Şimdi Ara

M2 SSD ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle iyi forumlar. eski sistemimi dağıtalı çok oldu. şimdi elime HP Z420 workstation kasa geçti. xenon 1603 işlemcisi ve 8 gb ram var. bunların yanında K600 ekran kartı var. eskiden Q9550 işlemci kullanıyordum. 1603 onun performansını veririmi? bu ekran kartı ve ram de yeterlimi değilse ucuz yollu ne olur? şimdi asıl konu olarak şunu sormak istiyorum. bu sistemde m2 soketi yok pcie dönüştürücü adaptör kart alıp m2 ssd disk taksam diyorum. eklediğim fotoda anakartımın slotları görünüyor. bana burada yapabileceğim ve revizyon için uygun slotu ve bunun için olan dönüştürücü kartı söylermisiniz? yardımcı olursanınz çok sevinirim.
    iyi forumlar. AYRICA ESKİ SU SOĞUTMA PARÇALARIM SATILIKTIR. LİNKİNİ EKLEDİM.

    M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.
    https://forum.donanimhaber.com/alphacool-nexuss-iii-radyator-swiftech-mcp-655-b-pompa-swiftech-cpu-bloklar-ve-diger-urunler--140502024#140502024







  • BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.
  • Merhaba, bana attığınız PM'e PM ile karşılık verdim ama burada da yazayım, başka insanlarda faydalansın.

    PCI Express X4 kart almanız lazım ama sizin anakartınız harici kartlar üzerinden boot ediyor mu? Asıl soru bu... Yoksa alacağınız kartı sadece windowsu başka bir diske kurup kartın driverini yükledikten sonra depolama amaçlı kullanabilirsiniz. Gerçi bu da birşey benim gözümde, 240GB SATA 3 SSD alıp sistemi ona kurup depolama için 1TB NVME SSD alıp adaptörle PCI Express slotunuza takabilirsiniz ama adaptörler pahalı, NVME pahalı, değer mi farka bilemedim... O farka 2 tane 1TB SATA 3 SSD alıp krallar gibi kullanabilirsiniz. yüksek boyutlu fotoğraf ya da render ile uğraşmıyorsanız farkı hissetmezsiniz.https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/m2-disk-nvme-ssd-to-pcie-30-x16-cevirici-adaptor-P336938879?gclid=CjwKCAiAgqDxBRBTEiwA59eENyD4mnzNLcnms-2b7Ohja2384ILm43WVCcRjhDFwkaBTLM97OGDnHBoC6goQAvD_BwE&gclsrc=aw.dshttps://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/akasa-m2-ssd-to-pci-e-gen3-x4-sogutuculu-donusturucu-adaptor-P151019953?gclid=CjwKCAiAgqDxBRBTEiwA59eEN-kJv0SvQeNdpY4IH78Z9HtRrsGzhITmN-tvZ6tc-dgqilCJfSe1thoCygoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds




  • yanıtınız ve ilginiz için teşekkür ederim. bunu yapmaktaki amacım windowsu bu diske kurmak. buraya kuramadıktan sonra yapacağım masrafın çokta manası olmayacaktır benim açımdan. bukart üzerinden boot edip edemeyeceğini nasıl öğrenebilirim.?
    en basitinden biosa bakarak bunu görebilirmiyim? yada HP ye bunu sorsam yardım edebilirlermi? ilgilenirlermi?

    ayrıca bana attığınız linklerdeki dönüştürücüler benim araştırmalarımdakilerden çok daha kaliteli görünüyorlar. yarı fiyatına olanlarla bunlar arasındaki karklar işlevsel likmi yok hız, kalite, fonksiyon gibi farklarda varmı?
  • bıos boot görüntülerim.

    M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.




  • Burada Add-on görünmüyor boot seçeneklerinde ama kartı taktığınız zaman da aktif olacak olabilir. Dediğim gibi bir tane alıp denemeniz gerekiyor. Çalışmazsa geri iade edersiniz.
  • add ile ilgili bişey gördüm galiba tekrar bakayım
  • bu menülerin bir manası varmı sence?
    daha önce o.c. yapılmayan anakart hiç kullanmamıştım. baya yabancıladım.
    M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.M2 SSD  ADAPTÖR İÇİN YARDIM LÜTFEN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimikonen -- 23 Ocak 2020; 22:15:32 >




  • O biosta bizi ilgilendiren tek şey Storage option ile Boot bölümü ama onda da add-on card ile ilgili birşey yazmıyor. Belki kart takıldığında sistem algılayıp çıkartıyordur BIOS'ta o seçeneği. Dediğim gibi en iyi seçenek deneyip kontrol etmek.
  • o halde malzemeleri alıp denemekten başka bişey kalmadı. sıvı soğutma malzemelerini satınca alırım artık. olmazsa iade opsiyonum da oluştu. bu şekilde halledeceğim. sizede çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.