım macbook pro 13 inç ve msi arasında kararsızım.durum şu ki güzel sanatlar öğrencisiyim photoshop,zbrush tarzı programlar öğrenmem gerekli bu yüzden mac düşünüyorum en fazla bütçem 4000 4500 arası.Oyun oynamak için ideal değil belki bi yandan onu düşünüyorum pcde sadece dota 2 oynuyorum araştırdığıma göre normal çalıştırıyo gayetti iyi diyolar birde sizden tavsiye almak istiyorum.Birde yaygın değil yani uygulamaları illaki satın almammı gerekiyor office word excel için ayrıca bi paket almam gerekiyomuş sanırım bu yüzden beni düşündürüyor açıkçası ve msi a kayıyorum.Ayrıca intel iris nasıl işliyor tam olarak bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı konuyu Apple bölümüne açarsanız daha fazla yardımcı olabilirler, Apple bölümünde genelde ultrabooklar'dan Macbook'a geçenler var. Ben Macbook almazdım.
  • Teşekkürler oraya açayım birde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windowsta nasıl kullanıyorsanız, o programları, mac OS'dede aynı şekilde kullanırsınız.(lisans ücreti konusunda) dota2, blizzard oyunları, simcity, fm...vs birçok oyunuda destekliyor. Windowstan mac'e geçişte tek eksiklik IDM. onu ben çok aradım da onun gibisini bulamadım.

    ama bir süre sonra işletim sistemine alışınca, aramamaya başladım.
  • Teşekkürler :) oyun olarak videolara bAktım gta4 gibi oyunları rahatlıkla oynatıyor anladığım kadarıyla yeni oyunları elbette full ayarlarda oynatması güç lakin dediğim gibi dota 2 oynuycam adam akıllı sadece onu bile gözlerim yorulduğu için en düşük ayarlarda oynuyorum :) benim için önemli olan çizim programlarını rahat ve stabil çalıştırabilmesi istediğim model çift çekirdekli 8 gb ramli ve i5 işlemcili çift çekirdek olması korkutmuyor değil ama sanırım mac osx işletim sistemiyle bu durum avantaja çevriliyor sanırım :) ıdm i arayacağımı sanmıyorum dediğiniz gibi alıştıktan sonra :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.