Şimdi Ara

LoL Profesyonel Oyuncularına İlginç Yasak [Riot Sözleşmeyi Değiştirdi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitch.tv gibi canlı yayın sitelerinde en popüler oyunlardan birisi de League of Legends. Bugün gelen haberlere göre Riot Games, Twitch gibi sitelerde yayın yapan League of Legends profesyonellerine ilginç bir yasak koydu. League of Legends'in şampiyonluk ligi LCS'de boy gösteren profesyonel League of Legends oyuncularına bir sözleşme imzalatılıyor. Gelen yeni haberlere göre oyunun dördüncü sezon sözleşmesinde önemli bir değişiklik yapılmış. Bu değişikliğe göre League of Legends profesyonellerinin DotA 2 ve Blizzard oyunları başta olmak üzere diğer oyunların canlı yayınını yapması yasaklanıyor.

    Kaynak:http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legends_Profesyonellerine_ilginc_Yasak-46622.htm#header


    (7.12.2013)Edit:Riot Games ,gelen tepkilerden dolayı sözleşme maddelerini yeniledi.Artık oyuncular istedikleri oyunları oynayabilecek fakat reklamını yapamayacaklar.

    Kaynak 1:http://m.ign.com/articles/2013/12/07/riot-updates-league-of-legends-streaming-policy-for-pro-players

    Kaynak2:http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsin_Tepki_Goren_Yasagi_Kalkti-46700.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reddit Alien -- 7 Aralık 2013; 17:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • adamlar haklı riot neden bedava reklamını yapsın o oyunların. dyrus lol sayesinde tanınıyor dyrus gidip o oyunları oynadığı zaman insanlar oyunu bilmese bile izleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 6 Aralık 2013; 7:09:42 >
  • Bence özgürlük kısıtlama gibi bir şey olmuş ama yayın yapmaları için para ödeyecekse olabilir bir nevi yazın hakkını satın olmuş olur adam yayında değilken istediği gibi oynasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgürlük kısıtlama değil aslında yeni streamerlara yol açıcak bir şey.
  • Riot kızmış Birileri artık Twitch tv de ''HearthStone'' oynayamıcak
  • HearthStone oynamaları baymıştı iyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir karar. Bir heves ile adamdan taktik kapmak icin Stream aciyorsun. Sonra birde bakmisin adam Mario Bros, kus vurmaca, kertenkele dovusturmece oynuyor. Birde abidik gudibik troll game yapiyorlar. Yapacaksan adam gibi birseyler yapda seni izleyen yuzlerce hatta binlerce oyuncu veya oyuncu adayi birseyler ogrensin senden. Troll izleyip troll oluyorlar cocuklar.
  • hearthstone oynayanlar çok itici geliyordu,çok güzel olmuş.
  • Mantıklı bir karar
  • Haberi yapan şahıs gaza gelip atlamış üzerine. Olay sadece şundan ibaret; "Stream tag'inde League Of Legends varken bu oyunları oynamayın". Mesela Bjergsen'i açıyorsun Twitch'teki LoL sekmesine tıklayıp, bir bakıyorsun Dragon Nest diye abuk bir oyun oynuyor. Sırf ondan görüp o oyuna giren 20 - 30 bin kişi vardır muhtemelen. Hearthstone'un bu kadar merak edilmesinin başlıca sebeplerinden birisi sadece o profesyonellerin oynuyor olması bence, ondan daha başarılı TGC'ler var sonuçta. Dyrus, Saintvicious, Doublelift gibi meşhur oyuncular açıp Magic veya Scrolls oynasalar onlar merak ediliyor olurdu.

