Şimdi Ara

LOGITECH G402 Mİ G602 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar logitech oyuncu mouse u almayı planlıyorum. g402 hyperion fury ile g602 arasında kaldım. msi ge60 0nd laptopum var. G402 nin dpi değeri 4000 ve yanıt verme hızı 1ms, G602 ise 2500 dpi yanıt verme hızı 2ms ve kablosuz g402 ise kablolu. Oyun olarak witcher 3 skyrim tarzı oyunları oynarım onlineda C.S Go oynuyorum genelde. Sizce hangisini almalıyım?



  • Ben G402 kullanıyorum. G603 siparişi verdim en geç pazartesi günü elime geçecek. G402 ve G602 oldukça geniş ve uzun mouselar. İkiside büyük el mouse'u. g603 kullandığım g402 den 1cm 2mm kısa. Ama teknik özellikleri g602 den çok iyi g402 den iyi. Biraz beklersen elime geçince g603 hakkında daha ayrıntılı yorum yapabilirim.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Anladım. Beklerim sıkıntı değil. Beklemedeyim teşekkürler.
  • başka kullanan yok mu?
  • 2 yılı aşkın süredir G402 kullanıyorum, ortalama üstü el büyüklüğü için ideal tutuş sağlıyor, uzun uzun strateji oyunları maceralarında uzuvlarımda ağrı yaşatmıyor. Hızlı online oyunlarla aram olmadığı için o yönde değerlendirme yapamayacağım. Programlanabilir tuşlar, teflon ayakları, el kaydırmayan kaplaması, bir çok yüzeyde sorunsuz yüksek tepkisellikle çalışması vs detayları zaten biliyorsunuzdur.

    Ancak kablolu ile kablosuz arasında kalmanız şaşırtıcı geldi bana, model tercihinden önce bu yönde tercihinizi yapmış olmanız lazım gelir diye düşünüyorum. Masaüstü pc kullanıcısı olarak kablolu farelerle aram iyi çünkü; kablosuzların ele oturan büyüklükte, doygun özellikleri olan, kablolulara göre fiyat dezavantajı içermeyen modellerinin pek olmaması kuyruklu farelerle aramı daha sıcak tutuyor haliyle.

    Ayrıca, bu seri logitech ler 4-5 senelik oldular, görsel özellikler sizi cezbediyorsa yeni cıvıl cıvıl modellere göz atabilirsiniz.
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fiyat olarak verebileceğim tutar bu kadar olduğu için bu 2 modele baktım. Başka bir tavsiyeniz varsa paylaşır mısınız?
  • G403 mouse u tek geçerim , mükemmel bir mouse . İlk alışmakta biraz zorluk yaşayabilirsiniz ama eliniz alıştı mı şuana kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim . Ve ben çok sayıda mouse denedim ve hala da deniyorum zowie , steelseries , logitech in diğer mouseları
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    bakıyorum hocam hemen teşekkürler.
  • g603 elime geçti.

    kablosuz olduğu için herangibir lag görmedim öncelikle. aynı kablolu gibi. ince hareketlerle özellikle sniper dürbün açtığında o aradığın hassasiyet dürtüsü varya o g402den iyi. boyut olarak büyük elliyim bu mouseda büyük el mouse'u olan g402 den 1.2 cm kısa. ama ona rağmen g603 biraz daha dar olmasına rağmen elimde bir ergonomi sorunu yaşatmadı. yani bu mouse'u büyük ellilerde kullanabilir. mouse tekerleği biraz sert ama sessiz. tek pille ağırlığı güzel ve performans modunda non-stop 250 saat kullanma veriyor tek pille. pil takmak için kapağı arkadan kaldırıp mouse'un içine ulaşıyorsun. o sistemi mükemmel yapmışlar çok pratik ve sağlam. tuş klikleri hafif.

    sensörü g402'den de g602'dende (g402 ile aynı sensör g602'nin) iyi olduğunu belli ediyor. ben g603'ü gayet beğendim. kablodan kurtulmakta çok keyifli.

    ek not: g603 1ms 12000 dpi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 22 Haziran 2018; 23:47:24 >
  • Logitech G402.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.