Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM.ZAMANIM YOK HİÇ ARAŞTIRMAYA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    benim 4 gün önce bebeğim oldu. En son 50 TL lik benzinle 6 kere pendik-tuzla yapınca ve bacanağımın aynı paraya ankaradan gazla buraya geldiğini duyunca iyice sinir oldum ve gaz taktırmaya karar verdim. Arabam renault 2003 scenic 1.6 16V. orta kalite tavsiyeniz nedir.

    Bebek olduğu için araştırmaya vaktim yok.

    Bana marka ve takacak yer tavsiyesi gerekiyor tuzla veya ist/anadolu yakasında.

    şimdiden çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 14 Ocak 2010; 10:35:23 >



  • Allah analı babalı büyütsün.
    Ben İstanbulda değilim sana fikir veremeyecem. Ama forumda İstanbulda montaj için bayi ve marka tavsiye edecek çok arkadaşımız var.. Yardımcı olacaklardır.
  • çok teşekkürler.

    umarım yardımcı olurlar.
  • ayirabilecegini butce nedir?

    1000 TL alti mi, ustu mu?

    araci uzun sure kullanacak misiniz yoksa 1 sene sonra degistirecek misiniz?

    yillik ne kadar km yapiyorsunuz?

    yerli kit mi istersiniz ithal kit mi biraz daha ayrinti lutfen.
  • @pegasusxx1975 hocam;
    Allah analı babalı sağlıklı büyütsün öncelikle bebeğini;
    lpg dönüşümünü bostancı sanayi sitesinde 2a brc bayisinde (Gürkan Topuzlar) yaptırmanı öneririm. ben aracıma (symbol 1,4) geçen ağustosta taktırdım ve çok memnunum. Brc lpg de çok iyi bir marka. gözü kapalı taktırabilirsin.Fiyatı 1650 tl idi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 18 Ekim 2009; 22:11:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    @pegasusxx1975 hocam;
    Allah analı babalı sağlıklı büyütsün öncelikle bebeğini;
    lpg dönüşümünü bostancı sanayi sitesinde 2a brc bayisinde (Gürkan Topuzlar) yaptırmanı öneririm. ben aracıma (symbol 1,4) geçen ağustosta taktırdım ve çok memnunum. Brc lpg de çok iyi bir marka. gözü kapalı taktırabilirsin.Fiyatı 1650 tl idi..

    +1
  • cok tesekkurler dostlar. 1000 TL civari peki taktirmami onerir misiniz? yoksa problem yasamamak icin boyle pahalli birsey mi taktirmaliyim?
  • valla ben de 1000 tl civarı bişey taktırmak için ağustosta gaz servislerini araştırdığımda çoğu lpg dönüşüm bayisinin resmen kötü bir kaynak atelyesi gibi düzensiz pis olduğunu görünce bazı markalardan vazgeçtim..tamirhane gibi yerler vardı..göz var nizam var.lpg dönüşüm merkezi dediğin yetkili servis gibi düzentli tertipli temiz olmalı.. brc dönüşüm merkezleri tertip düzen temizlik açısından güzel. bir de brc bayisine gittiğimde bir taksici ile karşılaştım.aracı ikinci nesil accent di. kaç kmdesin hocam dedim 360.000dedi. eee dedim motor bitmedimi yok dedi bitmedi daha.. :) ne önerirsin dedim. eğer uzun yıllar binmeyi düşünüyosan aracına brc öneririm yok 2senede satarım dersen daha ucuz markalardan takır dedi.. 360.000km boyunca brc kit ile kullanmış adam ve sonunda regülatör arıza yapmış onu değiştirtiyordu.. uzun lafın kısası taksici gibi günde 250-300 km yapan birini referans alarak brc markasını duyunca gözü kapalı taktırdım..




  • BRC'yi bu kadar gozunuzde buyutmeyin.

    Ayrica sizin gittiginiz servis sahibi kisisel olarak tertipli duzenli biridir yoksa ben cok servis denen yer gezdim hepsi tamirhane.

