Şimdi Ara

LOL Oynayan Herkez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim nikim erini TR de .EUW de ana hesabım var.Tr de eğlence için oynarım.LOL ile ilgili yayın yapmam yada böyle bir amacım yok.Hemen her yerde intternette görüyorum ucuza RP,Bedava RP için tıkla yada buna benzer yazılar.Hepsi dolandırıcılık yada

    hesabınızın çalınmaya çalışılması.Asla ve asla oyun için harici hiçbiryerden RP alınmaz.Hiçkimse riottan ucuza RP alıp bunu satamaz.Fiyat bellidir.Oyun bedav bir oyun ama bu tip okadar çok dolandırıcı var ki.Bilmeleri gerekn biri tutar ihbar eder nitelikli dolandırıcılıktan hapse girerler.BU kanunen yasak ve hapis cezası vardır.Üç yıldan on yıla kadar hemde.Burada yaada farklı bir yerde bunu yazmanız sizi bulamayacakalrı anlamına gelmez.Anında bulunursunuz.Elleriyle koymuş gibi hemde.Bu tip insnaları genelde PC bilgisi pek iyi olmayan kendini hacker sanmaya başlayan kişilerden oluşur.Asıl tehtit ise bu işi gerçekten bilen kişilerin sizin peşinizde olması.Yani sen bu tip dolandırıcılık işleerimi yapıyorsun şu anda istersen ev adrsine cep telefonuna kadar bulurum.Bunu kafanıza sokun.Asla gerçekten iyi PC bilen veya bu işlerden anlayan biri bu tip eylemlere kalkışmaz.Çocukların paralarını çalmaya çalışanlar ise hadi bırakın kendinizden utanmayı veya rezi etmeyi sizin nasıl bir aileniz varda bunu yapabiliyorsunuz.

    Oyuncular LOL için oyun içi dışında asla RP almayın.BU yasak.Hepsi Yalan.Yok böyle birşey.LOL size derse bile yalan.Biri siteyi hacklemiştir.Oyundan giri alın.Okadar.

    Oyundaki tavırlarınıza gelince.Adam gibi girin oyuna kimseye küfür etmeden düzgünce insanları sinirlendirmeden oynayın.ZAten oyunda uzun süre oynarsanız onlarca kostüm size bedava verilecektir.Ama sizin sorununu her işi yarım yamalak yapmanız yada kuralalra uyymamanız.Nasılsa internet diye ona buna küfür etmeniz.Biri tutupda size dava açar ozaman anlarsınız akla kara neymiş.

    İnsan gibi oyun oynayın insan gibi azılar yazın.Kimse sizin hakretlerinizi çekmek zorunda değil.Aaçar dava ömrünüz boyunca pişman olursunuz.Neden ben oyuna ilk başladığım hesabımla oynayabiliyorum?Sizler sürekli hesap alma ihtiyacı duyuyorsunuz?

    Tek yaptığınız ona buna sataşmak yalan dolan işlerin kişilerin peşinde koşmak.Bukadarmı kötü aileniz size verilen eğitim?

    Hesabımı çalmaya çalışmayın boşuna gelen mailelri silerim bedava rp filan diye.Kredi kartım ve telefonuma bağlı hesabım.Ayrıca mail adresimi çalmanızada imka yok oda telefonuma bağlı.Hepsinin üstüne PC çok iyi bilirim.

    [url=https://hizliresim.com/1Rualo][img]https://store.donanimhaber.com/f5/64/ad/f564add1efa631da00ab76d7daa7d2f3.png[/img][/url]






  • Herkes

  • Ben bugün %15 indirimli bir şekilde lol rp satın aldım. Henüz oyunda acemi olduğum için videon çok işime yaradı Çokta güzel bir şekilde oynamışsın. Dilerim bir gün senin kadar iyi olabilirim...

    https://www.foxngame.com/league-of-legends Burdan sizede iyilik olsun indirimli satın alın.

  • He aynen nitelikli dolandırıcılıktan hapse girersin Riot seni bulur falan.


    JauGrenade diye bi herif vardı resmen BEN DOLANDIRICIYIM LÜTFEN BENİ İÇERİ ALIN NE OLUR diye bağırıyordu, hiçbir şey olmadı herife, cukkaladığı paralarla kaldı lol xd

  • a1 türkçe

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.