Şimdi Ara

live'dan Fifa 10 oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • live 'da yeniyim dün gece fifa deniyim dedim live'a sorunsuz bağlandım oyuna girerken güncellemeyi yaptım fakat head to head match'a bastım ant00king connecting dedi sonra ea sitesi üzerinden sözleşmeyi okuyun gibi bi yazı çıktı ve live üzerinden oyun oynayamadım bunun sebebi nedir. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


    not ea sport sitesine ingiltere üzerinden almış olduğum mail adresimle abone oldum ama ordada bir türlü xbox live gamertagımı görmüyor bi yerde hata mı yapıyorum acaba.



  • Çıkan sözleşme EA Sucularına bağlanmak için. Onu kabul etmelisin. İlk bağlantı biraz uzun sürebiliyor. Bekleyebildiğin kadar bekle. Herhangi bir kullanıcı adı ve şifre girmene gerek yok.
  • Böyle bir konu açılmışken sorıyım Barnebeu stadını nerden indircez heryere baktım yok. Sadece UK içinmi çıktı yoksa?
  • sözleşmenin altında iki tane seçenek verir üstteki seçenek kabul etmediğine dail imzan altındaki iste kabul ettiğindir kabul et yanı alttaki seçeneği seç gelen sayfaları aynı düzeyde seç sol alt köşede kutu içeresinde download yapmaya başlar bağlı olduğun msn adresini denetler FİFA 10'DA ŞİFRENİ tekrar onaylamını isteyen birde sayfa açılıyor .. sol alt köşede o kutu dolarken seni bekletirse sakın çıkma yes no seçenekleri gelene kadar bekle yes de geç yes de geç olucaktır
    ;)
  • öncelikle ilginize teşekkürler ancak sözleşmeye nasıl ulaşıcam


    bende uk hesap var download'a girdim orda buldum ve indirdim tabi hesba göreyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 3 Ekim 2009; 15:50:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antking

    öncelikle ilginize teşekkürler ancak sözleşmeye nasıl ulaşıcam


    bende uk hesap var download'a girdim orda buldum ve indirdim tabi hesba göreyse


    fifa 10 yazmışsın görmedim .. dostum fifa10'u çektin dvd'ye yazdırdın çalıştırdın burda sorun yok ... ancak böyle değilde xbox download bölümmünden indirdiysen o DEMO'dur ve demoda live maç olayı yok ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 3 Ekim 2009; 15:53:15 >
  • Full oyunsa oyunu ilk açtığında gelen başlangıç ekranını geç en altta SİNG IN vardır ona tıkla karşına direk sözleşme gelicek zaten alttaki seçeneği tıkla geç gelen yeni sayfada üstte msnin olucak altta şifren istersen msninide değiştir formalite icabı sonuçta pass bölümüne gel şifreni gir ve sayfayı geç ... onaylıyarak ardından download yapar ve msnini denetler şifre olayını tutarsa bu sayfayı atlarsın tutmazsa hatayı verir ve aynı sayfaya düşer msnini ve şifreni tekrar denemen gerekir hata varsa düzelt .. ardından burayı atlarsan alt sol köşede kutu çıkar ve live'a bağlanır yes no gelene kadar sabret ilk bağlantı biraz zaman alabilir internet bağlantı hızına doğru orantılı olarak .. Bağlanıcaktır ;)
  • yok oyun full sağol ilgine akşam eve gittim mi hallederim o zaman

    download dedigim olay barnebau içindi al3n arkadaşın sorusuna cevaptı
  • Full oyunsa nedir ya Adam demoda nası deniyebilir online a girmeyi
  • tamam halloldu zaten sorun artık giriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.