Şimdi Ara

Logitech MX Master 3 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu videomuzda Logitech'in, aynı anda 3 cihaza bağlanabilen, en az tuş basımı ve bilek hareketiyle mümkün olan en fazla işlemi yapmayı amaçlayan, yenilenmiş faresi MX Master 3'e yakından bakıyoruz. 



  • Logitech'in M705 mouse'unu kullanıyoruz. Muadillerine göre epey pahalı sayılır. Ama çok sağlamlar. Sanırım o fazla parayı sağlamlığa alıyorlar. 1,5 yaşında oğlumdan dolayı herhalde şimdiye kadar 500'er kere düşmüşlerdir. Hala daha tek yerinde çizikte yok, problemde yok. Onun dışında ergonomik. Ama performansına alışmam çok uzun zaman aldı. Hatta ilk aldığımda bu ne ya dedim 6-7 ay eski mouse'umu bozulana kadar tercih ettim. :D
  • Logitech'in M705 mouse'unu kullanıyoruz. Muadillerine göre epey pahalı sayılır. Ama çok sağlamlar. Sanırım o fazla parayı sağlamlığa alıyorlar. 1,5 yaşında oğlumdan dolayı herhalde şimdiye kadar 500'er kere düşmüşlerdir. Hala daha tek yerinde çizikte yok, problemde yok. Onun dışında ergonomik. Ama performansına alışmam çok uzun zaman aldı. Hatta ilk aldığımda bu ne ya dedim 6-7 ay eski mouse'umu bozulana kadar tercih ettim. :D

  • MacBook Pro için bluetooth mouse alma düşüncesindeyim.
    yeni çıkan logitech mx master 3 ve Logitech mx anywhere s2 iyi görünüyor.
    bu ayarda başka ne tavsiye ederdiniz?
    logitech mx anywhere s2 yıllardır piyasada olduğu için her an yenisi çıkabilir diyorlar onu mu beklemeli?
    teşekkürler
  • Fare güzel ama yazılımsal bi kaç ayar çekmeleri gerekiyor. Hızlı modda aşşağı kaydırdıktan sonra durdurup ters yönde kaydırınca hızlı moda geçemeyebiliyor birden ve cayırtılı bi ses oluşuyor. İşin garip yanı her zamanda olmuyor. Bide kullanıcı deneyimi açısından baş parmağın altında kalan tuş eski modelde daha kullanışlı yerdeydi.
    Ama logitech işte bir tutku :₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MX Master 2S kullanıcısıyım. Gerçekten sonunda aradığım mouse buymuş, özellikle Apple ekosistemi içerisinde seçenekler daha az olabiliyor. MX Master 3 de güzel duruyor, usb tip c'ye geçilmesi de hoş olmuş. Asıl merak ettiğim Logitech bu seriye özgün bir klavye de yaptı sonunda. Türkiye'ye gelecek mi?

  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Logitech klavye işini yapamıyor. MX Keys güzel olmuş ama fiyat ve ergonomi konusunda microsoft ile yarışamaz.

    Mx master gibi bu klavyenin tadına bakan kolay kolay değiştiremez.
    https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-microsoft-sculpt-ergonomic-l5v-00016-fiyati,1921532.html
  • Önceki farem, MX Master 2S di, ve dün MX Master 3 ile MX Keys aldim. isletim sistemi olarak Mac OS kullaniyorum. Bluetooth ile sikintisiz olarak cihazlari bagliyabiliyorum. Bu iki cihazdan da cok memnun kaldim ve kesinlikle de tavsiye edebilirim.

  • Güzel zımbırtı. İlk çıktığından beri kullanıyorum. Kaç sene oldu, 3mü 4mü? Hatırlamıyorum. Locitek bunda nasıl bir planlı eskitme düşünmüş bilmiyorum ama bataryası cartlasa bile söker yenisini takar devam ederim. Zamanında 150dolar karşılığı para gömdüğüm bu farecik daha bana en az 5-6 yıl hizmet edecek. (Ama bu ekonomik şartlarda, bu fiyatlara ikincisini almam )
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Hangi klavye modeli yazarmisin merak ettim uzun zamandır o çizgide klavye üretmiyor logitech

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Logitech MX Keys

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monkey mi bu mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tür büyük fareleri çok sağlıklı buluyorum, ele iyi oturuyor ve parmakları kasmıyor ve dirseği de masadan kaldırıyor, karpal tünel sendromundan uzak olabiliyorsun. Kötü yanı şu ki büyük fare dedin mi fiyatı 10 katı artıyor, sırf büyük değil ayrıca çok fonksiyonlu yapıyorlar ki daha pahalı olsun. Sırf büyük ama az fonksiyonlu ve ergonomik fareye denk gelemedim henüz. Küçük ise az fonksiyonlu ucuz, büyük ise çok fonksiyonlu pahalı. Yok mu ortası bir model??

  • MX Ergo- Vertical ve bu Master 3 modelleri arasında kararsız kaldım.Fiyatları hemen hemen aynı farklı yerlerde farklı fiyatları var.
  • İncelemelere biraz inanarak, ( 3d modelleme ) işim için en iyisinin olacağını düşünerek aldığım ürünün sadece 125 Hz raporlama sunabildiğini aldıktan sonra gördüm. 75 HZ ve üstü panellerde ciddi hissedilir bir fare imleci tırtıklı takılma söz konusu. Bir de bu fareyi profesyönel çizim, tasarım için reklam yapılıyor ya ona yanarım. 75 hz ve üstü paneli olanlar ve hassas çizim yapacakar uzak dursun bu üründen. Nesneleriniz akıcı hareket etmeyecektir. En dandik oyuncu kablosuz faresinde bile 1000 Hz raporlama sunarken bu ürün içler acısı. Kutusunda da alırken ayrıca raporlama hızı ve diğer teknik verilerin yazmaması da ayrıca manidar. Mağazadan aldığım halde bile buradan yürüyüp iadeye gideceğim. Profesyönel düşünüp ağır işlerde çalışanın elini kolunu rahatlatır fakat, bu tür sektörde çalışanlarında 75 Hz den çok çok daha üstün panellerde çalıştığını varsayarak bu sorunun daha da hissedilir olacağını düşünüyorum.

    Bilginize..





  • Ben bu cihazı bluetooth ile bilgisayara bağlayamadım.


    Başka bir çok cihazım bluetooth ile pc ye bağlı.


    Defolu ürüne mi denk geldim anlamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.