Şimdi Ara

logitech x-540 tan microlab x15 e geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 2008 den beri x-540 kullanıyorum ama sıkıldığım için microlab x15 e geçmeyi düşünüyorum.Sizce değer mi ?



  • Microlabın ses kalitesini bilmiyorum hiç dinlemedim.Bas konusunda çok daha iyi olacağına şüphem yok ama uydu hoparlördeki 2 inçlik sürücüler beni şüphelendiriyor.Logitech x-540 da o 2 inçlik sürücülerden 2 tane var ve üstteki tiz seslere daha fazla ağırlık verirken alttaki mid seslere ağırlık veriyor microlab bunu tek başına ne kadar becerebiliyor bilmiyorum.
  • Merhaba eski sistemim mikrolab dı. Hatta sub yeni parçaladım. Yeni parçalarından yeni bir kabin yapmaya çalışıyorum. Çok profesyonel bir elektronik işçiliği var. Kalbindeki malzeme kalitesi çok iyi. Ben dandik bir şeyler bekliyordum ama öyle değil.
    Ben 10 sene önce mikrolab mc-4xd yi kullanmıştım. Bose taklit edilmiş. Hop çok kaliteli. Özellikle iyi bir ses kartı ile çok başarılıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.Bugün sparişi verecektim stoklarında kalmamış.Gelince haber vereceklermiş.Aslında x-540 tan memnunum 12 metre kare bi odam var yetiyor ama, daha güçlü basları olan mid-tiz dengesi daha başarılı bir ses sistemine geçmeye karar verdim.Yabancı incelemeleri okduğumda malzeme kalitesine kötü diyeni görmedim.Özellikle subwooferı övüyolardı.İnşallah getirirler yine de alıp denerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.