Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
28
Favori
44.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wisecolt

    Arkadaşlar Amazondan kulaklığı sipariş verdim. Kargo takibinde şu notu düşmüşler.

    "Package arrived in the destination country and is awaiting release from the Customs clearing agency"

    Bu kulaklığın gümrükte takıldığını mı ifade ediyor? Yoksa boşuna mı endişeleniyorum?

    Bir sıkıntı yok.

    Tam cevap için AMAZON ANAKONUMA bakabilirsin.
  • Usb alıcısına takmayın arkadaşlar birde biley farkettim alıcı ile kulaklık arasında wifi si sçık olan tel olmasın ben nezaman teli elime alsam bağlantının koptuğunu farkettim ne zaman odada mobil şinternet kullanmaya başladım sorun ortadan kalktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim alette 1 yıllık yeni bilgisayara geçtiğimde gaming software i kurunca alet ses vermiyordu sorun yapıyordu programı silip kullanıyordum sıkıntı yaşamamıştım 3 aydır ama 2 gündür yan ses zırvalığı falan var çok ilginç problem yaşıyorum kulaklığı şarj a taktığımda kulaklık,elektriğe bağlı hoparlörün jackını tutmuş gibi ses çıkarıyor kasamdaki ön 2 biri mikrofon biri kulaklık olan girişe 3.5mm yi 2ye çeviren zımbırtının mikrofon ucunu takıp elimi kulaklık ucuna değdirdiğimde ses çok azalıyor adaptöre takılı elektrik alan micro usb ye elimi dokundurduğumda yine bağırıyor. Kulaklık jarj olmazken dokununcada aynı şeyi yapıyor varmı bir tedavi bu kulaklık için deliricem ya
  • hocam kulaklıktan memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz , 300TL lik bir bütcem var AMAZON dan alacam önerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • Kulakligi yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Deneyimlerimi yazmak istiyorum.

    Kulaklik kesinlikle cok rahat. Benim gibi koca kafali bir adamin bile kafasini sikmadi. Sarj suresi iyi. 2-3 saatte sarj olup 9-10 saat gidiyor. Ses ve mikrofon kalitesi fena degil. Fakat Steel Series Siberia V2 ile kiyaslamam gerekirse daha dusuk bir performans aliyorum. Ozellikle muzik performansi iyi degil. Oyunlarda herhangi bir problem yok. Gayet tatmin edici. Benim icin bu kulakligin en sevdigim ozelligi rahat ergonomisi oldu. 3-4 saat kullanimda bile kafami agritmiyor. 69 dolara iyi bir f/p urunu oldugunu soyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavystorm01 -- 12 Ocak 2016; 16:12:34 >
  • Merhaba ürünü alacağım ama böyle bir ekranla karşılaşıyorum, ne yapmam gerekiyor, neden satın alamıyorum. Teşekkürler

    Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba biz de amazon üzerinden 3 tane aldık bu üründen 1 tanesi elimize ulaştı anında sağolsun adamlar ups ile göndermişler tabi kalan 2si daha yolda.

    kulaklığı denemek amacıyla taktım bilgisayara ve anında tanıdı ve çalışmaya başladı. ben de desktop üzerinden wireless kullanıyorum ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım yaklaşık 2buçuk saatlik kullanımdan sonra şarjı bitti ve iilk şarj için bağladım ve 3 saat 40 dakikada ışığın sönmesi durdu ve şarj oldu. tabi burada bir sorum olacak size yazılımını açtığım zaman pil işaretinde soru işareti var ve pil hakkında bir bilgi göremiyorum bu nedendir acaba?

    kulaklık hakkında ben de bir şeyler yazayım. öncelikle ben bu kulaklığı oyun amaçlı aldım 1. önceliğim rahat olması kulaklarda ve kafamda acıtma yapmamasıydı ki 2buçuk saatlik kullanımdan bile fark ettim ki rahatlık konusunda benden tam puan aldı çıkardığımda sanki hiç takmamış gibiydim kulağa dokunmadan çevreden tam sorması çok etkili olmuş. ürünün malzeme kalitesi de baya yüksek tabi burada belirleyici nokta dönen kısımlardaki bağlantı noktaları olacak ve de uzatma kısmı. uzatma kısmının metal olması büyük avantaj sağlamlık açısından ama savurup atmayacağım ve dikkatli kullanacağım için bir sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum.

    ses kalitesine gelirsek oyun için konuşacağım gerçekten gayet güzel hele oyun içi gerekli ayarları da yaparsanız bu fiyata sizi fazlasıyla tatmin edecek düzeyde. müzik performansına gelirsek insanlar burada kötü, yetersiz, iyi değil gibi yorumlar yapmış. galiba burada zevkler renkler ve beklentiler ön plana çıkıyor. herkesin dinlediği müzik tarzı farklı ve müziği dinlerken duymak istediği şeyler de farklı bu yüzden de eq ayarları var zaten yani herkesin beklentisi farklı olduğu için bu kulaklığın müzik performansına çöp demek biraz acımasızlık olur. harman kardon ve bose kulaklıklar ile kıyaslarsam bence gayet iyi bir performans sunuyor hatta ve hatta bose kulaklıkların performansı bana göre hiç iyi değil dinlerken hiç zevk almıyorum. tabi bu kişisel görüş abim dinlerken de mükemmel diyor o yüzden bu kadar acımasız olup batırmayalım sonuçta 20 liralık headset muamelesi yapmanın da anlamı yok kişisel tercihlere göre değişecek bir mevzu bu.

    kalan 2 kulaklığın biri ps3 ve 4 dieğeri de laptop için kullanılacak onlar için de ayrı bir yorum yaparım geldiğinde umarım kulaklık başka sorun çıkarmaz anladığım kadarıyla yazılım yönünden baya sıkıntılı.

    tek eksiği bence üzerine bir de arkadaşların da daha önce belirttiği gibi bağlantısını otomatik değiştirecek bir tuşun koyulmamış olması en azından kendi yazılımında böyle bir destek sunabilirdi ki biz de başka yazılımlara muhtaç kalmazdık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 13 Ocak 2016; 14:08:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavystorm01

    Kulakligi yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Deneyimlerimi yazmak istiyorum.

