Şimdi Ara

Logitech G300s nasıl bir gaming mouse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. İyi ve uygun fiyatlı bir gaming mouse bakıyordum, Logitech G300s modelini gördüm. Açıkçası hoşuma gitti ve biraz da kullanıcı yorumlarını görmek istedim. Yarım saate yakın araştırdıktan sonra kafam çok karıştı. Bazı kullanıcılar çok memnun iken, bazıları hiç memnun değil. Gaming mouse alma sebebim Cs: Go ve birkaç oyunu oynamak için. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 5 Ekim 2015; 0:33:37 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlight54

    Selamlar. İyi ve uygun fiyatlı bir gaming mouse bakıyordum, Logitech G300s modelini gördüm. Açıkçası hoşuma gitti ve biraz da kullanıcı yorumlarını görmek istedim. Yarım saate yakın araştırdıktan sonra kafam çok karıştı. Bazı kullanıcılar çok memnun iken, bazıları hiç memnun değil. Gaming mouse alma sebebim Cs: Go ve birkaç oyunu oynamak için. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.



    dün teknosadan 95 tl ye aldım pişman oldum cünkü oyunda makroları calıştıramadım. g300 olan model calışıyor eskidi diye g300s aldım makrolar calışmıyor
  • Giriş seviyesi için ideal bir mouse. Avago 3055 sensör kullanıyor angle snapping ya da accerelation yok yani fps için ideal sensör. Malzeme kalitesi ve sağlamlığı da giriş seviyesi bir mouse için yeterli. Aynı fiyata alabileceğin giriş seviyesi bloodyler'in sensörleri de iyidir ama sağlamlık konusunda yorum yapamayacağım çünkü kullanmadım. G300'ü 2011'de almıştım hala sıkıntısız kullanıyorum. Daha sonra aldığım ve daha az kullandığım g600'ün mmo mode tuşunda sıkıntılar oluştu.

    Edit: Bu mesajın neden 7 tane eksi aldığını biri açıklayabilir mi? Şu mesajı eksileyenlerin mouse konusundaki bilgilerini merak ediyorum.

    Yazılımı çalıştıramadım diye eksi basıyor adam, ee bende çalışıyor acaba sıkıntı sende olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 5 Ekim 2015; 19:50:49 >
  • Deneyimleriniz için teşekkürler, hala kafam karışık ama alacağım sanırım. Yanında Logitech G240 Mousepad almayı düşünüyorum.
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Mousepad de alacaksanız şunu öneririm.

    http://urun.n11.com/mouse/logitech-g402-hyperion-fury-mouse-mousepad-hediyeli-P58756641
  • Eliniz büyük ise uzak durmalısınız.

    Eğer orta derecede birşey ise alabilirsiniz.

    Ben kullandim. Elimde güven verdi bana. Serçe parmağım hep boşta kaldı. 3 4 saatlik deneyimimden sonra ağrı falan oluşmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.