Şimdi Ara

LOW Ratede PARA ve İTEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Moonstone isi lv72+ larin yaapcagi is. hem kendine hem cebine:d. İyi para var bu işten DC set çekeni biliyorum ki zaten cogunu drop etti:D. BS de kuslar var meşhur kargalarimiz. onlar size dc bot eldiven drop edebilir. ayrica shamanlardan dc robe dusebilir bitmedi ordaki heway orc adini unuttum size A grade taki lar verebilir. Cok duser. Sandiklar ise EWA deposu. 1 EWA 30kk dir. Gunde 1 tane dusse 3-5 de EAA onlarda 15-20 eder. gunde 100KK sirf lv kasarak kazanilir.

    Atasözümüzü de verelim : Lokma çiğnenmeden yutulmaz.

    Bilmeyenler için açıklamalı meali: Her iş bir emekle yapılır. Emek, çaba ve diğer yardımcı güçleri sarf etmeden bir şey elde edilemez. Alın teri dökülmeden kazanılan şeyden hayır gelmez. Nasıl ki çiğnemeden yuttuğumuz şey midemize zarar veriyorsa, emek vermeden elde ettiğimiz şey de bize zarar verir; çünkü helâl değil, haramdır. O hâlde bir şey elde etmek istiyorsak çalışmak, alın teri dökmek ve emek vermek zorundayız.




  • Ticaretin altın kuralini da yazayım.

    Akraba (dost) ile ye, iç, alışveriş etme.

    Açıklaması : Hemen her alışverişin temelinde çıkar yatar. Bu çıkarlar insanları çatışmaya sürükleyip tatsızlıklara yol açabilir; sonuçta ortaya kırıcı, incitici davranışlar çıkar. Dolayısıyla alışveriş dostluğu bozucu bir işlev yüklenmiş olur. Bu ise devamlı görüşen insanlar için hoş bir durum değildir. Bu bakımdan özellikle kendine güvenemeyenler, dostluklarının devamını dileyenler alışveriş konusunda dikkatli olmalı, gerekirse birbirleriyle alışverişten kaçınmalıdırlar.

    Bu gibi durumlarda ne yapmalıyız? Bedavaya ver ama ticaret yapma. Hediye et
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    Ticaretin altın kuralini da yazayım.

    Akraba (dost) ile ye, iç, alışveriş etme.

    Açıklaması : Hemen her alışverişin temelinde çıkar yatar. Bu çıkarlar insanları çatışmaya sürükleyip tatsızlıklara yol açabilir; sonuçta ortaya kırıcı, incitici davranışlar çıkar. Dolayısıyla alışveriş dostluğu bozucu bir işlev yüklenmiş olur. Bu ise devamlı görüşen insanlar için hoş bir durum değildir. Bu bakımdan özellikle kendine güvenemeyenler, dostluklarının devamını dileyenler alışveriş konusunda dikkatli olmalı, gerekirse birbirleriyle alışverişten kaçınmalıdırlar.

    Bu gibi durumlarda ne yapmalıyız? Bedavaya ver ama ticaret yapma. Hediye et





    evet ado nun da dediği gibi yakın arkadaşlarla alış veriş yapmak bazen kötü sonuçlanabiliyor.
    çözüm ado nun dediği gibi bedava vermek--hediye etmektir en güzeli.

    bir diğer yolda benim crafter vardı,
    arkadaşıma bedava veriyordum istediği şeyi fakat mümkün oldukça bana material vermesini rica ediyordum.
    sıkışmadan elinde oldukça veriyolardı ve hiç tatsızlıkta olmadı.(cokes-cbp-a.bone-varnish-c.leather-sop-coal-charcoal en makbule geçenlerdir)




  • tempestte biz sana calisiyoduk be:d. Sabaha aksam sop CBP cikarttiriyodun bize:d.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    tempestte biz sana calisiyoduk be:d. Sabaha aksam sop CBP cikarttiriyodun bize:d.




    silah armor ne ile yapcaz..iğne ipliklemi
    bi dünya char açtık,hepsini minumum B grade kuşattık

    hem cüce ile oynamakta ayrı bir zevktir.hem para kazanmak hemde pvp yapmak için.
    açıkçası ben cücelerle çok para kazandım bu yönünü iyi bilirim de...
    cüce ile pvp ve kasma olayını sevgülü Erhan kardeşimden görmüştüm (Hybrit)...




