Şimdi Ara

lineage 2 oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lineage2.com ve lineage2world.com dan full client ve updaterı indirdim. sırasıyla kurdum
    arkadasından gerekli gördüğü updateleri yaptı 1 gün falanda sürdü oyun büyüklüğü 4.7 gb ye ulaştı oyunu açma ekranında start tuşunu gördüm gittim üye oldum aktivasyon falan herşey tamam fakat system error ıvır zıvır yada player dosnt mathc gibi hatalar veriyor mantıklı bir nedeni varmıdır.



  • Ben de de aynı hatayı veriyor."password does not match this account. Confirm your account..." password yanlış olabilir diye passwordu resetleyip tekrar password tanımladım, tekrar aynı. Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. teşekkürler
  • Evet bende de aynı olay var,şimdi ordaki paralı galiba,sub. etmek gerekiyor,bedava serverlarda oynayabilmek için nerden acc almak gerekiyor,bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim,bu sorunu çözebilmek için üye oldum ama bulamadım cevabını !Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Sadece forum için üyelik almış olduğunuzu düşünüyorum. Siteye girin, kullanıcı adınızı şifrenizi yazınız ve "Beni hatırla" yazılı kutuya tik koyun ve sisteme giriş yapın. Eğer bu işlemleri daha önce yaptıysanız siteye girdiğinizde sistem zaten sizi tanıyacaktır.

    Daha sonra GAMECP yazan bi linkvar. ona tıklayın. açılan sayfada solda "Register" yazan yere tıklayın ve orda oyun iin bir k.adı ve şifre belirleyin. Aktivasyon emailini bekleyin. aktive edin.

    İyi eğlenceler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.