Şimdi Ara

Linea'ya yeni dizel motor seçeneği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Linea'ya yeni dizel motor seçeneği!



    Fiat’ın kompakt sedan sınıfındaki yeni modeli Fiat Linea’nın Multijet teknolojili 1.6 litrelik dizel motorlu versiyonu bayilerdeki yerini aldı.


    Tofaş’ın dünya klasında üretim alanında “gümüş” seviyeye yükselen ve geçtiğimiz günlerde 3 milyonuncu aracını bantlardan indirdiği Bursa’taki fabrikasında üretilen “küresel yerli” Fiat Linea 1.6 Multijet, ÖTV indirimi sonrası 30 bin 770 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatı ve sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda orantısıyla ön plana çıkıyor.

    Kompakt sedan sınıfında Fiat’ın yeni yüzü olarak yollara çıkan Fiat Linea modelinin 1.6 Multijet motorlu yeni versiyonu, Nisan ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. Tofaş’ın Bursa’daki yüksek teknojili ve üretim kalitesiyle dikkat çeken fabrikasında Türk mühendis ve işçisinin emeğiyle üretilerek Türkiye ile birlikte birçok küresel pazarda satışa sunulan Fiat Linea modelinin en yeni motorlu versiyonu, ÖTV indirimi sonrası 30 bin 770 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla bayilerdeki yerini aldı. Dizel motorlu ve kompakt sedan sınıfındaki yerli ve ithal rakiplerine göre fiyat/fayda orantısında olduğu kadar kullanım maliyetleriyle de dikkat çekici biçimde ön plana çıkan Fiat Linea 1.6 Multijet, Dynamic ve Emotion adı verilen iki zengin donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor.

    Fiat İş Birim Direktörü Okan Baş, “ Türkiye’de toplam binek otomobil pazarında satışların % 45’ini kompakt sedan sınıfının oluşturduğu göz önünde alınacak olursa Fiat Linea’nın Fiat markası için önemi çok daha fazla ortaya çıkmaktadır. Yeni bir model olmasına rağmen aradan geçen süre zarfında sınıfında % 11’lik pazar payına ulaşan Fiat Linea’nın 1.6 litre ve 105 HP güç üreten yeni dizel motoruyla pazar payını çok daha yükseltmesini hedefliyoruz. Kompakt sedan sınıfında satışlarının yarısından fazlasının dizel motorlu seçenekler olduğu düşünülürse 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorumuza ek olarak sınıfınının en yüksek tork değerini sunan ve aynı zamanda ekonomik yeni bir dizel motoru Fiat Linea’da tüm rakiplerine kıyasla uygun fiyat koşullarıyla tüketicilere sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

    Geçmişte Fiat Tempra ve ardından Fiat Marea gibi kompakt sedan sınıfında yer alan modellerin ardından Fiat Linea ile yepyeni isim ve model olarak pazara giriş yaptıklarına da dikkat çeken Baş, “ Gerek ismiyle gerekse ürün olarak yepyeni bir dönemi simgeleyen Fiat Linea, markamızın kompakt sedan sınıfında nesilden nesile devam edecek başarı simgesi olacaktır. Bu noktada ilk olarak satışa sunulduğu 2 yıldan bu yana ulaştığı 20 bin adete yakın satış başarısıyla her geçen pazarda tüketiciler nezdinde yerini sağlamlaştıran Fiat Linea, hem küçük sedan hem kompakt sedan sınıf müşterilerinin beğenisini kazanmasıyla da ilerisi için bizleri daha fazla umutlandırıyor. Devletin yaptığı ÖTV indirim teşviğine ek olarak sadece Nisan ayında geçerli olmak üzere Fiat Linea’nın 1.6 Multijet versiyonunda ilave 1000 TL nakit desteği sunarak müşterilerimize ekstra indirim avantajı da sağlıyoruz” açıklamasını yaptı. Yılın ilk 3 ayında 1300 adet civarında Fiat Linea satışı gerçekleştirdiklerini de ifade eden Baş, Nisan ayında ÖTV indirimi ve yeni 1.6 Multijet motor yeniliğimizin etkisiyle 1600 adet civarında Fiat Linea satmayı hedeflediklerini de vurguladı.

    Fiat Linea 1.6 Multijet’in başlangıç donanım seviyesi olan Dynamic versiyonunda; sürücü ve yolcu ön havayastığı, EBD destekli ABS, CD çalarlı müzik sistemi, klima, yol bilgisayarı, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, gövde rengi kapı kolları ve yan çıtalar ile krom gölgeli ızgara gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Emotion donanım versiyonunda ise Dynamic donanım seviyesine ek olarak yan ve tavan havayastıkları, MP3 çalarlı müzik sistemi, tam otomatik klima, arka park sensörü, yağmur sensörünün yanı sıra krom kapı kolları ve tampon kaplamaları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Tüm bunlara ek olarak deri döşeme, ESP+ASR+MSR+Hillholder, Blue&MeTM, hız sabitleyici gibi donanımlar ise isteğe bağlı donanım kapsamında satın alınabiliyor.

    900 km’lik Menzil!

    6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine edilen 105 HP güç ve 290 Nm tork üreten 1.6 litrelik common rail teknolojili turbo dizel motor, Fiat Linea’yı 11 saniyede statik konumdan 100 km/sye çıkarabiliyor. 190 km/s’lik maksimum hıza sahip Fiat Linea 1.6 Multijet, 100 km’de ortalama 5.0 litrelik yakıt tüketim değeriyle 900 km’lik menzile ulaşarak aileler için ekonomik ve performanslı bir kompakt sedan olduğunu kanıtlıyor.


    haber7



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.