Şimdi Ara

Logitech G333 Mor Kulakiçi Oyuncu Kulaklığı 299TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    Hocam type-c  girişi pc nizde mevcut mu ben ilk defa duydum sizin pc leptop mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDL4X R kullanıcısına yanıt

    Yeni nesil kasalarda Type-C çıkışı oluyor. Veya yeni anakartlarda.


    Örnek kasa H510i.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc için type c uzatma kablosu ile kullanan varmı peki arkadaşlar.anakartda giriş,uzak kalıcak biraz.tavsiye etteceginiz uzatma kablosu varsa link atabilcek varmıdır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 6 Mayıs 2022; 11:17:14 >
  • Teşekkürler. + @ReDL4X


    Kablosuz alsam mı yoksa kabloluyla mı devam etsem diye düşünüyorum bir süredir. Type-c karşıma çıkınca da uzun zamandır merak ediyordum bu tip kulaklıkları aklımı çeldi şimdi   jack analog iletiyor sesi, type-c dijital aktarım mı yapıyor acaba.

  • siyahında stok gelmiş aldım bir tane bakalım

  • Fırsat varken aldım fakat kasanın ön jack girişine bağladığım zaman oyunlarda cızırtı-dip ses geliyor. Bu sorunu çözemiyorum.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Hocam size şöyle söyliyeyim ben logitech g pro wires kullandım memnun kalmadım satıp corsair virtoso aldım bu daha iyi ama uzun kulanımda sağ kulağım acıyor kafa üstü bütün kulaklıklarda aynı sorunu yaşıyorum benim alakalı bir sorun bu. Ama kulak içi kulaklık kulandığım da bu sorun ortadan kalkıyor şuan sennheiser cx 275s aktif olarak kullanıyorum logitech g333 kapalı kutu olarak duruyor. Not: pubg csgo gibi oyunlarda kulak içi kulaklık ta daha iyi ses kasıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

    Hocam bunun sorunu bir çok etken ola biliyor malesef benim eski kasada bu sorun vardı yeni bir sistem topladım bunda carları özenle seçtim şuan sorunsuz bir şekilde dip ses yok genelde guç kaynağı yada anakart kaynak oluyor o dip ses . Benim eski kasada Corsair 450W PSU vardı büyük ihtimalle sorun ondaydı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDL4X -- 7 Mayıs 2022; 2:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Corsair 4000x kasa var. Ön panelde type-c giriş mevcut ve anakartımda destekliyor. Ayrıca kasanın ön jack girişi bu 3 çentikli tarzda fakat ben ses alamadım. Bunla ilgili google'da arattığımda Corsair kasalarda mevcut sorunu gördüm pek detaylı araştırmadım bunun çözümü var mı diye çünkü type-c kullanacağım için fakat kulaklığı araştırıken bir iki yorumda type-c ile mic kalitesinin daha iyi olduğunu belirtmişlerdi. Onu denemek istiyordum. Bende jack ayırıcı olmadığı içinde deneme şansım olmadı kısacası. Telefondan denediğimde jack girişi ile type-c arasında ses yüksekliği farkı oluşuyor. Jack girişli yanlış hatırlamıyorsam daha yüksek ses veriyor.

    Ses kalitesi olarak beni tatmin etti. Bazen bassların boğukluğunu hissediyorum şarkılarda ama çokta umursamadım çünkü kaliteli kulak içi olan kulakılıkların fiyatları çok uçuk 2000₺ bandının üzerindeler. Daha öncede dediğim gibi fps oyuncularının son dönemlerde kulak içi tercih etmeleri beni yönlendirdi. Benim algımı yıktı bu fiyattada hem ses kastırıp hem de müzik kalitesi orta-iyi sayılacak seviyede. Tabi daha iyi kulak içi kulaklık kullananları tatmin etmeyecektir.

    @ReDL4X





  • Arkadaşlar Xbox için nasıldır bu kulaklık COD Warzone'da işe yarar mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt

    Daha önce belirtmiştim. Fps için ben mennunum. Ayrıca burn-in olduktan sonra müzik olarak da aldığım ses kalitesi arttı.

  • bir daha 299tl olsun bu sefer alacağım. mor rengin yanı sıra siyah ve beyaz olanı da 299tl idi 7 mayıs gibi ama almadım. bekliyoruz bakalım belki yine düşer o fiyata.

  • ben müzik için çok beğenmedim bunu, oyun için denemedim.

    2 tane aldım geçen siyah olandan, birini iade ettim hatta.

    Diğerini kullanmasam onu da iade ederdim belki


    TaoTronics SoundLiberty 53 PRO da var bende

    Sennheiser kulak üstü de var


    sennheiser 10 puan dersem,

    SoundLiberty 53 PRO 7,5 puan

    G333 5 puan derim

     

  • 399.01₺ ye düşmüş. 299₺ olanı kaçırdım ama bu sefer sipariş geçtim.


    https://www.gaming.gen.tr/?s=g333&post_type=product&dgwt_wcas=1

  • GoStoP kullanıcısına yanıt

    dediğiniz gibi hocam müzik konusunda pek iyi değil .zaten ben bunu bilerek aldım oyun konuda daha başarılı . Ben müzik için sennheiser cx 275s Beats by Dr. Dre TaoTronics Soundliberty 97 Pro kullanıyorum şimdi de sennheiser cx 300s almayı düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDL4X -- 6 Haziran 2022; 0:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

    Amazon'da beyazı şu anda 407 TL, siyahı 409 TL. Gaming sitesi biraz fiyatları şişirmiş gibi duruyor. Ben de Amazon'dan sipariş verdim. İnternette biraz araştırdım, CS GO E Spor turnuvalarında bu kulaklığı kullanan çok oyuncu varmış, bilinen isimlerden Electronic, Boombl4, Perfecto, S1mple ve W0xic G333 kullanıyormuş. Hatta NAVI takımının tamamı sanırım bu kulaklığı kullanıyormuş. Ben de ara ara denk geliyordum, E Spor turnuvalarında genelde oyuncular kulak içi kulaklık takıp, yalıtım amaçlı üstüne kulak üstü kulaklık takıyorlardı.

  • valla ben bu kulaklıktan memnunum. 3.000 lira fiyatı olan g pro x wireless kulaklığımı kullanmıyorum bu varken :D

  • RunYobazRun kullanıcısına yanıt

    Bende de JBL Quantum 600 var muhteşem bir kulaklık oyunda yürüyen karıncayı bile duyabiliyorum fakat uzun kullanımda kulağı terletiyor, alternatif olarak kulak içi rahat bir kulaklık istiyordum o yüzden aldım ben de.

  • Ayaklı gratis reklamı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıktan memnunum oyunlarda ses kasma vs. gibi konularda fakat 2 sorunum var.


    1- Mikrofondan gelen ses boğuk geliyor diyor arkadaşlarım. Discord üzerinden deneme yaptık ama pek memnun kalmadılar. Halbuki incelemelerde mikrofon performansı iyi gibiydi.


    2- Dip ses sorunu. Bu sorun bana özel olabilir. Çevirici ile kasanın ön çıkışına bağlıyorum kulaklığı. Masaüstü ve tarayıcıda gezdiğim zaman sıkıntı olmuyor fakat oyuna girdiğim an altan alttan dip ses gelmeye başlıyor. Oyun içerisinde çok can sıkıcı olmuyor fakat yine de rahatsız ediyor insanı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.