Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
32.885
Cevap
75
Favori
1.048.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Balotelli Liverpool taraftarinin basini dondurmus. Kabul edin bu adam cop ayni zamanda karakteri de sikintili. Liverpool'a yakismiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykan19o3

    Balotelli Liverpool taraftarinin basini dondurmus. Kabul edin bu adam cop ayni zamanda karakteri de sikintili. Liverpool'a yakismiyor.

    Seninde takımı şampiyonluğa kadar götürüp 75m e satılan forvetin olsa ,yerine gelen adam için sende beklentide olurdun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü oynadık BJK haketti. Ayrıca şu Balotelli'den sürekli bir umudum var ha olacak ha oldu diye de sadece bir kereliğine şunu bir odaya kapatıp ağzını yüzünü düz edeceksin Abi hiç mi nöronların yok senin neyle büyüttü seni ailen Gitti o güzelim paralar
  • Utanma olayını bende yaşadım Valkahi Beşiktaş çatır cutur aslanlar gibi top oynadı ayaga tek toplar verkac vs vs birde bizim takıma bak toplama anasını herkes ayrı telden çalıyor takım kimyası sıfır

    Fikret Ormana da ayrı helal olsun takımı başarıya aç genç ve yetenekli oyuncularla doldurdu,Ba gibi bir yıldız (ayni şekilde istekli)bir yıldız getirdi ve Bilic gibi yine azimli enerjik ve iyi bir TD getirdi takımın başına.Son olarak ekonomik olarakta oyuncuları sıkarak iplerin kebdi elinde olduğunu gösterdi


    Bu mesajı bjk tarafına yapacaktim ama bu mesajı görünce dayanamayıp yazdım bir şeyler Liverpoollular kusura bakmasın artık onlara da geçmiş olsun,konularından trollerin gitmesi dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

    quote:

    Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

    Lovren.

    .

    Biz demiştik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 26 Şubat 2015; 23:23:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dejan Lovren

    içimden bi ses 0-3 yenicez diyor

    Bir insan hep mi fail olur arkadaş
  • Buraya gelip gibi simgeleri kullanarak cevap atinca elinize ne geciyor.merak ediyorum,tamam yenildik,kotu oynadik ama daha da uzatmanin alemi yok.Zaten buyuk operasyon yolda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç laga luga yapmaya gerek yok. Beşiktaş çıktı aslanlar gibi oynadı, sonuna kadar maçı haketti.

    Beşiktaş takımını, Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum.

    Takıma gelirsek, oyuna gelirsek izlediğim en leş Liverpool'du. Lovren, Sakho, Allen, Johnson gibi çöpler derhal pılını pırtını toplayıp takımdan gönderilmeli. Yazıklar olsun. Böylesine önemli bir maçın anlamanı bilmedikleri kesindi. Gelecek sene ŞL'ye gitmemiz için tek umuttu Avrupa Ligi'nde başarı..

    100 milyon euro küsür para harcandı, 12 yeni oyuncu alındı, sıfır başarı. Her kulvara havlu attık..

    Son olarak; Çok arayacağız çok..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 26 Şubat 2015; 23:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brendan Rodgers ligin şifresini çözdü ama Avrupa'da cık yok anam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 26 Şubat 2015; 23:24:31 >
  • bu başlık kilitlenmeliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodgers çok hata yaptı çook.büyük takım gibi oynatmalıydı, takımı ilerde tutmalıydı.dikkat ederseniz balotelli maç başında güzel fauller aldı ama rodgers çok yalnız bıraktı takımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki insanlık seviyesini şu konu çok güzel gösteriyor. Şu kadar yılda seviyeli bir şekilde sevinmeyi öğrenememiş Türk taraftarı, illa ki rakibe laf atacak, tahrik edecek. Aynı şekilde bir o kadar yılda da insanların tercihlerine saygı duymayı öğrenemeyen Türk insanı. Türk takımı oynuyor diye herkes Türk takımını desteklemek zorunda, desteklemeyen vatan haini, "çakma taraftar", "İngiliz yandaşı" veya İngiliz vatandaşı ilan ediliyor. İsteyen istediği takımı tutabilir, ülkesi adamın tutacağı takımı etkilemez/belirlemez. Artı olarak insanlar İngiliz hayranı veya İngiliz yandaşı da olabilir. Türkiye'de yaşıyor diye kimse Türkiye'ye karşı bir şeyler hissetmek zorunda değil, en azından bunu Avrupa maçları seviyesinde göstermek zorunda değil.
  • Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri Beşiktaş maçını değerlendirdi.
    Rodgers'in açıklamaları şu şekilde;
    Hayal kırıklığı yaşadık. Savunmada güçlüydük ama iyi bir gol geldi. Bazen böyle şanssızlıklar oluyor. Artık lige bakacağız.
    Bence hiçbir şey kötü değildi. Fantastik bir atmosfer vardı. Beşiktaş taraftarı muhteşemdi.
    Bu sezon bir kupa kazanmak istiyorduk, o da bu olabilirdi. Ama maalesef elendik.
    Maalesef bu sefer İstanbul bize uğurlu gelmedi. Ama burada çok iyi ağırlandık. Beşiktaş'a başarılar dilerim.

