Şimdi Ara

Logitech Z906 ALMAYIN Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
5
Favori
24.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fettahogluerkan kullanıcısına yanıt

    bir yerde temas problemi olmuş gibi sanki titreşime maruz kalınca tekrar gidebilir

  • Alın buda benden size ibretlik olay arkadaslar .bu ürün 2012 yılında alındı.gecende yanına varınca cızırtı duydum dedim içimi acim .bu ürün vatandan sıfır alınmış bir üründü ve kesınlıkle tamir görmedi.içini actım ve içinde NUR TOPU GİBİ Allah nazardan saklasın bilgisayar adaptörü .hemfe leş gibi montaj yapmışlar .kendı trafosu iptal.sinirlendim trafo calaşıyormu dıye bakmadım. Topladım yenıden.sıfır üründe olan bu işte.bundan sonra ne alırsam alim tüm vidalarına bakacam .adamalar oyle güzel paketlemişlerki.HUNUN ORJINAL CIKISI KAC VOLT KAÇ AMPER YAZAN OLURSA SEVINIRIM
    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..

    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..
    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..
    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..
    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdllh.08 -- 14 Şubat 2022; 1:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir abimizin z906 cihazı bozuk, subwofer zaten olması gerektiği gibi çalışmıyor. Açtım smps'i tamir ettim, iki tane 5.6 ohm direnci ve hemen dibindeki yanmış 47mf 16v kondansatörleri değiştirdim.


    Şimdi sistem komik şekilde kanallardan bir yada ikisini algılamıyor.


    Yani görünürdeki bozukları değiştirsem de acaba transistör falan mı gidik?


    Elimde fluke gibi kaliteli avometre yok ölçeyim. Bir şeylere güç az gidiyor herhalde.


    Aynı anda her kanalı besleyen başka bir güç ünitesi bağlasam çalışacağı da meçhul.



    Kendi elimdeki z533 ve s220 cihazları tamir ettim bunların da antin kuntin sıkıntıları vardı.


    Logitech şekil şukul yapmaya gelince iyi de pratikde çok dikko iş çıkarıyor.

  • Z-5500 de toroidal trafo vardı çok nadir besleme arızası çıkarıyor. En büyük sorunu kontrol podu ekran ışığı problemi uydulardan bir kaçının arızalanması.

    Z-906 besleme olarak bildiğiniz çöp hep arıza hep arıza markaya hiç yakışmayan hareketler bunlar

    Bende X-530 var 2008 yılında aldım halen daha canavar gibi gümbürdetiyor inletiyor evin her yerini şeytanın kulağına kurşun.

    Bence imkan varken z-5500 veya z-2300 serisi almak en mantıklısı en azından besleme arızası bilmem neyi yok tertemiz çalıyor.

    Ben olsam z-906 yı toroidal trafo ile beslerim. Smps e gram güvenmem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 5 Mart 2022; 23:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar, konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak Z906 yı uzun süredir almayı düşünüyordum ancak dün bu konuyu görünce fikrim değişti gibi. Elimde şu anda Creative t6200 5.1 sistem var. Hem logitech olması hem de THX olması nedeniyle Z906 almayı düşünüyordum.


    Sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Kronik bu akım sorunu nedeniyle almamak mı daha iyi olur? THX olarak alternatif ne ürünler var bildiğiniz?

  • 2014 yılından beri severek kullandığım z906 son 10 gündür sorun çıkarmaya başladı. Önce pıt pıt sesler yapmaya başladı, ses gidip geliyor birkaç kez, ardından sistem kilitleniyor.

    Fişi söküp takınca düzeliyor bir süre bazen birkaç gün sonra yine aynı sıkıntılar. Tavsiye edilen resetleme, kabloları sök tak, tek başına prize tak, farklı ses kaynakları kullan vb. hepsini denedim bir sonuç alamadım.


    Bu başlıkta ismini bulduğum Yusuf Meriç usta ile telefonda görüştük, anlattığım şekilde bir yanık vs. olamayacağını söyledi. Cihazı kendisine göndereceğim umarım sorun çözülür.


    Güncel fiyatları zaten uçmuş durumda yeni alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum zaten cihazın teknolojisi artık eskimiş durumda.

  • Merhaba arkadaşlar Z906 sorunları kronik olarak halen devam etmektedir cihaz hakkında bilgi almak için ve tamir için çok arayan arkadaşlarımız oluyor cihazı almadan tekrar düşünün şuan ki fiyatı aldı başını gitti çıkacak arızalardan tamir ücretlerinden orjinal servisinden daha uygun yapmamıza rağmen fiyat yüksek gelebiliyor bagzi arkadaşlara ama aslında fiyatları minimum az karla tutmaya çalışıyoruz arayanların %95 yaptırıyor cihazını %5 kısım da malum anladiniz siz kısacası herşeyin fiyatı yüksek bizde bunun üzerine 2 farklı sistem geliştirdik fiyatları ona göre ayarladık dikatlinizi çeksin ben tamir yapmıyorum aynı güç kaynağını powerboard tamirini asla yapmıyorum bu kısa ömürlü oluyor kendi geliştirdiğim sistemi cihaz içine entegre ediyorum Allah çok şükür 2 senedir bu işi yapmaktayım bugüne kadar geri dönüş almadım yaptıran arkadaşlar bilirler yorumumu gören varsada yazabilirler sisteme kısa devre korumasından tutun bir çok ekledik yeterki cihaz bir daha arıza yapmasin aynı problemden diye. yaptırmayı düşününen arkadaşlarımız var ise bırakacağım numara ve siteden ulaşabilirsiniz herkese dediğim gibi bu sistemi Türkiye'de tek ben yapıyorum herkese teşekkür ederim... Özellikle konu başlığını açan dostuma....

