Şimdi Ara

Lpg göstergesine elektrik gelmiyorsa veya göstergede anormallik varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önceki arabamda yaşadığım sorunu anlatayım da siz de dikkatli olun. Lpg göstergesinde tüm ışıklar yanıp sönmeye başlamıştı. Sonra ışıklar tamamen sönüyordu yanıyordu falan. Bir süre sonra da gaza geçmediğini fark ettim. Bakım zamanı da gelmişti ve her zaman bakım yaptırdığım yere götürdüm. Ecuya bağlanmaya çalıştı ama olmadı. Sonra dedi ki: "Bunun ecusu gitmiş abi. Ön kit falan değişecek. Sana 650 liraya olur". Tabi ben düşürüm deyip eve geldim. Bir hafta sonra da başka ustaya gittim. Kabloları, ecuyu falan incelediler söküp taktılar. Aküye giden lpg sigorta yuvasını değiştirdiler ve sorun halloldu. 10 lira tuttu. Meğersem ecu sağlammış ve küçük bir parça ile hallolmuş oldu. Az daha 650 lira verecektim. Eğer lpg göstergesinde bir anormallik varsa mutlaka lpg sigortalarını kontrol edin. Söküp takın. Sigorta yuvasını değiştirin. Valla adamı ayak üstü düdüklemeye kalkıyorlar. Birçok ustaya gidin baktırın.







  • İşimiz sihirbazlığa kaldı zaten. Her yer üçkağıtçı kaynıyor.
  • Adam yolmak için pusudalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam adamı telefonla arayıp bir güzel söverdim.Allah'tan aracınız yürür vaziyetteymiş,yoksa ustanın ağzına bakmak zorunda kalacaktınız.

    Bu bahsettiğiniz sigorta tam olarak nerede ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Ben olsam adamı telefonla arayıp bir güzel söverdim.Allah'tan aracınız yürür vaziyetteymiş,yoksa ustanın ağzına bakmak zorunda kalacaktınız.

    Bu bahsettiğiniz sigorta tam olarak nerede ?

    Aküye giden kabloları takip edin. Orada küçük bir yuva olacak. İçinde de ufak bir sigorta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.