Şimdi Ara

Logitech G710+ Klavye Tuşlarını yolladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 4 senedir kullandığım Klavyemin 3 tane tuşu bozulmuştu. Çok aradım fakat sadece tuş satan hiçbir yer bulamadım. Bir kaç kişinin logitechin tuşları yolladığını yazdığını görünce şansımı deneyip logitechle iletişime geçtim canlı sohbetle yaklaşık 1 saat bilgi alışverişinden sonra Hollanda'dan 3 gün içerisinde tuşlar elime ulaştı. Süpriz olan ben sadece istediğim tuşların geliceğini sanıyordum fakat hepsini yollamışlar çok mutlu oldum. Ben ücreti dahilinde almak istiyorum dememe rağmen hiçbir ücret almadılar.


    Teşekkürler Logitech


    Logitech G710+ Klavye Tuşlarını yolladı







  • Key kafası nasıl bozulabılır ? Elektırık veya mekanıksel bırsey degıl kı, plastık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Haziran 2021; 15:56:21 >
  • Vay be bize de bir unifying alıcıyı çok görüp hepsiburada , vatan vs den alın dediler.Yenisi 120 tl yazmışlar.Şaka gibi.1998 den beri müşterisi olduğum logiden acayip memnun kaldım. Helal olsun...

  • No Way Out kullanıcısına yanıt

    Yorumu yeni gördüm. Plastik olduğundan Mekanik kısmı tutan iç kısımdaki + şeklindeki kesiklerin kenarları kırılıyor daha sonra bu tuşlara bastıgında tus kırıldığı tarafa yatıyor düzeltmen gerekiyor. Benim özellikle Space tuşum sağ tarafa yatıyordu hep düzeltmem gerekiyordu. 3-4 sene sonra yıpranıyor ve kırılıyor bir şekilde maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.