Şimdi Ara

Logitech G300s Mouse Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.akakce.com/kablolu-mouse/en-ucuz-logitech-g300s-910-004346-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,4670301.html

    Alınır mı arkadaşlar ?
    Elim küçük şu an ofiste Logitech m171 ve m185 kullanıyorum. Gayet memnunum ama oyunlarda makro için bu mouse'yi soruyorum.



  • up, benim de aklımdan bu soru geçiyor. acaba o parayla daha iyi mouse alınır mı? ben daha çok oyun oynamak için alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kolonyali

    up, benim de aklımdan bu soru geçiyor. acaba o parayla daha iyi mouse alınır mı? ben daha çok oyun oynamak için alıyorum.
    Ben vazgeçtim hocam. Gittim 20 tl'ye kablolu mouse aldım kullanıyorum. 200 tl vermek içimden gelmedi inan ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kolonyali

    up, benim de aklımdan bu soru geçiyor. acaba o parayla daha iyi mouse alınır mı? ben daha çok oyun oynamak için alıyorum.
    Çift tıklama ve hiç tıklamama sorunlarına alışırım diyorsan elbette kullanışlı bir mouse. Logitech'in yazılım desteği çok iyi. Ayrıca ürün desteğinin de iyi olduğu söyleniyor yani kullanım sırasında sorun yaşarsan değişim falan imkanı sunuyorlarmış garanti kapsamında. Yine de şu dakikadan sonra kimseye Logitech önermiyorum. Başım çift tıklama ve hiç tıklamama sorunlarından epey bir ağırdı. Şu an kullandığım mouse G300 yani aynı problemler var. Elime normal mouse geçse onu kullanamam sanki. O derece alıştım Logitech'in kronik problemlerine.
  • ben kaç senedir kullanıyorum çok iyi bir mouse hassasiyeti çok iyi ayarlanabiliyorda zaten makro ayarlarıda baya detaylıca ve güzel tavsiye ederim. 1 sene sonunda orta tuşun tıklaması bozuldu butonu değiştirdim hala kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.