  • hybrit minik dev PVP de. Hic affi yoktur. Stundan cikamassin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    hybrit minik dev PVP de. Hic affi yoktur. Stundan cikamassin.


    ado.
    bu topic in konusu dısına cıkıp topic i kirletme istersen
  • Arkadaşlar paylaşımlarınız çok güzel. Bunları esirgemediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. ben bu BS daki kuşlardan dc armor parçası düşeceğini hiç tahmin etmezdim. İvory towerdan hemen moonstone shard icin gorevi alip BS dan cikmicam^^.

    Ticaret konusunda bende bir iki bişey eklemek istiyorum ancak low rate tecrübem fazla olmadiğindan ve materyel fiyatlarına hakim olmadığımdan önerilerim daha çok ticaretin yöntemi konusunda olucak. Bunlar sadece abyss için geçerli diildir.

    1)Ticaret konusunda pek fazla tecrübesi olmayan oyuncular ilk önce pazarin ya da playerlarin çoğunlukta olduğu yerleri gözlemlemekle başlamalı (herzaman pazarin olduğu yer playerin fazla olduğu yer değildir. özellikle pvp serverlarda böyledir.) Bakıyoruz hangi clas daha çok ağırlıkta oynanmakta. Atıyorum Mageler hakim. Bu şu demektir mage kıyafet ve silahları arz-talep yönünden yuksek olduğundan seri alış-veriş için mega silah ve kıyafetlerinin alımına ağırlık vermektir.

    2)Oynalınan serverda nadir yada elde edilmesi zor itemleri bazen değerinden fazla da olsa vererek almakta buyuk faydavardır (örnek olarak Blessed scrol yada special jeweller olabilir). Şöyleki 50 kk lık bir itemi 60 kk ya aldığımızı varsayalım ve bunu bir fırsat yakalama açısından WH de beklemeye alabiliriz taki bu iteme şiddetle ihtiyacı olan yada ne olursa olsun almak istiyen bir alıcıyı bulduğumuzda size getirisi çok daha fazla olacaktır.

    3)Adena açısından değeri birbirine yakın görünün itemleri takasa götürerek alınan itemin verilen itemden daha çok aranması şartı ile. Daha çok aranan item herzaman dierinden fazladır die düşünebilirsinis ama bazı itemler bu kaideye uymaz.

    4)Pazarın nabzı dediğiniz gibi takip edilmeli ancak takip edilir iken de şuna dikkat edilmeli pazarda olmayan yada satışı bitmiş itemlere dikkat etmektir. Görünürde varolmayan itemi hemen satışa sunmak, makro ile duyurmak.

    5)Toptan almak için pazarlık yapmak, daha sonra tane işi satmak^^

    6) + li bir silahı almak için + siz silahlar vererek almak ve daha sonra + li silahi satişa sunmak. (Bu yöntem bence silaha + basarak satmaktan daha karlıdır. Nedeni de şudur herzaman sıfır risk ticarette kazandırır. Asla kaybettirmez. Tabi ne alıp verdiğini bildikten sonra.

    Bol kazançlar:)




  • Ewet bende kendi birikimlerimi buraya doksem heralde kimse zarar gormez , oncelikle gm-shop u olamayn low yada mid rate server da oynuyosunuz farzedelim , ve scrollarin para ettigi en azindan silah icin olanindan tabi drop rate cok kotu olmamali x1 gibi;

    a) C4 bir serverdaysaniz hic dusunmeden spellsinger aciyosunuz ve en azindan level 20 den itibaren paraya para demiycek hale donusmek icin adim atiyosunuz , peki nasil ? Bunun icin bir treasure chest in iiice yanina gidin (kirmizi mor mavi olmiycak sekilde kendi levelinize yakin) ve elven wizard in sahip oldugu 2 buyu gerekli size aqua swirl ve aura burn , ikisini ayni anda seri bisekilde kullanirsan (once aqua sonra burn) sandigi kirabilirsin eger o chest ise normal bi mobtan dusen mat ve para eger o box ise para 3x ve yaninda scroll olabilir (anahtar kullanmadan) ve bunu surekli tekrarlayarak cikartacagin bir ton eac ve ewd yi makul fiyatlara gayrimuslimlere havale edersiniz (burdaki kutulara uyarlanan anahtarlarin gradeleri onemsizdir mesela grade 2 ile grade 8 arasinda hic bir farfk yoktur , grade 8 ile ead , grade 2 ile eas cikarabilirsiniz ) ve devami c grade lere gidince o zaman daha simdiden deriniz parfa edecek duruma gelceksiniz (solar flare + aura flare)...
    b) C5 ve C6 ile gelen bu olay kalkmistir , bu sefer ki kahramanimiz human dagger dir nami diyar hazine avcisi level 46 dan itibaren summon treasure key skili ile kendimize thift key lerden treasure key yaratmamiz ve bunlari dogru grade teki kutulari acmamiz gerekir , yani grade 3 anahtar ile 30-39 arasi , grade 7 ile 70-79 arasi kutulari yoklamamiz gerekir , a sikkina gore epey zahmetli ama dert etmeye degmez kazanmak %100 YUZ , onmeli olan buraya kafa yormak ...