    Kaynak:TR Eurosport



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Shankly -- 26 Şubat 2015; 23:51:28 >
  • Insanımızın kalitesini gözler önüne seren bir konu daha. Sevinmeyi bile insanca beceremiyorsunuz. Başbakanından tut amelesine kadar herkesin işi gücü karşıtını tahrik etmek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın Rodgers çok güzel ağırlandığından söz etmiş, atmosferi ve camianızı övmüş. Ama bu takımın taraftarına bakıyorsun forumdaki az sayıdaki Liverpool taraftarı ile aklınca dalga geçtiğini sanarak kendini tatmin diyor. Gidiyor Liverpool Facebook sayfasına saldırıyor. Sanıyor ki böyle yapınca kulübe sevgisini gösteriyor. Bilmiyor ki İngilizler dalga geçiyor birazdan Türkler Facebook sayfamıza saldıracak diye. Siz hiç gördünüz mü İngiliz, Fransız taraftarların Türk futbol takımı sayfasına saldırdığını? Ben görmedim. Ama takım fark etmeden bizim halk bu davranışı yapıyor. Yılların ezilmişliğinin dışa vurumu. Bugün Liverpool bu maçı kazansaydı bizim için tarihteki sıradan bir maç olacaktı, ama BJK kazandığı için bunu diğer Türk takımları gibi 10 yıl boyunca dile getirecek, acaba neden? Şu ezikliği bir kenara bırakın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme;

    1) Konudaki tüm uygunsuz mesajlar silinmiştir, gerekenlere işlem uygulanacaktır.

    2) Burası Dünyadan Futbol Bölümü > Liverpool FC Taraftar konusu, burada hiç kimsenin başkalarının tercihlerini sorgulamaya hakkı yoktur.

    3) Maç boyunca ve bitimindeki tüm mesajları okudum hiçbir Liverpool destekçisi tahrik içerikli veya bir başka uygunsuz davranışta bulunmamış aksine hepsi tebrik etmiş Beşiktaş'ı, buna rağmen dalga geçen, kahkaha atan, bir şeyler ispatlamaya çalışan arkadaşlar gerçekten ayıp etmiş.

    4) Gece boyu takipte olacağım, atılacak her uygunsuz mesaj silinecek ve işlem görecektir.

    5) Futbol bölüm kurallarımızdan Madde 7'yi hatırlatmak isterim, Tahrik içerikli, rakibi kışkırtmaya yönelik mesaj atan rakip ile dalga geçen üyeler 15 gün bölüm uzaklaştırması alır.





    Kişisel mesajım;

    Arkadaşlar bende Beşiktaşlıyım ama yaptığınız cidden ayıp, ilk eşleşmeden bugüne kadar hiçbir Liverpool taraftarı uygunsuz mesaj göndermedi, bu maç bitimiyle adamlar tebrik etmişler bizlerinde onları bu güzel maç sonrası tebrik etmemiz gerekir, sonuçta bu bir futbol maçı, savaş değil bazı arkadaşlar işi milli duygulara dökmüş.

    Her sene aynı olaylar oluyor bölümde bir Türk takımı burada konusu bulunan bir Takım ile eşleştiği zaman tohumunuz neresi, X yerin içindenmi, köyündenmi, neresinden, sen nasıl türksün vb. mesajlar geliyor, yukarı da dediğim gibi Futbol bu herkes istediği takımı tutar kimsenin yargılamaya hakkı yok, buradaki her arkadaşın Milli Takımı Türk Milli Takımıdır, herkes Türktür, bu tarz mesajlar atarak insanları soğutmaya hakkınız yok.

    Tuttuğu takım dışındaki diğer Türk takımlarını Avrupa da desteklemeyen adamların buradaki hiç kimseyi sorgulamaya hakkı yok, buradaki herkes kendi takımları ile eşleşmediği sürece tüm Türk takımlarını Avrupa da destekler.