    Hatta kendine distrubutor diyen birinin servis resimlerine bakarsaniz 2 adet lift, daginik ekipmanlar, sikis tepis bir oda ama lafta egitim merkezi bas bayi cart curt

    Servisin nasil gozuktugu degil yapilan is onemlidir zaten sanayinin ortasinda bir dukkan zor temiz kalir.

    Eski BRCler kaliteliydi fakat daha sonra fason uretimler bu kitlerle karisitirilmaya baslandi ki bunu bizzat Turkiye distrubutoru yapti. Su an kalitesi hakkinda kimse net bir yorum yapamiyor tek avantaji servislerinin coklugu kaldi.

    ayrica bir cok yer BRC'yi 1500/10 takiyor bayii listesini onunuze alin telefonla arayin yarim saatte tum bayiilerden fiyat alirsiniz.


    bana sorarsaniz uzun yillar kullanacaksaniz Landi Renzo taktirin, orjinal Italyan olmalari konusunda bir sikinti yok o da 1500 lira civari,

    yerli olsun derseniz; Ramses 750/10, Atiker 990/10, Aldesa 950/10 bunlari taktirabilirsiniz. (fiyatlar +- 50 oynayabiliyor)

    Atiker'in diger kitlere gore avantaji cok fazla bayiisi var; hangi kente giderseniz gidin garantiden parcaniz sorgusuz sualsiz sizi yormadan degistiriliyor. Sik sehir degistiriyorsaniz goz onunde bulundurun.

    Ramses'in fiyat avantaji var, f/p olarak iyi oldugu soyleniyor gormedim.

    Aldesa'nin RSI modeli icin sektorden bir cok kisi olumlu yorumlar yapiyor, size Umraniye'de Aldesa'nin merkez servisinde taktirmanizi oneririm. Sanirim en kaliteli montaj orada yapilir ve bir sorun oldugunda cozebilecek en kalifiye yer orasidir


    Benim aracimda fabrikadan BRC var, regulatoru eskimisti yine BRC'nin yan urunu olarak lanse edilen 2A BRAVO taktirdim, memnunum bir sikinti yok. BRC'ye karar verirseniz de iyi bir tercih olur kullandiklari yazilim gercekten guzel.

    kazasiz surusler, cocugunuz hayirli olsun




  • sağolun bilgiler için.

    ben senede taş çatlasa 12000 km yapıyorum. 10000i şehir içi 2000i şehir dışı. ne kadar sürede amorti edeceği önemli değil benim için. çünkü bir 10 sene daha binmeyi düşünüyorum.

    biraz da şans işi olsa gerek bu iş.
  • Sorun satın almak yerine ürün almayı tercih etmelisiniz. :)




