Şimdi Ara

Likya Yolu Sırt Çantam (12-13 kg)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde, Fethiye Ovacık’tan Üçağız’a yürüdüğümüz faaliyette kullandığım malzemeler.


    Yolda çok güzel tecrübeler edindik. Güzel insanlarla tanıştık, yürüdük, kamp yaptık. Bu yürüyüşten keyif almamızı sağlayan, kitap, yazı yazan, video, fotoğraf çeken, bilgilerini bizlerle paylaşan, yolun bakımında çalışıp sağlıklı bir şekilde yürümemizi sağlayan dernek ve kulüplere de çok teşekkürler. Biz de yaşadığımız tecrübeleri elimizden geldiği kadarıyla paylaşıp, gidecek olanlara faydalı bilgiler sunmaya çalıştık. Videoların devamı gelecek. Keyifli yürüyüşler. Sevgiler.








  • selamlar dostum. Faydalı bir içerik olmuş. Önümüzdeki bahar dönemi bende baştan sona yürüyeceğim likya yolunu part part değil tamamını fakat. Ben bi tık daha hafif ultralight şeklinde 9-10 kilo bandında tutmayı düşünüyorum çantamı. Yemek pişirmek için biraz fazla bonkör davranmışsınız gibi geldi. Sadece bir su ısıtma tenceresi tüm işlerimiz için yeterli olmazmı likya yolu için. Hem hacim hem kilo açısından tasarruf etmiş oluruz. Hem çaydanlığı hem tencereyi hem katlanabilir tavaları kullandınız mı bolca. Sadece biriyle yola çıksak yetmez mi. Genelde hazır yemeklerle günü geçirdiğimizi varsayarsak.

    birde 1 haftalık süreçte tüpü ne kadar kullandınız, tüpün ne kadarı boşaldı. Tebrikler

  • Merhabalar, teşekkür ederim görüşleriniz için. Biz keyiften ödün vermeden light olmaya çalıştık. Dediğin gibi sadece tava bile pişirmek için yeterli olabilir veya su kaynatıcı. Biz demliği çay demleme amaçlı kullandık. Diğer malzemeleri de yine kendi amaçları için kullandık, o yüzden her biri her gün kullanıldı. Tabii ki daha azıyla hepsi yine halledilebilir. Tüm videolardan sonra genel değerlendirme ve öneri videosu çektim, orada bir çok konuya değindim, tüpte dahil fakat söyleyeyim. 450 gr kartuşun %90 ı dolu götürdük. Dönüşte %5-10 arası kaldı. Son gün yemek yapmadık. Ucu ucuna yetti. Hazır yemek kullanıp soğuk yiyen veya bizim kadar çay kahve içmeyen kişilere daha az kartuşlarda yeterli gelebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yancybrown -- 9 Kasım 2020; 18:3:10 >
  • Ben bu çantayla baharat yolunu gezerdim.
  • Izleyeyim birazdan. Birkaç hafta sonra yürümek istiyorum ben de
  • Dağcılık -trekking ile ilgili kaynak okursanız.

    profesyonellerin ilk tavsiyesi 'çantanı al çık'.

    olur neye ihtiyacın olduğunu ,ne kadar gidebileceğini

    ancak öyle anlarsın.

    tüm dağcılık faaliyetlerini anlatan kamsamlı kaynak;

    zirvelerin özgürlüğü adıyla dilimize kazandırılan

    freedom of the hills.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.