Şimdi Ara

Lidyanadan saat alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, lidyanadan saat beğendim. 500 liralık bi saat beğendim. Saatvesaat gibi yerlere göre 200-250 lira fiyat oynuyo. Daha önce saat alan var mı lidyanadan yardımcı olursa çok sevinirim

    Edit: amazon fiyatı 195$



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marguerite -- 18 Aralık 2014; 19:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Üstadım saat nedir link koyar mısın ?
  • http://m.lidyana.com/armani-ar6039-erkek-kol-saati

    Hatta 250 değil 350 oynuyomuş saatvesaate göre yanlış siteyi hatırlamışom ama amazon fiyatı 180-210$ arası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben G-shock aldım. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

    Ama bu saate alıp parana yazık etme.
  • Araştırmalarım devam ediyo aslında lidyana baktığım saatler arasında en uygun fiyatı veren site. En fazla fark ise bu saatte vardı 350 lira çok fazla bir rakam. Eğer lidyanada sorun yoksa başka bi saatte alabilirim onun için diğer konulardaki yorumları okumaya başladım bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde ki mekanizmalar 10 liralık mekanizmalar yazık etme parana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marguerite

    Herkese merhaba, lidyanadan saat beğendim. 500 liralık bi saat beğendim. Saatvesaat gibi yerlere göre 200-250 lira fiyat oynuyo. Daha önce saat alan var mı lidyanadan yardımcı olursa çok sevinirim

    Edit: amazon fiyatı 195$

    Hocam bu sitelere dikkat etmek lazım bence iyi araştır.. ben 370 tl ye ga 1000 1adr sipariş ettim ennucuz.com diye bi siteden... normalde bu saat 450 lerden başlıyor... ucuz diye geçtik eft saat yokmuş ellerinde 2 haftadır 10 kere aradım paramı almak için salıyolar sürekli...

    bence o kadar para vereceksen sağlam siteden al.. ben aynı saati hepsi buradadan aldım.. 500 tl 50 tl bonus hediye, 15 tl kupon vardı, 10 tl kargo indirimi birde kargo 4 ocakta verecekleri yazıyordu vermeyince mesaj attım özür dilediler 25 daha kupon hediye ettiler.. saat geldi 400 tl.ye..

    e değermi 30 tl için, saçma sapır garanti belgeleri falan yollayan siteler var.. hele birinin saati bozulmuş garantiye yollamış saatte belgede sahte çıkmış.. şikayet var sitesinde bu gibi çok durum var..

    ben düşünüyorum bakalım inşallah tokatlamadı bu site beni :))) paramı alayım bidaha bilindik siteler dışında töbe e ticaret yapmayacam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben armani saat aldim bu siteden ve orjinaldi bilgin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde merak ettiğiim bir konu, hani 200-300 lira fark olsa neyse ama, alacağım saat Lidyana’da 800 küsürken saat&saat’de 1600 tl, bakıyorum yorumlara hiçbir sıkıntı yok %100 orjinal, memnun kaldım diyende var, replika diyende var, acaba replika diyenler fazla paranoyak davranıp bozuk ya da sıkıntılı gelen ama aslında orjinal olan bir saate denk gelmiş olabilir mi ? Ya da orjinal diyenler pek fazla saatden anlamayıp replika ile orjinal arasındaki farkı anlayamadığı için orjinal diyen insanlar olabilir mi ? Hani bir yandada düşünüyorum, Lidyana gibi bir firma, yıllardır sahte saat satsa, şimdiye kadar bir yaptırım uygulanmazmıydo buraya çoktan ?
    Fazla polisiye yaptım, konu hakkında kesin bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa çok seviniriz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 18 Mart 2019; 0:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lidyana çakma satmaz. Merdiven altı sitelerle karıştırmayın orayı. Daha önce bir kaç alışverişim oldu ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım buna saat dahil.
  • Lidyana'da replika saat satılır mı bilmem ama Armani (Armani Swiss Made serisi hariç), Diesel, Burberry, Adidas, Puma, Michael Kors vs gibi giyim markalarının saatleri kalitesizdir. Dışını (kasasını, kordonunu) albenili yaparlar, içini yani saat mekanizmasını 3-5 dolarlık Çin malı kuartz movement'lar ile doldururlar. Hatta çoğunun dış görünümündeki albeni bile kalitesiz malzeme kullanımı yüzünden bir süre sonra kaybolmaya yüz tutar.

    Bu markaların çoğu modelleri gerçekten kalitesizdir ve bu kalitesiz saatlerin Fossil ya da Timex gibi tasarım ve pazarlamacı firmalarına maliyetleri 10-15 doları geçmez. Ama size ederin 10-15 katı fiyata satarlar.

    O nedenle Armani'nin çakması olsa ne olur, orijinali olsa ne olur! Diesel'in çakması olsa ne olur orijinali olsa ne olur! Nihayetinde orijinalini 15 dolara mal edip mesela size 150 dolara satıyorlar, çakmasını 5-10 dolara mal edip 100 dolara satıyorlar.

    Saatten anlayan biri asla kıyafet ve konfeksiyoncunun saatini almaz. Onca kaliteli saat üreticisinin çoğu evladiyelik saatleri dururken insan gidip neden mesela Armani, Michael Kors vb. marka dayanıksız saat alır anlamam mümkün değil.

    Herhalde markanın cazibesine kapılıyorlar, bu vasat ve genellikle düşük kalite saatleri takarak "cool" göründüklerini sanıyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.