Şimdi Ara

Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)


    Yama çeviri çalışması tamamlandı, test aşamasına geçtik!

    Bu hafta yamayı çıkarmayı planlıyoruz...


    Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)
    Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)



    Detaylı bilgi isteyen oyuncular discord üzerinden bize ulaşabilir.


    Web: https://gameolog.net


    Discord:

    Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)
    Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)discord
    Join the Gameolog.net Discord Server!
    https://discord.com/invite/SAPWzf2Rgk





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameolog.net -- 20 Eylül 2021; 21:30:45 >







  • Beyler bakmayın siz kim ne derse desin yapın yayınlayın hoşuna gitmeyen varsa kullanmaz olur biter.

    Bende tek başına yapıyorum blog sitemde yayınlayacağım isteyen istediği yerden indirir oynar.

    Oyunda kuantum teorisinden bahsedilmiyor aptal bir kızın kardeşi ile geçen diyalogları var. :) (Oyuna laf yok örnek verdim)

    çevirinin zorlayıcı bir tarafı yok sadece zaman istiyor oldukça uzun bir diyalog sistemi var. kolay gelsin.

    Ya arkadaş anlamıyorum... Paralı yamaları savunacaksınız diye ücretsiz emek veren insanları neden karalıyorsunuz ? Bir teşekkür et adamlar emek vermiş sonra beğenmez isen translate olduğunu görür isen eleştirini yaparsın. Daha ortada bir şey yok adamlara bin bir türlü karalama yapıyorsunuz ayıptır ya...

    Adamlar geçen hafta Democracy 4 çevirisi yayınlamış ve translate olduğunu belirtmişler. Belki 100 kişiden 70'i anlamaz translate olduğunu ama kalan 30'una yediremezler ve bir daha kimse o yamayı ne indirir, ne kurar.


    Biraz sabretmeyi öğrenelim. Çıksın, oynayın, translate ise yine gelip yerin adamları. Diyelim ki gerçekten de adamlar non-stop uğraşıp bu yamayı hazırlıyorlar; Daha çıkmamış yama üzerinden insanların hevesini kırmaya hakkınız var mı?


    Lütfen, biraz saygı.

  • Yamalarınıza makine çeviri yazar mısınız? Çünkü el ile değil direk makine çevirisi yapıyorsunuz...

  • bu normal çeviri. makine olunca belirtiyoruz zaten.

  • çok teşekkürler hem 30 gb diye hemde türkçe yaması yok diye youtubede türkçe altyazıyla paylaşan bir kanaldan izliyordum ama çok geç attığı için sadece episode 1i bitirdim sizden devam ederim hazır codex çıkarmışkene .

  • 2 günde %85 ve makine çevirisi değil diyorsunuz. Tabii "connecting-bağlantı" veya "extras-bunlara ek olarak" gibisinden zırvaları da görmezden geliyorum.


    Gayet inandırıcı. Bence de makine çevirisi değil.

  • nickymouz N kullanıcısına yanıt

    Daha önce Mass Effect Legendary Edition için de aynı şeyi yaptılar makine çeviri değil diyorlar ee ne ile çevirdin o zaman 1 haftada diyoruz kem küm yapıyorlar, en azından dürüst olun ya kimse makine çeviri ile çevirmenize bir şey demiyor...

  • bak bakalım mass effect'i kim çevirmiş. milletin yalanını bize mi yamamaya çalışıyorsun. çeviri bitince yutarsınız bu lafları. teşekkür etmen gerekirken yaptığına bak arkadaş ekip olarak uğraşıyoruz burada anında linç başlıyor.

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    çeviri çıkınca beğenmezsen sen çevirirsin

  • Arkadaşlar ekip olarak vardiyalı bir şekilde çalışıyoruz. Yama hiç boş kalmıyor. Yama şuan halen çeviri aşamasında , hatalar olabilir. Düzeltilecektir merak etmeyin ancak makine çevirisi diyerek hakkımızı yiyorsunuz. Mantıklı düşündüğünüz zaman makine çevirisi olsa oyunun çıktığı gün yayınlanırdı. Bu yamayı ücretsiz yapıyoruz ve kimsenin indirmesi de zorunlu değil. Biz bunu oyunu oynamak isteyen ama ingilizce bilmediği için oynayamayanlar için yapıyoruz. Lütfen yorum yaparken mantıklı düşünün. Emeğimizi hiçe saymayın!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre57575757 -- 13 Eylül 2021; 16:0:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooo troller iş başında! emeğinize sağlık takmayın böylelerini.

  • gameolog.net G kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeşim, algı kasmaya devam..


    Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte)Bana Bak Biyoutube
    AÇIKLAMA: ( TÜM ÇABALARIMIZA RAĞMEN YENİ YAPILAN YAMA DA ÇALIŞMADI. ŞUAN İÇİN MASS EFFECT 1 LEGENDARY YAMASINI UYARLAMAYI BIRAKTIK. BİLGİNİZE.. (Soran çok oluyor diye videoyu silmiyorum. Bir süre sonra sileceğim... Düzenlenme Tarihi: 11.08.2021) #masseffect1legendary #masseffect1legendaryTürkçeYama
    https://www.youtube.com/watch?v=zn4AqtT8_Qk&t=7s

    https://gameolog.net/gundem/mass-effect-legendary-edition-turkce-yama-ve-kurulumu//


    Milletin yalanı değil sizin yalanınız veya ekibinizde bulunan birinin yalanı, Discord sunucunuza gelip orada bu konuyu sizinle tartışmıştım zaten, kimseye garezim yok ha el ile çeviriyorsanız zaten yayınlandığında indirir text dosyasını Google Çeviri ile karşılaştırırım. Ben lafımı yutmaya razıyım yeter ki şurada doğru iş yapılsın. Biri GPT3 (nasıl yapıldığını kimsenin bilmediği) çevirisi der Google ile çevirir. Biri GPT3 yeni versiyon der Animus'tan yamayı çalar. Diğeri el ile çeviri der makine çevirisi çıkar. Hayır gönül ile yapılan bir işte neden yalan söyleniyor ben anlamış değilim.





  • emre57575757 E kullanıcısına yanıt

    Dostum bu arada seni tanımıyorum ama el ile çeviriyorsanız gerçekten üzgünüm fakat daha önce yalan söylediler, buna dayanarak bu yorumu yaptım yanlış anlamanı istemem. Zaten yama yayınlanınca 10 dakikada ortaya çıkacak.

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    ah ah bu video sahibi ile çalışmayı bıraktık düşün acaba neden? banabi hala bizim logoyu kullanıyor ama arkadaşla çalışmıyoruz artık. boş yapmaya devam paralıları korumaya devam et sen! google translate le test edersin üşenmezsen çünkü biz üşenmiyoruz yamayı çeviriyoruz. haydi abilerinin yanına geç bırak bu troll işlerini.

  • kardeş o zaman önce araştır sonra kötüle adımızı

  • gameolog.net G kullanıcısına yanıt

    Hangi abiler? Kimleri paralı koruma? Kafayı mı yedin kardeşim sen Life is Strange: True Colors Türkçe Çevirisi Bitti! (Testte) Ülke yemin ederim kendilerine laf söyleyenlere terörist ve benzeri laflar yapıştıran insanlarla dolmuş. Kendin bu adamla çalışmayı bıraktık diyorsun ve bu olayın doğruluğunu kabul ediyorsun. Bu çocuk sizdeyken makine çeviri olarak yaptığı yama el ile çevirisi dedi, göz göre göre de yalan söyledi. Hala neyi savunuyorsun kendi kabul ettiğin şeyi bile, dersin ki biz bunu yapan insanla çalışmayı bıraktık saçma sapan kem küm etmezsin.

  • Biri GPT3 (nasıl yapıldığını kimsenin bilmediği) çevirisi der Google ile çevirir. Biri GPT3 yeni versiyon der Animus'tan yamayı çalar. Diğeri el ile çeviri der makine çevirisi çıkar. Hayır gönül ile yapılan bir işte neden yalan söyleniyor ben anlamış değilim.


    bu ne kardeş o zaman kafayı yedirme yemiyim

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Ekibe yeni katıldım ve inanın ya da inanmayın çeviriyi el ile yapıyoruz. Kendim adına konuşayım İngiliz dili ve edebiyatı bölümü öğrencisiyim ve hayatıma çevirmen olarak devam etmek istiyorum. Bu yüzden bu tür bir çalışmaya atıldım. Hem insanlara yardımcı olabilmek hem de iş hayatımda daha önce başka projelerde çalıştım diyebilmek adına bu çalışmada yer alıyorum. Siz daha yama çıkmadan bizi topa tutuyorsunuz. Emeğimize laf ediyorsunuz. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin. Şuan ekip olarak moralimiz bozulmuş durumda. Biz bu işte gönüllüyüz sonuçta ama siz bize haksızlık yapıyorsunuz. Yamanın alternatifi var ücretli olarak Anonymous yapıyor. Eğer bizimkini beğenmezseniz onunla da oynayabilirsiniz. Bizi ilgilendiren birşey değil. Ama tekrar tekrar değinmek istiyorum bilmeden yprum yapmayın!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre57575757 -- 13 Eylül 2021; 16:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gameolog.net

    Biri GPT3 (nasıl yapıldığını kimsenin bilmediği) çevirisi der Google ile çevirir. Biri GPT3 yeni versiyon der Animus'tan yamayı çalar. Diğeri el ile çeviri der makine çevirisi çıkar. Hayır gönül ile yapılan bir işte neden yalan söyleniyor ben anlamış değilim.


    bu ne kardeş o zaman kafayı yedirme yemiyim

    Eee ne eksik ne fazla? Daha önce sizin Discord'unuz üzerinde makine çeviriye el ile çeviri denilip birçok kişi kandırılmaya çalışıldı bu video sahibi tarafından altında ne yazıyordu gameolog? Ne yazmamı bekliyorsun?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.