Şimdi Ara

Lost...yeniden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • On beş yıl aradan sonra netflixin dibini sıyırıp arşivimin üzerinden geçip yeniden Lost'a başladım. Ulan insan hiç mi unutmaz sahneleri. Tamam bazı ayrıntıları unutmuşum ama yine de insan kendini kaptırıyor yeniden izliyor olsa da. O uçak motorunun sahildeki uğultulu sesi ve motorun önünden geçen adamın bir anda motorun içine çekilip parçalarına ayrılması infilak ederek. Jack çok salak göründü gözüme sahilde bir oraya bir buraya koştururken. neyse şimdilik bu kadar izledikçe dikkat ettiğim ayrıntıları eklerim buraya. vay be ihtiyarlamışız valla ne diyeyim...



  • Lost dizisiniz suratımıza çarptığı hayatın gerçeklerinden biri. Siz ne kadar Doktor Jack gibi eğitimli kültürlü vicdan sahibi iyi biri olsanız da kadınla Sawyer gibi serserilerle birlikte olmayı tercih eder :)
  • Sawyer demişken ilk bölümlerde cidden gıcık bi adammış. Qool takılcam, fırsatları kovalıycam diye baya pislik yapıyormuş. bak yine sinir oldum adama tamam sonradan sevdim ama baştaki hali çekilmez.

    Bu arada ada nasıl oluyor da hepsinin zayıflıklarını hayatlarındaki zorlukları bilip hepsine farklı tuzaklar kuruyor, bu sorunun cevabı yok dizi de... ya da vardı da ben mi hatırlayamadım. neyse. izleyip hatırlayalım.
  • Lost çok bozdu son sezonlar tamamen leş, gereksiz uzatmışlardı.
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    O kadar sağlam ve güzel temel attılar ki kendileri bile inanamadı sonunda batırdılar haliyle. Stephan King bile ilk 3 sezondan sonra bu kadar dizinin hayranı olduğunu açıklamıştı. Düşünsene adam fantastik roman yazarlarının kralı. Bence daha iyi senaristler bir araya gelip yeniden yapmalılar diziyi.
  • 4-8-15-16-23-42

    Bu diziyi izleyip de bu sayılarla şans oyunu oynamayan yoktur diye düşünüyorum :)
    Oynarken eminim şu hisse kapılmıştır. Ulan şimdi büyük ikramiye falan çıkarsa kesin lanetlenirim başıma bir iş gelir o parayı yiyemem... Ama yine de oynadık değil mi :)
  • John Locke, dizinin birinci dakikasından itibaren adada kalmayı en çok isteyen karakter. Ada resmen onun hayal aleminde yaşadığı her şeyi gerçek olarak ona sunmuş gibi. ıssız adaya düşseniz istediğiniz üç şey geyiğine verilecek tek cevap bu olurdu sanırım. Hayalimde yaşadığım hayatı o adada yaşayabilmek. Tabi John Locke karakteriyle verilen mesaj görüntüde bu olsa da aslında İngiliz filozofa bir göndermek belki de John Locke ismini dizide ilk duyduğumuzda internetten arattırdığımız da karşımıza çıkan John Locke, dizinin ilerleyen bölümlerde nerelere gideceği konusunda ipuçlar vermiştir. Belki de dizinin ilk gizemi bu isimle başlamıştır kimbilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.