Şimdi Ara

Logitech z906 bu zamanda 2000 TL seviyesine alınır mı? Alternatif önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2.150 tlye alabiliyorum bu ürünü. Açıkçası ürün güzel duruyor, yorumları da iyi ama hem 2011 çıkışlı hem de fiyatini hak ediyor mu bilemedim.

    PS4 ve film ağırlıklı kullanacağım.

    Bunun yerine önerimiz var ise lütfen belirtin.

    Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O fiyata Z906 alacağınıza giriş seviyesi AVR ve hoperlörler ile çok daha kaliteli ses alabileceğinizi düşünüyorum.
  • Teşekkürler, ben de vazgectim, 2011 model ürüne çok fazla bir ücret bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek z906 olsun gerek z5500 olsun ikisinide kullandım. şu anda hi fi sisteme geçtim. müzik konusunda z5500 daha iiydi hi fi sistemim film ağırlıklı olduğu için stereo amfi almadım. ama filmlerde yüz gömlek yukarıda hi fi sistemim.
  • Canton Movie 125mx ve Technics dx950 amfi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnybjk

    gerek z906 olsun gerek z5500 olsun ikisinide kullandım. şu anda hi fi sisteme geçtim. müzik konusunda z5500 daha iiydi hi fi sistemim film ağırlıklı olduğu için stereo amfi almadım. ama filmlerde yüz gömlek yukarıda hi fi sistemim.
    Bende film izlemek için ses sistemi bakıyordum. Z906 modeli uzun süredir biliyorum. Kullanıcı yorumlarında memnuniyet oranı epey yüksek. Soundbar bakmıştım ama 5.1 gibi deneyim sunamazlar. Sunanlarda baya yüksek rakamda olur. Samsung q90r modeli gibi kablosuz arka uydu ilave edilirse anca deneyimi artırır.
    Uzatma dan kısa kesiyim. Sizin hifi sistem ne kadara mal oldu. Fotoğraf ve video koymanız mümkün mü?

    Bütçe 2-3.000 tl civarı çıkabilirim. Z906 bu rakam bandı için çok iyi galiba. Şu anki vergiler ve döviz kuru ile ses sistemleri baya yükselir bu yıl içinde. Almak lazım iyice fiyatlar uçmadan. Keyifle izleyelim filmlerimizi 👍 bi ara teknosa satmış harman kardon avr + jbl 5,1 o sistemde iyi olmuş gibi. Ama bir hifi ses sistemi gibi de olamaz olsada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butce kismi cok degisken dolarin durumu belli ama AVR + hoperlor setini z5500 yada z906 gibi oyuncak sistemlerle karistirmayin giris seviyesi urunler bile bu multimedia urunlerin cok onunde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında güvenilir satıcılardan 2. El alınabilir dediğiniz gibi. Ama benim gibi tam anlamayan kişiler forumu okudukça kafa iyice karışıyor. Tam forumu deşmedim ama bakınıyim biraz daha. Zamanında uygundu jbl 5.1 ile harman kardon avr. Ama şimdi piyasa da yok bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldmaster S4800 ve S4500 2 adet Hi-Fi - End setim var AV-500 amfileri ile beraber :) Yanlarına 1500w 40 CM bass aldım. Her kanalları lambalı preamp yaptım. Bu fiyatlara çok iyi şeyler çıkabilir. İkinci ele yönelmen şartı ile yada bulunduğun şehirde Hi-Fi Marketler vardır 2. el ben antalyadayım burada var bilmiyorum yani gidip alabilirsin birsürü kolon kafana göre orda dinlersin hem birde sağlam amfi yaslanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.