Şimdi Ara

Logitech m590 farenin usb problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Logitech k380 klavye ve m590 kullanıyorum.


    m590'ı İpadimde, iphoneumda ve bluetoothlu bilgisayarımda gayet rahat bir şekilde bluetooth bağlantısıyla kullanabildim problemsiz.


    Ancak bluetooth'suz iş yeri bilgisayarım (win 10) ve evde kullandığım bluetooth'suz bilgisayarım'da(win 7) bir türlü usb ile kullanamadım. Usb takılınca sesi geliyor bi arıza vermiyor bilgisayar bu konuda bir problem yok. Ve de deneme amaçlı bu cihazlara logitech optionsu kursam da bluetooth olmadığı için programla dahi eşleştiremedim.


    Hatta bluetooth'lu bağladığım bilgisayarımda dahi usb ile kullanmayı başaramadım, ki bu bilgisayarda logitech options kurulu ve eşleştirilmiş vaziyette. Takıyorum usb'yi takıldığına dair ses gelse de asla imleci hareket ettirmiyor. Denemek için sürekli faredenin ortasındaki geçiş sağlayan tuşa basıp 1 ve 2 arasında gezsem de başaramadım.


    Var mı bu konuda yardım edebileceğiniz bir şey acaba, bluetoothsuz bilgisayarda kullanamayacaksak ne anlamı var usb koymanın değil mi? Benim cihazda mı problem var yoksa bilemedim yani.




  • Tak kullan usb değil hocam. Kurulum yapmalısınız. Sonra eşleştirme. Options programını kurup sonra usb takın. Sonra küçük bir program kurması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • war3021 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi yapınca oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.