    Peki treasure chest ve box nedir ?

    Treasure chest bildigimiz mob tur , sen saldirinca yada acmaya calisinca o da sana saldirir , trasure box ise treasure chest isminde surpriz mob tur , bu kutu saldirmaz adi treasure ches yazmaz (gel ben kekim ye beni demez) , kullanicagin dogru grade anahtar ile 3x para ve scroll atma sansi yada kaybolupn gider sansa gore , demek istedigim anahtari sandiklarda kullanicaksiniz ...

    Treasure chest ler ayni yerde spam olurlar ve bazilari box bazilari chest tir bunlari levellerine ve scroll atma olasiliklarini gormek icinwww.l2base.com dan treasure box yazin , hadi kolay gelsin ...

    Sonuc : - Hayatin boyunca hic birinden para istedin mi ? - Asla !
    -Baskalari isteyipte verdin mi - Coookkk , ama onlar beni batirmaz , beni ben batirir fazla scrollarimi kendi armorlarimda kullanirsam !
    -Hic low rate server oynadin mi ? - Low rate forever !
    -Mats alip satarmisin ? - Saka yapma , mats low rate te satilirmi sonra nasil craft yaptiririm (hazir yapilmislarini napiyim fail gibi action i olmadan )
    -Son sozunu alalim haci ? - Ben adami scrollumla , paramla doverim beeeehhh ....


    Demek istedigim arkadaslar scroll para ediosa aklinizi kullanin parasiz armor set siz silahsiz kalmayin bu taktigimle inanin hicbir server da zorluk cekmedim ve cekmemde , tabi kutulari bulmak gerekir , sorularinizi veya elestirilerinizi bekliyorum , kalin saglicakta !!!!




  • Enchant işi herzaman para kazandiracaktir. Sabirla yapilirsa kimse ac kalmaz. Para pzanmada baska farklı yontemler bile olursa buraya eklesin. Herkez ogrensin. Ama para kazanmak istiyor isek 1. hedef koyacaz. 2 bu hedefe yol alirken kararli olacaz. ne olursa olsun vaz gecmek yok.

    Enchant olsun spoil olsun ticaret olsun hepsi sabir isler. Kolay para yok bu oyunda.
  • Catada sop kasmak dehşet para getiriyor çok yöntem denedim ama en karlısı bu Enchantda karlı bir iş ama yüzdeye vurduğumuzda sop çıkarmak daha ağır basıyor.
  • SOP Abyss 7x serverinda cok ii para edebiliyo olabilir fakat low rate te para kasmak konumuz ise ...(mesela daha oncelerden oynadigim x2 server da sop un degeri 15k yi gecmiyodu ve drop ta x5 ti fakat scroll o kadar degerliydiki scroll sayesinde koseyi donen tek adamdim ve piayasalari altust eden ) ... o serverin degerlerini neyin para ettigini neler yapabileceginniz tartip olcecek ve yapacaksiniz , gerekirse oynamak istediginiz char i bir kenara birakip o chari giydirmek masraflarini karsilamak icin spoilci acacaksiniz gerekirse scroll cikartmak icin treasure hunter , boylece cikartacaginiz ganimette alinterinizin hakkini en sevdiginiz karakterleri acarak oyunu zevkle oyniyacaksiniz , emek sarfetmeden low rate te ekmek yoktur arkadaslar , iii oyunlar , sorularinizi alalim ki konumuz guncel kalsin ....
  • pazar ticareti ile ben dragon - network / nightmare serverinda draconic set + bo+focus+14 yapmstm
    gercekten doru paylasimlar bilgileri veren ark lara tskrlr ..
    Not : kesinnlikle + basip kendinizi yipratmayin ticaretle yavas yavas gelcektir arkasi saten
  • Bir soru soracagim size , Manor Manager i bilen veya kullanan kac kisiyiz ? Basim sikistiginda kullandigim bir ozelliktir ve low rate server larda D grade olupta 30 lvl e kadar D grade kullanamamak yada C grade olupta anca 50 levellerde C parasini cikarabiln arkadaslar icin para cikartmak o kadar da zor degil , suana kadar yazdigimiz yazilarin bir alternatif kaynak deposu! Demokraside careler tukenmez ! Merak eden yada bilmeyen varsa anlatalim , hepimize cok faydali bilgiler (mesela bugun Abyss te Manor manager i kullanip 5 levelde 15 kk para vurdum daha 37 levelim , coook lagg yapmasa cook sey yapacam ama oynanmiycak duzeyde lagg yedim) !




