Şimdi Ara

Lumia 720 mi Sony Xperia İON mu LG 4xHD mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum bozulduğu için yenisini almak durumundayım. bu 3 model arasında kaldım. Distribitör garantili fiyatları şöyle:

    Lumia 720 - 820 tl
    Lg 4xHd - 900 tl
    Sony Xperia İon - 950 tl

    1000 tl nin üzerine çıkmak istemiyorum. Bu telefonların kasalarını beğendiğim için bu modelleri seçtim. nexus 4 ya da s3 gibi oval telefonlar sevmiyorum. hız olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum olsada benim için okadar fark etmez. telefonda oyun meraklısı değilim. sadece iphone deki "bil bakalım" ve internetten başkalarıyla oynanabilen "batak hd" yi seviyorum, ki onlarda sadece iphone marka telefonlarda var. 4s çok pahalı olduğu için alamıyorum. 4 almakta olmaz heralde. geriye bu modeller kaldı. Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim? birde hangi telefon daha sağlamdır?



  • 4 olur.Kardeşim aldı 2 hafta önce. 1100e
  • Xperia sp de düşünmelisin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dan__

    Xperia sp de düşünmelisin bence

    Sp ile ion u kıyasladım az önce. Yazanlardan anladığım kadarıyla sp'nin tek artısı bataryanın daha uzun ömürlü olması. Pratikte o aradaki 250 tl farka değecek kadar fark var mı bataryada?
  • İon'un sar değeri çok yüksek alma derim ve işlemcisi eski. LG 4X HD de alma derim S3 kopyası gibi bir telefon olmuş onu alacağına alabilirsen G al. Arkadaşım aldı ve acayip övüyor. Android kanadında sanırım en stabil telefon. Ama WP de bana uyar dersen aralarında en iyisi Lumia 720. Tasarım, kamera, Nokia uygulamaları, WP stabilitesi vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan21

    İon'un sar değeri çok yüksek alma derim ve işlemcisi eski. LG 4X HD de alma derim S3 kopyası gibi bir telefon olmuş onu alacağına alabilirsen G al. Arkadaşım aldı ve acayip övüyor. Android kanadında sanırım en stabil telefon. Ama WP de bana uyar dersen aralarında en iyisi Lumia 720. Tasarım, kamera, Nokia uygulamaları, WP stabilitesi vs.

    İncelemesine baktım da güzel telefona benziyor ama Optimus g için 1400 tl fiyattan bahsediyorlar. telefon için vermeyi düşünmediğim bir fiyat.
  • WP8 sorun etmezsen 720 al derim.
  • sp zaten ıselmcısı kraıt tır ve ekran kartı olarakta ıon dan falan cok daha gucludur ,2370 batarya ılede gun ıcınde yarı yolda bırakmıyor,ıkı aydır cok cok memnunum.
  • sp nin fiyatı 1250 tl. 1000 tl yi veren 250 daha verir demeyin.999 tl psikolojik rakam. üstüne çıktımı sanki parayı sokağa atmış gibi hissedyorum. 950 tl ye paralel ithalat var. alınır mı sizce?
  • Hocam bence çıkabildiğin kadar çık. Ben de senin gibi düşünürdüm ama teknoloji çok hızlı gelişiyor. Alacağın telefon ALABİLECEĞİNİN EN İYİSİ olmalı bence. En az 2-3 yıl kullanacaksın. 3 gün sonra "Lan tüh kasıp şunu alaydım" dersin.

    720- Güzel telefon. Marketi kötü cart curt diyenlere bakma. İyidir.
    LG 4x - Bence uzak dur. Ben de alacaktım. Arkadaşımda var. Soba gibi. Oyun felan oynayacaksan uzaklar ötesi olsun.
    ion - bilemiyorum hiç bir tanıdığımda yok.

    İlk cümlemde de dediğim gibi, psikolojik sınırını at ve alabileceğinin en iyisini al derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Hocam bence çıkabildiğin kadar çık. Ben de senin gibi düşünürdüm ama teknoloji çok hızlı gelişiyor. Alacağın telefon ALABİLECEĞİNİN EN İYİSİ olmalı bence. En az 2-3 yıl kullanacaksın. 3 gün sonra "Lan tüh kasıp şunu alaydım" dersin.

    720- Güzel telefon. Marketi kötü cart curt diyenlere bakma. İyidir.
    LG 4x - Bence uzak dur. Ben de alacaktım. Arkadaşımda var. Soba gibi. Oyun felan oynayacaksan uzaklar ötesi olsun.
    ion - bilemiyorum hiç bir tanıdığımda yok.

    İlk cümlemde de dediğim gibi, psikolojik sınırını at ve alabileceğinin en iyisini al derim.

    720. İmkan varsa 820

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların da dediği gibi bir SP ye bak istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki paralel ithalat sp alsam garantisinde sıkıntı yaşar mıyım? yoksa lumia 720 önde gidiyor.
  • Windows Phone işletim sisteminin geleceğe yönelik avantajlarını ve mobil cihazlarda oyunu pek de önemsemediğinizi varsayarsak Lumia 720 iyi bir seçimdir,fakat bütçenizini arttırabiliyorsanız Lumia 820 veya Lumia 920 serisine de göz gezdirmekte fayda var.
  • Kaptan reyiz kullanıcısına yanıt
    lumia 820 999tl ye düştü alınabilir ama kasasının kenarları oval. 720 ya da 920 gibi şık durmuyor. ondan tercih etmiyorum.
  • sonunda kararımı verdim. lg optimus g. suan 1.300 tlden satışta. çok yakında biraz daha düşeceğini söylüyorlar. 1200 ün altına düşünce hemen alacağım. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.