    Kulaklik kesinlikle cok rahat. Benim gibi koca kafali bir adamin bile kafasini sikmadi. Sarj suresi iyi. 2-3 saatte sarj olup 9-10 saat gidiyor. Ses ve mikrofon kalitesi fena degil. Fakat Steel Series Siberia V2 ile kiyaslamam gerekirse daha dusuk bir performans aliyorum. Ozellikle muzik performansi iyi degil. Oyunlarda herhangi bir problem yok. Gayet tatmin edici. Benim icin bu kulakligin en sevdigim ozelligi rahat ergonomisi oldu. 3-4 saat kullanimda bile kafami agritmiyor. 69 dolara iyi bir f/p urunu oldugunu soyleyebilirim.

    Hayırlı olsun o paraya bedava.
  • Beni de ekle :)
  • murat hocam win10 64 bit indirdim kulaklığı takınca hiç bir cihaz algılanmadı yazıyor :( win7de gayet güzel çalışıyordu
  • bu kulaklık bu kadar sorunlu mu arkadaşlar ? tamda amazondan almayı düşünüyordum.
  • valla hocam yazılımı başa bela. yazılımını kaldırdım gayet normal şekilde kullanıyorum kafam rahat üzerindeki makro tuşları da çalışmasın zaten o tuşlar için almadım ses tuşu da çalışıyor zırt pırt kapanmıyor da ses de güzel. yani sorun kulaklıkta değil o yazılımda yazılım olmadan canavar gibi çalışıyor alet. nasıl beceremezler şu yazılımı düzeltmeyi böyle profesyonel bir firma anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr_2010

    valla hocam yazılımı başa bela. yazılımını kaldırdım gayet normal şekilde kullanıyorum kafam rahat üzerindeki makro tuşları da çalışmasın zaten o tuşlar için almadım ses tuşu da çalışıyor zırt pırt kapanmıyor da ses de güzel. yani sorun kulaklıkta değil o yazılımda yazılım olmadan canavar gibi çalışıyor alet. nasıl beceremezler şu yazılımı düzeltmeyi böyle profesyonel bir firma anlamış değilim.

    Cevap için teşekkür ederim.

    Fakat yazılımı kullanmama gibi bir şansım yok hocam. Logitech klavye kullanıyorum ve G tuşlarına birsürü atamam mevcut. O yüzden yazılımı kaldırmam mümkün değil. Galiba bu ürünü alamayacağım.

    Sanırsam Turtle Beach Ear Force Stealth 450 bakacağım. ikisi arasında bir tecih aşamasındaydım. Teşekkür ederim.




  • anladım hocam rica ederim. yazılım için ilk sayfada yazılanları yaparsanız sorun çözülüyormuş. en büyük sıkıntı zaten kulaklık 15 dakikada 1 kendini kapatıyor onun düzeltmesi mevcut ancak bende çalışmadı ya da ben beceremedim ki söylenen her şeyi de yaptım yani birazcık uğraşırsanız yazılım ile de çalışır ancak sıkıntı çıkarmasın diyorsanız tabi başka kulaklığı tercih etmek daha mantıklı olabilir ben kulaklık görevini yerine getirsin istediğimden pek önem vermedim o yüzden yazılımı kaldırdım normal şekilde kullanıyorum ne kapanma var ne bağlantı kesilmesi herşey düzgün çalışıyor.

    bunun dışında tecrübelerimi (yukarıda da belirtmiştim) yazılım haricinde beklentileri fazlasıyla karşıladı kendisi benim için. umarım alacağınız üründen de memnun kalırsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr_2010

    anladım hocam rica ederim. yazılım için ilk sayfada yazılanları yaparsanız sorun çözülüyormuş. en büyük sıkıntı zaten kulaklık 15 dakikada 1 kendini kapatıyor onun düzeltmesi mevcut ancak bende çalışmadı ya da ben beceremedim ki söylenen her şeyi de yaptım yani birazcık uğraşırsanız yazılım ile de çalışır ancak sıkıntı çıkarmasın diyorsanız tabi başka kulaklığı tercih etmek daha mantıklı olabilir ben kulaklık görevini yerine getirsin istediğimden pek önem vermedim o yüzden yazılımı kaldırdım normal şekilde kullanıyorum ne kapanma var ne bağlantı kesilmesi herşey düzgün çalışıyor.

    bunun dışında tecrübelerimi (yukarıda da belirtmiştim) yazılım haricinde beklentileri fazlasıyla karşıladı kendisi benim için. umarım alacağınız üründen de memnun kalırsınız

    İlginiz için teşekkür ederim tekrardan..Tabiki daha almadığım için araştıracağım.. Kısmet




  • Benide ekliyebilirsin hocam +



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmtrs -- 26 Ocak 2016; 14:26:22 >
  • Merhabalar arkadaşlar, benim kulaklığımda ses avatarları bölümün görmüyor daha doğrusu yazılımda mikrofonu mavi bölüm olarak göstermiyor sebebi nedir acaba?
  • Aklıma geldi bugün..batarya omrunu yitirirse ne yapacağız . Çöp Mü:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası ayrı olarak 5-10 dolar gibi fiyatlarda satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.