Şimdi Ara

Lifecell'e geçtikten sonra sim kart bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, 2 gündür annemin telefonuyla ilginç bir sorun yaşıyoruz. Annemin taahhüt süresi dolduğu için Turkcell'den arayıp paketini Lifecell'e geçirmeyi teklif etmişler, annem de kabul etmiş. Sonra telefonu yeniden başlatın diye sms geldiği için yeniden başlatmış ve ondan sonra sim kart bozulmuş.

    İşin ilginç tarafı, benim hattımı annemin telefonuna takınca çalışıyor, annemin hattını benim telefonuma takınca o da çalışıyor, ancak annemin hattı annemin telefonunda çalışmıyor. Böyle saçma sapan bir sorun işte. Defalarca kez müşteri hizmetlerini aradık ancak düzelmedi.

    Sanırım sim kart değişikliği gerekiyor ancak sim kart da babamın üzerine kayıtlı ve babam farklı bir şehirde olduğu için yeni kart da alamıyoruz. 2 gündür ailecek tertemiz delirdik. bu işin bir çözümü yok mudur acaba?



  • yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Aynı sorunun bir değişiğini yaşıyorum hat çekiyor 4.5G ama internete giremiyorum başka telefona takıyorum girebiliyorum kendi telefonum da yok. Telefonuma tt takıyorum giriyorum turkcell yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leodex

    Aynı sorunun bir değişiğini yaşıyorum hat çekiyor 4.5G ama internete giremiyorum başka telefona takıyorum girebiliyorum kendi telefonum da yok. Telefonuma tt takıyorum giriyorum turkcell yok
    Çok saçma sapan şeyler yaşıyoruz. Ben kendi durumumuza internetten baktım biraz, sim kart değiştirip sorunu çözülenler var, ancak bizim yasal hat sahibi şehir dışında olduğu için biz onu yapamıyoruz. Sizin hat sahibi yakınlardaysa (veya direkt sizin üzerinizeyse) değiştirerek sorunu çözebilirsiniz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.