Şimdi Ara

LOGİTECH Z906 SES SORUNU DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar.
    logitech Z906 ses sistemi kullanıyorum bir kaç aydır dip ses sorunu yaşıyorum. Ayrıca 3D efect açıkken arka iki hoparlörden çıkmaması gereken sesler çıkıyor. Sistemi 4+1 e çevirdiğim zaman bütün sorun çözülüyor. Bu sıkıntıyı daha önce yaşamış olan yada tavsiye verebilecek varsa çok sevirim. Kafayı yemek üzereyim YARDIM LÜTFEN :) şimdiden teşekkürler.



  • Merhaba,
    Bende aynı ses sistemini kullanmaktayım ve aynı sorunu bende yaşıyorum. Şöyle bir tespitim var, telefonumdaki uygulamadan indirdiğim videoları en düşük kalitede indirdiğimde sorun ortaya çıkıyor, video kalitesini daha yüksek indirdiğimde sorun olmuyor. Aynı zamanda uydu alıcıyı optik kabloyla ses sistemine bağladığımda aynı kanal üzerinde farklı programlarda problem ortaya çıkıyor. Örneğin haberlerde sorun ortaya çıkıyor, aynı kanalda film yayınında sorun olmuyor. Ayrıca ses sorunu olmayan bir programda uydu alıcısında ses çıkış ayarını mono yaptığımda arka kolonların sesi kesiliyor(garip sesler gelmiyor). Son tahlilde emin olmamakla beraber izlenimlerim ses veya video kalitesi düşük olduğunda stereo özelliği bozulduğu yönündedir.
  • Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamiyle aynı sorun bendede oluştu var mı bir sözü olan sorunu çözen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni ürünü yeni aldim, optic cikişta (tv ile ps4 ayri ayri denedim) ve ses efektini 3d kullandiğimda arka uydularda bende ayni sorunu yasiyorum. Ses ön uydulardaki kanar net olmuyor, sanki birbirine karisiyor. Sanki eski zamanlarda bozuk vcd izliyormuşsun gibi. Çözüm bulan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D modu sesi sanal surrounda çeviriyor ama bunu başarılı yapamıyor o yüzden arkalardan cızırtı geliyor.Zaten düzgünde gelse stereo sesi sanal 5.1 e çevirdiği için hiç sağlıklı ve kaliteli ses çıkmaz sonuc olarak.O yüzden mümkün olduğunca 3D modu kullanmayın.4.1 kullanın. 7Yıllık ilk sahibinden Z906 kullanıcısı olarak söylüyorum :)

  • Bende de var z906 3D modunu youtubede film izlerken kullanıyorum ve sorun görmedim bence sanal surround başarılı ama aynısını müzik dinlerken söyleyemem arka hoparlörler sesi kötü veriyor müzikte. bende müzik dinlerken 4,1 modunda dizi film izlerken 3d modunda kullanıyorum zaten izlediğin film netflix de ise yada buluray bir film varsa decode moduna geçiyor işte o zaman müthiş bir ses kalitesi ve gerçek surround ile filmi doruklarına kadar yaşıyorsunuz


    Benim sorunum bunlar değil uydularda orta bass sesleri verebildigi için bağzı müziklerde patlak hoparlör gibi ses çıkıyor bunu çözemedim ve bunun sinama ses sistemi olduğu için böyle bir ses çıktığını düşünüyorum arkasında THX var çünkü


    Asıl sorunum yüksek ses müzik dinlerken bağzı sarkılarda ses anlık kesiliyor ve sonra tekrar başlıyor bu bir sorun mu yoksa firmanın hoparlörleri korumak için yaptığı bir önlem mi anlamadım bu konuda fikri olan varmı genelde remix sarkılarda karşıma çıkıyor





  • ilk sorununuzun cozumu denetim masasi ses basligi altindaki hoperlor yapilandirmasindan hoperlorleri kucuk secmeniz yeterli olacaktir diye dusunuyorum. Ikinci sorun icin driverla ilgili bir problem olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar, Bendede z906 var uzun zamandır kullandım lakin son bir hafta içerisinde müzik dinlerken aniden tık diye bir ses çıkartıp kapanıyor ve 15-20sn sonra tekrar tık diye bir ses ederek kafasına göre açılıyor acaba bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir fikirleriniz nedir şimdiden teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.