Şimdi Ara

linuxta youtube videolarında kıstlı video(restricted) hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • linuxta bütün internet browserlarında youtube videoları izlerken bazı videolar hiç açılmıyor, canlı yayın yapan kanallar açılmıyor. örneğin kanalların bazı videoları açık bazıları görünmüyor. bazen kanalların tüm videoları açılıyor. her türlü yolu denedim. ffmpeg dahil tüm kodekleri kurdum güncelledim. flashı kurdum, hemen hemen herşeyi yaptım.



  • bu hata gerçekten garip.
    eos kullanırken komşunun internetine bağlı olduğum zamanlarda ben de yaşıyordum bunu. aynı ağa bağlı tablet ve telefonumda izlediğim videoyu pc'de açamıyordum.
    çözememiştim sorunu.

    bağlı olduğunuz ağda bir sınırlama olabilir mi?
    hesabınızda bir kısıtlama olabilir mi?

    ben başka bir sisteme geçerek çözdüm bu sorunu. internette de araştırdığım kadarıyla kesin bir çözümü yok bunun.
  • lmde 4 debian edition da bu sorun olmuyor. onda da opera html5 youtube canlı yayın hatası veriyor. onun çözümü /usr/lib/x86_64-linux-gnu/opera directory bu klasörün içine libffmpeg.so dosyasını atıp değiştireceksiniz.ubuntu türevlerinde ise sorun devam ediyor.
    https://askubuntu.com/questions/1182871/h264-video-does-not-play-in-opera-with-ubuntu-19-10
  • codec yüklemeniz gerekir, yazmışsınız zaten.

    codec eksik olduğunda hangi codec kuracağını bilmeyenler için kısayol:
    VLC gibi medya oynatıcı programlar genelde gerekli tüm codecleri bağımlılık olarak kuruyor halihazırda. bu medya oynatıcılardan kurmanız yetecektir.
  • tüm kodekler kurulu. html 5 test sayfasından test yaptım. vlc gibi bir çok program yüklü. zaten bazı youtube videoları bazen çalışıyor, diğer zaman çalışmıyor.canlı yayınlar bazen açılıyor, bazen açılmıyor. otomatik ip denedim olmadı. elle ip verdim, bilgisayar saatini manuele çektim, şu an otomatikte. bluetooth u kapattım. her şeyi denedim. ayrıca g suite hatası veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd77 -- 20 Mayıs 2020; 19:23:52 >
  • istersen browser konfigurasyonunu resetlemeyi dene
  • sanırım sorun ağ ayarları ile ilgili yada admin ayarları ile ilgili. ağı kapatıp açıyorum bazen sorun düzeliyor. sonra tekrar eski haline dönüyor. bu ubuntu ve ubuntu tabanlı distrolarda bir sorun. fakat debian tabanlılarda sorun yok, youtube sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.