    Mesaj: 1





    19 Ekim 2009; 21:27:40


    --------------------------------------------------------------------------------

    ARKADAŞLAR.MERHABALAR.LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN.
    BUNDAN 1,5 AY KADAR ÖNCE DENİZLİDE MİLANO MARKA SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ TAKTIRDIM.ARABAM 1999 MODEL 1.6 VOLKSWAGEN POLO HB. DENİZLİNİN BULDAN İLÇESİNDE OTURUYORUM.ÇEKTİĞİM SIKINTILARI ANLAYIN DİYE SÖYLEDİM. SERVİS SİSTEMİ TAKTI.ARABAMDA İLK GÜNDEN İTİBAREN ROLANTİDEYKEN STOP ETME OLDU.ARABA BAZEN ROLANTİDEYKEN SARSILIYOR VE TAM STOP EDECEK DERKEN KURTARIYOR.DEVİR SAAT GÖSTERGESİ YÜKSELİP ALÇALIYOR.SERVİS BANA ARABAMI KENDİ SERVİSİME GÖTÜRMEMİ VE KELEBEK BOĞAZI İLE BUJİLERİN BAKILMASINI SÖYLEDİ.KELEBEK BOĞAZI TEMİZLENDİ,BUJİLER DEĞİŞTİ.SERVİS AYAR YAPTI.SORUNUM GEÇMEK BİLMEDİ.BU ŞEKİLDE BEN BULDANDAN SIRF BUNUN İÇİN 3 DEFA GİTTİM.VE 4. GİDİŞİM DE GEÇEN HAFTA OLDU.SERVİS ÇARESİZCE BEYNİ DEĞİŞTİRDİ.VE BANA SORUN HALLOLDU DEDİ.ARKADAŞLAR BULDANA DÖNERKEN ARABAM YİNE BOŞTAKYEN STOP ETTİ.VE DEVAMLI OLMAYA BAŞLADI.TİTREMELER.TAM STOP EDECEKKEN KURTARMALAR.BAZEN KURTARAMAYIP STOP ETMELER.MİLANO SERVİSİ SUÇU ARABAYA ATTI.ARABA BENZİNDEYKEN BU SORUNU YAPMIYOR.VE VOLKSWAGEN SERVİSİ MOTORU VE DÜZENİ İNCELEDİ.HATA OLMADIĞINI SÖYLEDİ.
    KISACASI MİLANO ÖMRÜMÜ YEDİ.SORUNUMU ÇÖZEMEDİLER.1200 LİRA PARA VERDİM.ÜSTÜNE ÜSTLÜK GİT GEL BİR SÜRÜ MASRAF ETTİM.BU HAFTA SONU TEKRAR GİDECEĞİM.ÖĞRETMENİM.SADECE HAFTA SONLARIM VAR VE ZAMANIMI BUNA AYIRIYORUM.İNANIN ÇOK PİŞMANIM.
    LÜTFEN BANA SÖYLEYİN.AYNI SORUN DEFALARCA TEKRAR ETTİ.TÜKETİCİ HAKLARINA GÖRE AYNI SORUN TEKRAR ETTİĞİ İÇİN SİSTEMİ SÖKMELERİNİ VE PARAMI VERMELERİNİ İSTEME HAKKIM VAR MI? BANA HUKUKİ YÖNDEN CEVAP VERİNİZ.TEKNİK DETAYA GİRMEYİN.ZİRA SERVİSTEN, LPG SİSTEMİNDE UMUDUM YOK...LÜTFEN YARDIMCI OLUN....MAİL ADRESİM murat_tokel@hotmail.com




  • arkadaşım benim aracımda ramses kit takılı yaklaşık 6 ay oldu ben memnunum aracımın kendi parçalarındaki sorunlardan dolayı biraz uğraştım fakat kitden memnunum fiyat uygun tavsiye ederim seçim senin
  • atiker sr03 takılı biraz daha pahalı ama sorunsuz. Ne arıza lambası ne tekleme ne de başka birşey var (Çok şükür.)(3200 km oldu)
  • faruk bey bu anlatılan sorun benim aracımdada vardı ilk taktırdığımda aracımın rolanti sensörünü değiştirdim kısmen düzeldi kısmen diyorum çünkü takılan parça orjinal değilmiş şimdi ise orjinal taktırdım daha doğrusu değiştirdim şimdi sorunum düzeldi hani belki hakikaten aracta olabilir hani derlerya lpg daha sorunsuz sistem ister benzinde çalışan sistem lpg de çalışmaz benzin tolare eder lpg ise daha az tolare eder ben böyle biliyorum o nedenle benzinde yapmayabilir
  • keşke dediğin gibi olsa ne güzel olur ama bence o kişinin temizliği titizliği bende ramses bayi ne gittim iki ayrı servise ikiside birbirinden tamamen farklı biti bildiğimiz gibi dağınık pis diğeri ise tertemiz duvarlar boyalı insana göre değişiyo
  • Allah a şükür atiker ile 11 000 km oldu herhangi bir sorunum yok.İyiki taktırmışım zaten parasını çıkardı şimdi sırada araba kendi kendisini amorti edecek ....

    Gidin ŞAFAK OTOGAZ a Atikeri montaj yaptırın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 20 Ekim 2009; 19:15:56 >
  • brcyi taktırdıktan sonra gaza para vermekten imanım gevredi be kardeşim arabadan inmez olduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damonbounce

    brcyi taktırdıktan sonra gaza para vermekten imanım gevredi be kardeşim arabadan inmez olduk

  • Sevgili özençler
    Bu halkım saz çalanla caz çalanı ayırabilecek kalitededir rahat ol :)
  • Biz atikeri seçtik diye kalitesiz grubun içinde miyiz faruk bey?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.