Şimdi Ara

Lineage 2 Tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda L2Dex serverında takılıyorum Türklere ulaşmaya çalışıyorum ama neredeyse kimse cevap vermiyor bundan yaklaşık 13 sene önce çok güzel ekibimiz vardı bir çok arkadaşımın ismini dahi unuttum bizler o kadar çok yardımlarda bulunduk ki servera gelen her kardeşimize yardımcı olmak için elimizden ne geliyorsa yaptık forumlarda bizlere ulaşabilsinler diye her şeyi yaptık. Umarım yanlış insanlara denk gelmişimdir doğru insanlarda bana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ama eski tayfa toplansa ve yine eğlenceli oyunlar oynasak ne güzel olurdu.


    SESİMİ DUYAN YOK MU???




  • Manifestoya yönelik konuşuyorsan biz buradan server açılmadan önce herkesi zaten davet etmiştik, serveri casual player olarak oynamadığımız için herkesin classları partydeki yerinden server içindeki görevine kadar herşey server açılmadan önce belli oluyor ve olaylar bir plan dahilinde ilerliyor. Sonradan eklenen kişiler çok fazla uyum problemi yaşıyor ve bize katkıdan çok yük oluyorlar bunu kişisel olarak algılamanı istemem sonuçta neredeyse 20 kişilik bir grubu idare etmeye çalışıyoruz ve inan bu hiç kolay değil. Oyun içinde atılan pmlere gelince belki yazdığın kişi görmemiştir belki o an farklı bir işi vardır, teamspeakte birşey konuşuyordur yada belkide sürekli gelen toxic pmlerden sıkılmıştır ben şahsen oyun içinde gelen pmlere bakmıyorum çünkü dediğin gibi oyunu çok eskiden oynamış olan insanlar bugunun şartlarına uygun davranmıyor "SA BEN LOYALDE KİNGDİM CLAN AT " gibi yüzlerce pm geliyor ve biz bu tip yazıları ciddiye alacak bir grup değiliz.


    L2dex için artık alım yok sonraki projelerde katılmak isteyenler için aşağıya discord sunucumuzun adresini bırakacağım oradan iletişime geçebilirsiniz


    discord
    Join the Manifesto Territory Discord Server!
    https://discord.com/invite/KDbBdzhaMm




  • 13 sene önce hangi server ben de tekrar başlamak istiyorum en son 2015 eu da oynadıım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.E.K -- 11 Kasım 2023; 0:13:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.