Şimdi Ara

M2 Air 8 GB RAM 256 GB SSD vs M2 Air 16 GB RAM 512 GB SSD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, çok ikilemde kaldım değerli yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum karar vermem de yardımcı olur musunuz ?




    Macbook Air M2 base model 8 gpu 8 ram 256 ssd mi yoksa 8 gpu 16 ram 512 ssd mi ?




    Genellikle office (word excel) , internet gezintisi(youtube,netflix) , pdf döküman okuma için kulanıyorum. Masaüstü pc var oyun için.Ama iş seyahatlerinde (ortalama1-2 ay süre) ara sıra lol fm falan oynamak isterim.




    256 gb ssd yavaşlığı memnuniyetsizlik hissettirir mi bilmiyorum. ram 8 gb kaç yıl daha yeterli olur ? 3-5 yıl kullanmayı düşünüyorum aldığım yeni cihazı.


    Arada fiyat olarak ciddi farklılık var. Ama sonradan pişman olmak istemiyorum sizce hangisi ?




  • Yapacakların için 8 ram yeterli, ssd daha yavaş olabilir ama yavaş hali bile günlük kullanımda gereğinden fazla. O kadar fiyat farkı bence mantıklı değil.

  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkür ederim. 8gb ram önümüzdeki 3-4 sene için de yeterli gelir mi ? Yükseltmediğime pişman olur muyum ?

  • govgovpasa kullanıcısına yanıt

    Ben 16 gb ram ve 256ssd tercih ettim uzun araştırmalar sonucunda. Kullandığım intel MacBook Pro 256 gb ssd li idi. Harici disk kullandiğim için hiç dolduramadım. Ondan 256 sık tercih ettim. Eğer yer sıkıntınız yoksa 256 tercih edin. Hız farkını çok anlamazsınız günlük işlerde. Ama ram i yükseltmeniz sizin için faydalı olacaktır. Bilgisayar rahat eder ssd yi memory olarak kullanmasına gerek kalmaz.

  • Fikirleriniz ve öneriniz için teşekkür ederim. 2 gün önce mba m2 8 ram 256 ssd siparişi verdim. Böyle karar vermemdeki sebep hiç yük bindirecek bir işlem yapmayacağım. Çok nadiren ara sıra oynarsam league of legends oynarım o da şart değil. Zaten teknolojiye merakımdan dolayı 2-3 sene kullanırım diye düşünüyorum.Çok büyük bir yenilik gelirse 2-3 sene sonra tekrar değiştiririm. MacBook Pro 16” 2019 vardı büyük hantal ve şarjı 4-5 saat dayandığı için sattım çünkü benim güce hiç ihtiyacım yok.Taşınabilirlik ve uzun süre pil ömrü benim önceliğim. Apple dan sipariş verdim denerim eğer gerçekten memnun etmezse iade eder 16 gb ram versiyonu tekrar sipariş veririm gerekirse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.