Şimdi Ara

LOGITECH G935 WİRELESS 7.1 SURROUND SOUND GAMİNG HEADSET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 LOGITECH G935 WİRELESS 7.1 SURROUND SOUND GAMİNG HEADSET

    Ürün 2 aylıktır çok az kullanılmıştır. Kutu fatura vs herşeyi tamdır. 2 yıl logitech avrupa garantisi mevcuttur.



    https://drive.google.com/drive/u/3/folders/14ZLgddZvDWfWbXLox0uPvrRJ9gsOX7mu



    LOGITECH G935 KABLOSUZ 7.1


    GAMİNG KULAKLIK


    ÜST DÜZEY SES BİLİMİ


    En gelişmiş ses teknolojisi üstün kablosuz ses deneyimi sunuyor. 50 mm Pro-G™ses sürücüleri ve DTS Headphone:X 2.0 şimdiye kadarki en geniş, ayrıntılı ve kapsayıcı ses alanları sağlar.

    2,4 GHZ KABLOSUZ


    G935, kablosuz veya kablolu oynama seçeneğiyle size her ikisinin de en iyi olanaklarını sunar. 2,4 GHz kablosuz hızıyla aydınlatma kapalıyken tek şarjla 12 saate, varsayılan aydınlatmayla 8 saate kadar oynayın. USB kablosuyla pili şarj ederken oynamaya devam edin. Alternatif olarak 3,5 mm analog girişle pil gücünü kullanmadan konsolda, mobilde veya PC'de kablolu olarak oynama özgürlüğüne sahipsiniz.




    İLERİ DÜZEYDE OYNAYIN



    Yükseltilen Pro-G 50 mm sürücüler, tüm ses düzeylerinde harika ses detayı, derinliği ve netliği sunan örgü karma malzemeden üretilmiştir. Şimdi artan çapıyla Pro-G, her zamankinden daha iyi performans sunuyor. Patlama sesleri ve zengin oyun müzikleri gibi düşük frekanslı sesler kulağa daha eksiksiz ve sinematik geliyor. Sesler, ayak sesleri ve ateş etme sesleri gibi yüksek frekanslar ise inanılmaz net ve hassas bir şekilde oluşturuluyor.

    SURROUND BEYOND 7.1


    Standart 7.1 kanal surround sese kıyasla daha ileri düzeyde hassasiyetle çalışan inanılmaz DTS®Headphone:X 2.0'ı deneyin. Oyun içinde doğru mekansal farkındalık, tam bir 3D ses alanında konumu ve mesafeyi net olarak algılamanızı sağlar. Etrafınızdakileri net olarak duymak, zafere ulaşıp ulaşmayacağınızı belirleyecek.




    TAM ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR



    Logitech G HUB oyun yazılımı ile LIGHTSYNC RGB aydınlatmasını kişiselleştirebilir, makrolar ve oyun içi komutlarla G tuşlarını programlayabilir, ayrıca her oyun ve uygulama için benzersiz profillerle ses tercihlerini özelleştirebilirsiniz.

    TÜM PLATFORMLAR İÇİN TEK BİR KULAKLIK


    Tüm aygıtlarınız için tek kulaklık. Nintendo®Switch™, PlayStation®4 ve Xbox®One dahil olmak üzere PC, mobil ve oyun konsollarından seçiminizi yapın.




    SESİNİZ YÜKSEK VE NET DUYULSUN



    Mic+, inanılmaz net komutlar için geliştirilmiş, 6 mm kollu mikrofondur. Kol sesi kapatmak için katlanabilir, ayrıca sesin kapalı veya açık olduğunu anlayabilmeniz için bir gösterge LED'i mevcuttur. Kullanmadığınızda kollu mikrofonu kulaklığa doğru katlayabilir ve neredeyse görünmez hale getirebilirsiniz.

    KONFORLU VE DAYANIKLI OLMAK İÇİN ÜRETİLDİ


    Kulaklık kaplamalarında ve başlıkta bulunan lüks yapay deri ile en uzun oyun oturumlarında bile inanılmaz rahat hissedeceksiniz. G935, yumuşak dokulara doğrudan baskı uygulamadan kulak etrafına tamamen uyan ve pasif gürültü yalıtımı sağlayan geniş çaplı kulaklık süngerlerimizle donatılmıştır. Kulaklık kaplamaları temizlemek için çıkarılabilir.




    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.