  • manor güzel bi secenek fakat biraz sıkıntıları var. Öncelikle abyss serverinde legal bot var. Yani Pazar botu. Aylık ödemesi 5 dolar. gunduz manor yapan lar aksamları botuna bu malları yukleyip tam satis saatinde herkezden once malları satabiliyorlar. Dolayısıyla yetismek pek mumkun degil. Ama low itemler de sorun olmucaktir. Fakat VOP DMB gibi yuksek lv itemler zor. BOT lar pazar harici kullanılamıyor. Kullanımı tesbit edildiginde tüm accountlarina ban veriliyor.
  • manor olayini bilen atlatsında öğrenelim
  • atlatalım:D. Manor un diger adı tarım dır. Ürün ekme ve bunu orac (harvester) ile toplama olayıdır. Manor managerden orac ve tohum alacagız. Tohumların üzerinde lv bilgileri mevcut. Tohum aldıktan sonra moba once ohum atılır. Mob kesilir. Harvester ile sweep edilir. yani ürün toplanır. Güclü moblar daha çok ürün verir. Daha sonra toplanan bu ürünler akşam 6 da (server saati ile) manor managere satilir. Alımda kotalar var. Yani manor manager a ürününden 200 aliyorum dediyse ilk 200 ürünü satan kotayi doldurur ve fazla ürünler yada diger oyunculardaki ürünler bi sonraki güne kalır. İlk satan kazanır unutmayalım. Ödüller ise değişken. Kale sahibi nasıl ayarladıysa. Ödül1 ve Ödül2 var. Kale sahibi ödül1 verecem dediyse satilan ürünler karşılığında ödüller alınır. Bi örnekle açıklayalım.

    Manor managere gittik"http://lineage.pmfun.com/list/manor " bu listeden lv imize tohum u bulduk ve managerdan satın aldık. lvimiz 46 olsun. Heineden 46 lv e uygun olan red codran aldik. Heine cevresindeki lv46 moblara uyguladik ve tohumları topladık. Elimizde 2000 ürün oldu. Akşam 6 da sattık ve karşılığında 3800 a.skin aldık. Küçük bi servet elde etmiş olduk.


    Denemeden manoru ogrenemessiniz. Spoil ile benzerdir.




  • Coook gusel bilgiler agzina saglik Adnan Abi , tabi dedigin gibi herzaman kulanilabilcek bi olay degil buyuk sehirler de kota doluyo ama yeni basliycaklar icin en azindan silahlarina giysilerine para cikar D grade C grede , gludin village-gludio town-dioan manager ler bos olur muhtemelen kullanin arkadaslar , sirf xp yaparak low rate de cook zor adena tavsiyem enria ,crafted leather ve oriharukon cikartin reward 2 bunlar pazarda gusel fiyat cekilir , kolay gelsin hepimize ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknavy -- 12 Aralık 2007; 16:53:56 >
  • Valla bahseden oldumu bilmiyorum fakat ben abyss de itemlerimi hep cataya borcluyum hem seal stone ile AA elde ediyorum hemde catalardaki full drop oranı epeyce ii yani sunu diim imkanınız varsa catalardan cıkmayın nedenmi Bol exp Hızlı Lvl İtem ve para
  • Diğerlim ki serverda baya yol aldiniz. ii kotu silah lar alindi setler alindi. Beraber de kasiyoszunuz ama oyle bi grup toplandiz ki 1 char eksik ve o char yuzunden istediginiz gibi party/RBP eksik. Peki low ratenin nimetinden yararlanmaya ne dersiniz. Hemen en yakın sehre gidip RBP veya EXP PT looking (DD,Buffer,Songer,Dancer,ARcher vs...) ile eksigi kapatıp istediklerinizi yapabilirsiniz. İyi bir gurbu toplayabilirseniz raid boss kesebilirsiniz. Raid boss kolay para demektir ve bi oo kadarda seri exp. Bağımlı yaşamayın. Herkezin alternatifi her an heryerde bulunur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.