    Ayrıca bu sözleşmenin imzalatıldığı kişiler Riot'tan maaş alıyorlar. Haliyle Riot'un kendi maaşlı çalışanlarına rakip firmaların reklamını yaptırtmaması normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

    Haberi yapan şahıs gaza gelip atlamış üzerine. Olay sadece şundan ibaret; "Stream tag'inde League Of Legends varken bu oyunları oynamayın". Mesela Bjergsen'i açıyorsun Twitch'teki LoL sekmesine tıklayıp, bir bakıyorsun Dragon Nest diye abuk bir oyun oynuyor. Sırf ondan görüp o oyuna giren 20 - 30 bin kişi vardır muhtemelen. Hearthstone'un bu kadar merak edilmesinin başlıca sebeplerinden birisi sadece o profesyonellerin oynuyor olması bence, ondan daha başarılı TGC'ler var sonuçta. Dyrus, Saintvicious, Doublelift gibi meşhur oyuncular açıp Magic veya Scrolls oynasalar onlar merak ediliyor olurdu.

    Ayrıca bu sözleşmenin imzalatıldığı kişiler Riot'tan maaş alıyorlar. Haliyle Riot'un kendi maaşlı çalışanlarına rakip firmaların reklamını yaptırtmaması normal.

    Ek olarak, geçen yıl da bu tarz bir girişimde bulunmuştu Riot. takımlar istemiyoruz dediği için de geri çekmek zorunda kalmışlardı.
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/zewcz/riot_will_not_be_forcing_teams_ie_clg_eg_to_be/
    Direk konu linki:http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28978008#28978008


    Edit: Doublelift falan twitterda dediğine göre, ilk mesajda denilen şey doğruymuş. Böyle tag değiştirerek yapılamıyor falan filan. Tabi, söz konusu olan kişiler, yetkili değil de oyuncular ya da aracı şirketler olunca bir şey demek zor. Ama yukarda da örneğini verdim, bu bir ilk değil, geçen yıl da aynı şey söz konusuydu. Takımların hepsi imza atmama kararı alırsa, saniyesinde bu karardan geri dönerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Aralık 2013; 13:45:54 >
  • bi ara kimdi alt tab yapıp yapıp quake oynuyordu
    2 crep alıp kule altına gidiyordu hemen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Guzel bir karar. Bir heves ile adamdan taktik kapmak icin Stream aciyorsun. Sonra birde bakmisin adam Mario Bros, kus vurmaca, kertenkele dovusturmece oynuyor. Birde abidik gudibik troll game yapiyorlar. Yapacaksan adam gibi birseyler yapda seni izleyen yuzlerce hatta binlerce oyuncu veya oyuncu adayi birseyler ogrensin senden. Troll izleyip troll oluyorlar cocuklar.

    queue beklerken sadece ekrana mı baksın istiyorsunuz
  • O queue araları bayiyordu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LLoncept

    bi ara kimdi alt tab yapıp yapıp quake oynuyordu
    2 crep alıp kule altına gidiyordu hemen

    Pl çok fazla yapıyor onu

    heart stone için sevindim,bazılarını o yüzde izlemeyi bıraktım

    fakat genede yasağa karşıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 5 Aralık 2013; 13:52:18 >
  • adamlar bi oyun oynamak için queue'de 15-20dk bekliyor o sırada ne yapmalarını bekliyolar acaba put gibi ekrana mı baksınlar
  • 2 ranked oyun arasında Hearthstone oynayamayacaklar artık yani.

    Bu arada Hearthstone gerçekente hiç fena oyun değil tavsiye ederim. Ne de olsa pro oyuncu değilim. Ben yapabilirim reklamını.
  • beyler sanki zorla izlettiriyolarmış gibi yazmışsınız izlemeyin o zaman
    düzeltme :konuyu çok yanlış anlamışım gidiyom ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 5 Aralık 2013; 14:05:11 >
  • Canlı yayın yapmaları yasak değil başka oyunları. Twitch'de LoL oynuyormuş gibi gözüküp başka oyun oynamaları yasak, yani Hearthstone oynuyorlarsa oynadıkları oyun bölümünü Hearthstone yapmak zorundalar.
  • peki bekleme esnasında oynadıkları küçük oyunlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.