Şimdi Ara

Lpg'li araçta motor ikaz lambası ve esp uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araç audi a3 triptonic, 2 sene önce lpg dönüşümü yapıldı ve bir sıkıntı yoktu.Son 1 aydır giderek artarak arabayı çalıştırırken motor ikaz lambasıyla birlikte esp lambası yanıyor.Audi ve atiker servisine götürdüğümde arıza vermediği için pek derdimi anlatamadım bilgisayara bağladılar ama herhangi bir arızası yok ve arıza verdiğinde aracı stop ettirmeden hemen buraya getirin çalışır vaziyette dediler.Ama son 1 haftadır araba gaz ve benzin yememeye başladı stop edecekmiş gibi titriyor ve bazen stop ediyor.Gaza bastığımda gaz yemiyor ilerlemiyor araç.Sizce sorunun kaynağı ne olabilir?
     Lpg'li araçta motor ikaz lambası ve esp uyarısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mneom -- 14 Nisan 2015; 15:39:36 >



  • Egr olabilir..tekleme sorunu var mı buji bobin kaynaklı olabilir..yakıtı beğenmemiş olabilir..bu motor ışığını aslında tam arızayı gösterme ki bizde sorunu direk anlayalım..klima da sıkıntı olunca bile yanıyo bu meret..insanı araçtan tiksindiriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Fakat bende titreme vs. yok, sadece yokuş kalkış desteği çalışmıyor bu ışıklar yandığında.

    Aracı lpgde kullanırken motor arıza ve esp ışığı yaktı. En son böyle yaptığında lpgyi kapatıp 20km benzinde gitmiştim sonra lpgye geçtiğimde ışıklar sönmüştü. Yakın zamanda yine lpgde kullanırken motor arıza ve esp ışığı yandı, lpgyi kapattım 30km oldu hala ışıklar sönmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra j kasada başıma gelmişti obd2 yi lpg ayarlarından auto olarak seçmişler o yüzden esp yakıyordur. Onu yaktıran arızada muhtemelen fakir karışımdan dolayı arıza lambası yanıyordur obd2 bağlantısı bunu engelliyordur ve esp yaktırıyordur. Bende bu şekilde olmuştu arabada kaçak hava girişi vardı egzos süpapında aşınma vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.