Şimdi Ara

lpg enjektör değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Aracımda (2005 chevrolet kalos 1.2 8v) 2008 yılından bu yana tomasetto lpg sistemi var. Lpg'ye geçiş yapalı yaklaşık 50.000 km oldu.

    bugun filtre değişimi için gittigim serviste enjektörlerin çok sarsıntılı, vuruntulu çalıştığını ve değişmesi gerektiği şeklinde bir yorum yaptılar ve 160 TL fiyat verdiler. enjektör değişiminden sonra motorun daha sarsıntısız çalışacağını söylediler.

    Danışmak istediğim konu şu, lpg enjektörlerinin değişimi için bir süre veya km sınırı var mı? Şu kadar km'de veya şu kadar yılda bir enjektörler değişmelidir gibi bir prensip var mı? ve ortalama olarak lpg enjektör değişimi ne kadara patlar. aldığım 160 TL fiyat için ne dersiniz.

    Konu ile ilgili tam bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışmak istedim... Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • Lpg enjektörleri değişimi/ömrü için bir süre veya km sınırı yok... Aldığınız yakıtın kalitesi ve lpg filtre bakımları enjektör ömründe en büyük etkenler...
    160.00tl fiyat gayet iyi.
    Saygılar.
  • Benim de milano lpgde enjektörlerde bir sorun var sanırım çünkü araç gaza geçince rölantide sarsıntı artıyor.Ustaya gittim önce enjektörleri teste sokarız arızalıysa değitiririz dedi,valtek enjektör 250 tl dedi.
  • Bendeki sistem de ecotech. Usta bana da ömrü bitmek üzere enjektörlerin demişti. Ben de anlamadım.Uzun süre dayanabilmeli aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.