Şimdi Ara

LPG MONTAJINDA SOYGUN GİBİ FİYATLARA DİKKAT. KANDIRILMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @Şimşek Otogaz öncelikle teşekkür ederim.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan diğer arkadaşlara açıklama yapalım.

    LPG Sektöründe hizmet veren firmalar bilir ki Makina Mühendisleri 2 ay süreli tampon altına takılan dolum uçlarını kabul etmedi. Teyit için Çorum Makina Mühendisleri Odasını arayabilirler. Daha önce montaj yaptıran araç sahipleri LPG sistemini tescil ettirmediği için ve bu tip değişiklikler olduğunda bunun sorumluluğu araç sahibine aittir. Sonuçta yönetmelik değişiklikleri bizim tarafımızdan yapılmıyor.
    İlgili araçta dolum ucu yeri değişeceği için BRC Avrupa tip dolum ucu , bakır boru ve işçilik için bu ücret talep edilmiştir. Makina Mühendisleri Odası bu uygulamadan 2 ay sonra vazgeçmiştir. Sonuçta bizim burada bir kabahatimiz olduğunu düşünmüyoruz.

    Ek-1 dosyasının yanlış doldurulması bizim kabahatimizdir , araç sahibi arayıp ücretini isteseydi halen de isteyebilir geri ödemesi yapılabilir.

    3 yıldır LPG periyodik bakımlarını ; filitre değşimi , gaz kaçak kontrolü ve gaz ayarını 70 TL ye yapıyoruz. Filitre 30 TL + Ayar 40 TL . Bu mudur fahiş fiyat. Fiyat yüksek ise daha uygun yapan yerlere gidilebilir. Zorla bakım yapmıyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.