Şimdi Ara

Logitech G5 yerine tavsiye gaming mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Yıllardır Logitech G5 kullanıyorum ama artık değiştirme vakti geldi. G5'te ağırlık ayarlama vardı fakat benim için çok önemli değil yeni alacağımda olmasada olur. Yeni alacağım mouse kablolu olsun istiyorum ve üzerinde abidik kubidik tuşlar olmasın çünkü kullanmıyorum sadece sağ sol click ve scroll önemli benim için. Tip olarak aynı şekil 2 tane mouse var biri G500s ve G400s. Almayı düşündüğüm modellerden G400s modeli G5 ile neredeyse aynı fakat optical mouse G500s ise laser mouse. Ayrıca ben kesinlikle dpi değiştirmem default oynarım. Çoğunluk FPS oyunları oynarım. Kısaca şunu söyleyeyim kafamı karıştıran nokta laser ve optical. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Para sorun değilse hiç uğraşma razer da al.Ben g400 kullandım kasası 400s ile aynı ve orta büyüklükte.G5 ise daha büyük diye biliyorum.Eliniz büyükse g500s veya da en iyi seçenekler.Gerçi logitech bir ürüne o kadar para vermezdim ben olsam.Benim g400ün usb girişi bozulmuştu durup dururken.Sadece 1,5 sene kullandım.
  • G5 ben bildigom kadariyla boyutu büyük, bütçenizi zorlamak istemezseniz g400s alin, ama bence azcik daha zorlayip g500s alın.İkiside güzel mousedur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 ile G400s neredeyse aynı boyutta. G500s ise biraz daha büyük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akagami.

    Para sorun değilse hiç uğraşma razer da al.Ben g400 kullandım kasası 400s ile aynı ve orta büyüklükte.G5 ise daha büyük diye biliyorum.Eliniz büyükse g500s veya da en iyi seçenekler.Gerçi logitech bir ürüne o kadar para vermezdim ben olsam.Benim g400ün usb girişi bozulmuştu durup dururken.Sadece 1,5 sene kullandım.

    evet bencede

    gaming ' i bu işe özel markalardan alın çok fark var.

    Steelseries Rival
  • Şuan razer Deathadder 2013 kullanıyorum goliathus speed ile çok güzel kayıyor bayağıda memnunum öneririm SteelSeries Rival ıda çok duydum ama kullanmadığım için bir yorum yapamam.
  • G400s aldım. Yorumlar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.