Şimdi Ara

LOWA goratex uzun bot

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar özel kuvvetler personeliyim. LOWA marka goratex özellikli çöl rengi bot arıyorum.42 numara Bilen duyan gören varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • lowa markası kullandınız mı?genel dayanım durumu nedir?
  • warland kullanıcısına yanıt
    Lowa goratex zephyr desert modelini 3 sene kullandım. Özel kuvvet personeli olduğum için zor arazi şartları yağmur çamur kullandım. Sonuçta tabanı hafif de olsa eridi. Bu da ayağıma ısı yansıttı. Genel olarak lowa iyi bir markadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orcun arkadasimiz LOWA'yla ilgileniyor, onu alalim@Orçun Bostancı
  • Selamlar

    Takdir edersiniz ki sezon geçişlerinde özellikle erkeklerde 42 Numara bulmak hazine bulmakla eşdeğerdir :) ancak bu haftalarda yeni ürünler geliyor yolda. Lowa zephyr serisi tactical modelini rahatlıkla bulabilirsiniz. Tactical botların ithalatçısı Meydan av mağazasıdır. Kullanıma gelirsek araziye ve kullanıma bağlı olarak Lowa botları 1 sene ile 8 sene arasında kullanan kişiler mevcut, fakat özel kuuvetler personeli olarak kayalık arazide günlük 15-20 KM ve fazlası yürünüyorsa Tactical botların tamamı hangi marka olursa olsun 1-2 sene içinde ömrünü tamamlıyor. Yinede ağırlık ve rahatlık bakımından şu an arazide en iyi botlar tactical olanlar. Zirve ürünü botlar çok çok daha uzun süreli kullanım sağlar fakat 10 KM yürüdükten sonra adım atamaz hale getirebilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma nedense bu ayakkabı geldi. bir baba cebinde para varken neden çocuğunu komik duruma düşürür, çok merak etmişimdir. Döve döve kafamı patlata patlata ayakkabıyla şişirdi. sonrada zorla giydirdi o komik ayakkabıyı. sonra çok dalga geçmişti arkadaşım üstelik o ayakkabıyı görünce... kafa delik, moral sıfır, birde üstüne dalga yiyince, tuz biber oldu ya. neyse cehennem de gereksiz değil ya...
  • Ben de yeni keşfettim. Sezon sonu indiriminde belki gelecek sene için bir tane Lowa bir tane de Magnum Viper alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.