    İyi geceler, İyi Forumlar.




  • arkadaşlar artık oturup ciddi ciddi transfer politikası ve rodgers ın teknik direktörlüğü tartışılmalı bence.

    genel anlamda balotelli.bu adamın hangi özelliği ön planda?
    pas mı dağıtıyor?ilerde basıyor mu?hava toparında mı iyi?araya mı kaçıyor?sırtı kaleye dönük mü oynuyor?

    peki hiç bir belirgin özelliği olmayan adamı hangi sisteme koyacaksın?


    emre can diyelim.gerçekten iyi olan bir futbolcunun bir mevkisi olur orda oynar.bu adamda ne defans yeteneği var ne de orta saha tekniği.


    liverpool un sorunu hep ortalama özellikte oyuncularının olması.yani bir oyuncuyu belirleyen 10 özellik varsa liverpool lu oyuncuların 10 özelliğinin tamamı 6... diye gidiyor.arada sterling ve iki uç oyuncu var farklı olan.onlarda kendilerini belli ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverpoolun kac oyuncusu Chealse yada Cityde ilk11 oynayacak seviyede? Bence herseyin cevabi burada gizli.

    Liverpoolun kadro mühendisligi cok kötü yapilmis. Stoperde Agger gibi bir lideri ariyorlar. Alinan beklerin savunmasi zayifti. 3lü savunmaya dönmek zorunda kaldilar. Ortasahalari 3lü savunma icin zayif. İleri 3lüden 2si kontraatak oyuncusu. Digeride Balotelli. Dünkü macta Liverpool 7 kisiyle savunma yapti. Suarez diger 2sini oyuna iyi sokuyordu, iyi oynatiyordu.

    TDye gelince, Bjkye karsi oyunu ele alisi dogruydu. Alan vermemeye calisti. Bjk gibi tipik kontraatak takimina karsi en dogru taktik. Liverpool turu rahat gececek pozisyonlari da buldu. Forvetlerinin calim aski ve daha garanti vurus yapmak istemeleri nedeniyle agir kalmalari nedeniyle bu sanslari kaybetti. Liverpool icin hersey 2.yariyla birlikte kötüye gitmeye calisti. Yapilan kanat degisikligi ve Tolgayin oyuna girmesi isleri degistirdi. Rodgersse ileri 3lüyü degistirmekte cok gec kaldi. Ortasaha ve defans ileri 3lünün defansif katkisinin sifir olmasi nedeniyle asiri calisti, oyundan erken düstüler. Erken düsünce Bjk pozisyonlar bulmaya basladi. Skertelin hatasinda Banin direkten dönen sutu disinda Bjknin net pozisyonunu hatirlamiyorum. Dün macta en begendigim hamle, sol bekte sag ayakli Oparenin oynamasi. Böyle ters calimlar atan İbeyi etkisiz hale getirdiler.

    Bjk su ana kadar sansli gidiyor. Hala bir pas takimiyla oynamadilar. Oynadiklari takimlarda sirti dönük oyunda etkili, oyunu acacak, kanatlari oyuna sokacak bir forvet yoktu. İyi alan daraltarak iyi savundular. Gerci dünkü macta Liverpool forvetleri bulduklari pozisyonlarin ceyregini atsalar, oyun onlarin istedigi oyuna dönerdi. Farkta olabilirdi.

    Hic bir zaman takimimdan utanmadim. Uzun senelerdir Roma taraftariyim. Bayernden 7 tane yedik. Bayerne 4 atan Realle berabere kalan Juventusu asiri övüp, Romadan utanmadim. Futbol bu. Oyunu iyi yorumlamak gerek. Bir takim Romaya ters gelir, Juveye gelmez. Utanilan GS, Bjknin en formda oldugu dönemde, ayni stadta, Bjkyi kasmadan yenmedi mi? Ayni Bjk, bu sene 2 derbi oynadi. 2sinde de kalecileri zorlayan tek sutu bile yoktu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Turk vatandasisin turkiyede yasiyorsun ama liverpoolu tutuyorsun asimile olmus genclik yazik cok yazik

    2) Burası Dünyadan Futbol Bölümü > Liverpool FC Taraftar konusu, burada hiç kimsenin başkalarının tercihlerini sorgulamaya hakkı yoktur.

    Bölüm kuralları İngilizce yazmıyor, Türkçe yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Turk vatandasisin turkiyede yasiyorsun ama liverpoolu tutuyorsun asimile olmus genclik yazik cok yazik

    Yazik hocam belki kac yasindasiniz yazdiginiz seye bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.