    Buğra KULAKSIZ
    05456970609
    veya
    www.bgrteknoloji.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar selamlar, bende sizle aynı kervana katıldım. 9 yıl önce aldığım z906 geçen ay durduk yere besleme kartını yaktı. Kartı çıkartıp kontrol ettiğimde gerekli voltajların geldiğini gördüm ama o sırada yine dumanlar yükseldi, bende fazla uğraşmadan sayfadan Meriç usta ile iletişime geçtim ve Bursa’ya gönderdim kartı. Bakalım kart geldiğinde bende yorumlarımı paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de geldim. 3. Z906 mı kullanıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım, belki de diğerlerini bu kadar uzun kullanmadığım için olabilir. Buğra kardeşimize yazdım bakalım dönüş olursa ben de buradan geri bildirimlerini göndereceğim. Bu arada kartımı Logitech'in Türkiye distribitörü olan Penta Bilgisayara gönderdim, ya para saymayı bilmiyorlar ya da dolar kurundan haberleri olmasa gerek bir rakam verdiler, Logitech'i aldığım fiyatın neredeyse 3 katı :)))))))) Kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum, daha açık sözlü dolandırıcılarım var sağolsunlar.

  • abdllh.08 A kullanıcısına yanıt

    aslında fena fikirde değil yanlız 4 a yeterli gelmez gibime geliyor onun yerine şerit led trafosu 15a eklenirse çok daha uzun ömürlü olur gibi

  • Z-5500 de Torodial besleme trafosu var swivh mode değil bu yüzden de sorun çıkarmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Bende 2014 de aldığım z906da bu problemden dolayı pentadan değiştirdim kartı. 1200 lira ücret ödemiştim. Takılan parça 6 ay garantili. Değiştireli 1 yıl oldu bir problem yok şuan. Ben artık kullanmadığım sürede kesinlikle akım korumalı prizden kapatıyorum. Yani cihaz kullanılmadığı zamanda elektriğe maruz bırakmıyorum. Belki size de yararı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı cözüm yolunun bulunmuş olması degıl.adamlar sıfır mal dıye satttıkları üründe pc adaptörü olması🙂dedıgını gıbı yüksek amperli bir adaptör takarsam yüksek seslerdedi boğularak kısılma sesi ortadan kalkar dıye dusunuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, benim de z906 durduk yere açılmadı. powerboard sorunlu galiba - daha önce tamir görmüş farklı bir board takılmış-. İşin hakkını veren düzgün, çok maddi olarak makul bir fiyatta anlaşabileceğim bir tamirci var mıdır önerebileceğiniz ? Teşekkürler

  • Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..MyBanglaReviewyoutube
    #Logitech #Z906 #Sound_Problem_Logitech_Z906 _Solved | #Logitech_Z906_Review.
    https://www.youtube.com/watch?v=HESSEnxdpF0



    Selam benım konsol kısmı bu şekide yanıp sönüyor ? Arızası ne olabilir?

  • MERHABALAR ARKADAŞLAR KONU BAŞLIGINDAN BENİ TANIYORSUNUZ ZATEN SİSTEM FİYATLARI UCTU GİTTİ HERKES TAMİR ETTİRMEYE BAŞLADI BU ARALAR ÇOK YOGUNLUK VAR Z906 KRONİK SORUNLARIYLA DEVAM ETMEKTE SİSTEMLERDEN GELİŞTİRME YAPTIM VE BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM VİDEOYU ALT TARAFA BIRAKIYORUM KEYİFLİ SEHİRLER DOSTLAR.. :)






    Logitech Z906 ALMAYIN  Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor..BGR Teknolojiyoutube
    Logitech Z906 Alternatif Çift Güç Kaynağı + FAN 2023 İletişim : 05456970609 Buğra KULAKSIZ www.bgrteknoloji.com www.capaservis.com PowerBoard Tamiri PowerBoard Universal MainBoard Tamiri Repair
    https://www.youtube.com/watch?v=6SpAcN70jak&feature=youtu.be
  • Selamlar. benim z906'da da sorun başladı. pc açıkken çat diye bir ses geldi ve aux ile 5 ışıkları takılı kaldı.


    Kapatıyorum kendi kendine geri açılıp aynı ışıklar takılı kalıyor.


    Derdi nedir aletin acaba?


    Edit: Fabrika ayarlarına döndürmeyi denerken cihaz geri geldi ve çalışmaya başladı.


    Edit 2: Tekrar aynı şey oldu. Çıt sesi ve cihaz kilit.


    Edit 3: Sabah cihazı açtım normal çalıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 18 Ağustos 2023; 7:49:26 >
  • sarıKırmızı kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Power gidici. konuda paylaşılan usta ile iletişime geçin yardımcı oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z906 arıza yaptığı için yusuf meriç isimli arkadaşa gönderdim. Besleme kartını Tamir etti şimdilik sıkıntı görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimdir bu yusuf meriç hocam ? bende de var bi tane besleme devresi arızalı

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.