Şimdi Ara

Linea kolon degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Linea urban var.bası biraz acsam ses bozuluyor.teybi pek degismek istemiyorum.arkadasta da pioneer teyp var ayni araba. O da bası acinca bozuluyor.kolonu degisip orj teyp ile kullanan var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fiat markalarda genelde pek iyi bir teyp ve hoparlör yok

    Her ikiside değişmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Orjinal teybi değiştirmedikçe bence güzel bi ses bekleme hocam çünkü orjinal teyperden ses dalgaları bozuk çıkmakta ve hoparlörlere bozuk sinyal göndermekte. Yeni takacağın bi cihazın içindeki küçük amfi bile hoparlörlere daha düzgün bir sinyal gödnermektedir.Ve daha yüksek sinyallerle daha iyi bir sonuç alabilirsin bunun içinde ekstra bi amfi taktırman gerekir. Arkadaşındada hoparlörler sadece teypten besleniyosa teypten bas ayarlarını kısarak kötü bass seslerini indirgeyebilrisin çünkü midler bas vurmak için değildir oyüzden kötü bi ses alırsın.
  • Tesekkurler !

    Eski arabamda pioneer teyp pioneer kolon ve sony kolon vardi.sub woofer i kapatsam bile koaksiyel kolonlardan baya bas alabiliyodum.teyp degismek sıkıntı degilde calinma riski cok yukseliyor diye dusunuyorum.bi sorayim dedim orjinal teyp ise yarar mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolon degisimi derken teybi degistim.ses baya guclendi ama degdi mi bilemedim.her aksam teybi sokmek zorunda kaliyorum, keske saglam bi teyp olsaysi vw grubu gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.