Şimdi Ara

Logitech G | %25'e Varan Yarıyıl İndirimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
20.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    sakin ol şampiyon. Sen yaşamadın diye dünyadaki kimse yaşamamış sayıyoruz tamam sakin ol. Mouse kötü demedim, mouse kendiliğinden bozuldu demedim mesajda belirttiğim gibi. Başlangıçta oyun oynarken sol tık direnci azaldığı için olur olmadık basıyordum. Bu hatası, ancak ilkinde mouseun tuşunu yukarı kaldırıp temizledim alttaki butonu ve düzeldi.
    Aynı sorun bir daha tekrar etti bir daha açarken kırıldı. Ben de bu parayı verdiğim için tamiratını yaptırmak istedim parasını vererek. Ancak o kabul edilmedi. Tamirat hizmeti vermiyoruz cevabı verildi.

    Ben de o uyarıda bulundum tekrar da bulunuyorum. Eğer cihazı bozarsanız başına bir şey gelirse parasıyla tamir ettirebileceğiniz resmi servisi yok.

    quote:

    Yani tuşları kanırtınca kırılmayan bir mouse varsa zaten git onu al.

    Yarım yamalak okuyup yorum yapmayıp, üslubunu da düzelt.




  • Logitech markasını severiz fakat bu kampanya tam bir fiyasko olmuş hiç yakışmamış logitech e daha iyi indirimler bekliyor insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu bilmem ama herhangi bir marka tercih edecek olursam kesinlikle logitech ilk sırada olur adamlar ürünlerin arkasında duruyor ..
    fiyat gerek döviz artışı gerek enflasyon doğrultusunda düşünürsek normaldir
  • Logitech'in klavyeleri iyi de kullandığım 2 oyuncu serisi mouselerın ikisinin de garantisi biter bitmez çift tık sorunundan ölmesinden dolayı artık tercih etmiyorum. Gaming mouse bakıyorsanız steelseries falan alın daha iyi, 50 milyon tık ömüre sahip mouseun aynı fiyatında logitech 20 milyon ömürlü mouse satıyor. Şu an halen sensei mouse kullanıyorum garantisi biteli yıllar oldu hala banamısın demedi.
  • ya arkadaş yemin ediyorum sabır zorluyorsunuz bak başlığı görüyorum %25 yazıyor almak istediğim ürünler var oh ne güzel diyorum başlığı açıyorum birde ne göreyim indirim filan yok yalann



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Ocak 2019; 0:32:16 >
  • Hebele hübele fareler. Senesinde çift tıklama problemi çıktı. Logitech g303. Servis kalitesine lafım yoktur ama malzeme kalitesi vasattır benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 19 Ocak 2019; 12:54:56 >
  • Bende G502 mause kullanıyorum.Fena alıştım başka mause'lar garip geliyor..229TL'ye almıştım 25.ayda şuan bozuldu.Garantisi de bitti yenisinin fiyatı 400tl olmuş :D 400TL bi mause para vermek ne kadar akıl işi bilemiyorum..
  • G413 Gümüş versiyonu uzun süredir 380 liraya satılık, yine Hepsiburada'da...



    https://www.hepsiburada.com/logitech-g413-mekanik-oyun-klavyesi-ingilizce-gumus-920-008348-p-HBV000006MIDT?magaza=Zoccoshop

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouseları çöp 2 seneden sonra sol tık bozuluyor. g102 g300 2side cs:go oynamaya dayanmıyor.

    Sonradan edit:
    yukarda en az 5-6 sol tık hatası almış 2 seneden sonra yani bu mouselarda kesinlikle planlı eskitme var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 19 Ocak 2019; 15:8:22 >
  • Çok ilginç fiyatlar, acaba bu fiyatlardan istediğiniz satışları yapabiliyor musunuz? Örneğin G430 kulaklığın çıkış tarihi ve şu anki fiyatı sizce doğru orantılı mı?
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    3. nesil G502'de sanırım çözdüler o 10 yıllık problemi. 50 milyon tıklama ömürlü yeni bir mikroswitch kullanmışlar. Ben o problem nedeniyle bir tane M525 çöpe attım bir de G502 sıfırıyla değiştirildi.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkardıkları g903 mousede aynı kranik sorun var gönderiyorsun yenisi geliyor ama oda aynı 3. Değişimden sonra para iadesi istedim.Sorun kronik oldugunu kabullendiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 19 Ocak 2019; 15:50:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Planlı eskitme değil hocam. Piyasadaki en düşük gecikme ve en yüksek hız için çok narin ve dandik bir mikroswitch kullanıyorlar. Sadece sol tık değil uzun kullanımda tüm tuşlarda bu problemi yaşıyor Logitech fareleri. Lakin bu problemden dolayı Logitech'in kendisiyle iletişime geçip de mağdur olan olmadı arkadaş çevremde.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Çok net kronik hocam. Zaten yeni mikroswitch geçişi yapmalarının sebebi de garanti maliyetlerinin artmış olmasıdır bence. Bir yerden sonra ürün geliştirme ve komponent maliyeti daha uyguna geldi demek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 19 Ocak 2019; 15:52:27 >
  • en sevdiğim markalardan biri.. ama ne yazık ki severek kullandığım g910 orion spectrumu Türkçe tuş desteği vermediğinden dolayı zamanında satmak zorunda kaldım..
  • Yıllardır logitech ‘in klavye mouse , hoparlör,kulaklık modellerini kullanırım . Maşşallah şu ana kadar hiç biri ne bozuldu ne de aksaklık yaşattı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazonda 109 liraya denk geliyor. Şaka gibi.
    Edit:G300S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 19 Ocak 2019; 18:15:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erco35coast

    mouseları çöp 2 seneden sonra sol tık bozuluyor. g102 g300 2side cs:go oynamaya dayanmıyor.

    Sonradan edit:
    yukarda en az 5-6 sol tık hatası almış 2 seneden sonra yani bu mouselarda kesinlikle planlı eskitme var.
    m705 kullanıyordum. benim de yaklaşık 3 yıl sonra sol tık bozuldu. Yine aynı model aldım. Bakalım bu da bozulursa başka markadan devam ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tequilla1984

    m705 kullanıyordum. benim de yaklaşık 3 yıl sonra sol tık bozuldu. Yine aynı model aldım. Bakalım bu da bozulursa başka markadan devam ederim.

    Alıntıları Göster
    sol tık bozuldu diye daha dikkatli kulanmıştım ama sonuç aynı. 2 tane g300s pert oldu. mouse a çok para vermem bundan sonra.
  • Herkeste çift tıklama sorunu var bende de tam tersi sağ tıklamama sorunu var. Ürün g300s bu arada.Tahminen 2 seneyi gecmistir alalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.