Şimdi Ara

Mac GarageBand Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, Mac OS X'te yeniyim ve sizlere problemimi danışmak istiyorum. Kullandığım PC'nin özelliklerinden mi kaynaklı bilmiyorum fakat GarageBand'ı kapat aç diyor ben kapatıp açsamda aynı problemi tekrarlıyor. Bu problemi daha önce yaşamış veya çözümünü bilen dostlardan yardım bekliyorum.

    Bu arada orijinal Macbook Pro değil, Hackintosh. :)
     Mac GarageBand Sorunu



  • Normal bilgisayarda Mac OS'tan memnunmusunuz bana kalırsa windows daha hızlı ve stabil PCler için?

    Garageband'ı sil sonra tekrar indir.
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mac OS'tan memnundum fakat 3-4 gün önce falan. Kendisine 40 GB bir alan ayırdım biraz bilgi sahibi olmak için, tabi pek bir sorunla karşılaşmadığım için kurduktan 2 gün sonra normal günlük kullanıma geçiş yaptım. Fakat o 40 GB dolunca ve Mac OS USB Kurucusunu formatlayınca mecburen Windows 10'a dönüş yaptım. Şuan için Mac'e dönüş planları yapıyorum ama buna ayıracak zamanı bir daha bulabilir miyim bilmiyorum.


    Sorunu da şu şekilde çözdüm; GarageBand'i Apps klasörüne sürüklemediğim için böyle bir hata aldığımı fark ettim. Mac'e yeni geçeceklere tavsiyem bir uygulamanın sonu .dmg ise bunu Apps klasörüne sürükleyip çalıştırmanız da fayda var. Bazı uygulamalar çift tık ile .dmg dosya biçiminin içinde çalışabiliyor ama Apps klasörüne almakta fayda var.
  • yaptığınız hata çok beginner seviye bir hata olmuş neyse öğrenmiş oldunuz. DMG dosyasını açtığınızda pcye flash disk bağlamış gibi bir sanal sürücü oluşur onun içinde her uygulama çalışmaz. Bu windowsta flashtan uygulama çalıştırmaya benziyor
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. :) Elime Mac değmemişti o güne kadar. Fakat Final Cut Pro, Logic X Pro, GarageBand ilaç gibi uygulamalar. Fakat bu nimetlerden çok kısa bir süre yararlandım. 2015 Macbook Pro cihazları çok güzel ama fiyatına göre değer mi bilemiyorum. Hani almışken de en düşük modelini almak biraz aptallık gibi geliyor. Geçen bir kaç sistem özelliğini kendime göre yükselttiğimde 5.600 TL civarına geldi. Fakat benim 1. Nesil i3'ü öttürdü diyebilirim.

    Hatama gelince, size katılıyorum çok basitçe bir hata. :)
    Bakalım daha teknoloji dünyasında başımıza neler gelecek. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.