Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
97
Favori
4.060.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Yaşı 30 veya üzeri olmuş, müzmin sakat biri daha.

    Bir de Perotti'yi bekleyenler var. Onlar daha komik. Adam hem 33 olmuş hem de yılda 10 maça çıkacak hali yok.

    Perotti'ye arkadaş alıyorlar galiba.

  • Bizim atilla gibi topculara yönelmemiz lazım hem potansiyelli hem de iş ahlakı yüksek.
  • gidecekler

    harun-tisserand - zanka - dirar - gustavo - zayc - allahyar- sosa - novak - samatta - perotti - ademi - lemos - pelkas - cisse


    kalanlar

    kaleci : altay - berke - altyapıdan 3. kaleci genç

    defans : szalai - serdar - sadık - transfer (takımda türk yedek olarak kalsın serdar ile sadık maaşları düşürülsün birde gürkan 5. defans olarak a takıma yükselsin szalainin yanına a kalite stoper alınsın

    bekler : caner - nazım bu ikisi yedek 2 tane a kalite fizikli ciğersiz bek sağ sol tarafa

    orta saha : ozan - mhy - irfan -ismail yüksek - mesut - oğuz kağan - 2 a kalite 8 numara ileri geri oyanayabilen orta saha 1 tanesi salih olabilir bedava çünkü

    kanatlar : valencia ferdi .. sol tarafa 1 a kalite 1 yedek transfer

    forvet: vedat kiralık : frey yedek : olursa 20 li yaşlarda afrikalı bir aç azman

    bunların yanında fırsat transferleri

    altay satılırsa ; irfancan

    szalai satılırsa ; psg nin bir stoperi var kiralık veriyorlar

    ozan satılırsa ; fransada 10 tane kiralık veya ucuz insan azmanı adam bulunur veya alt liglerinde

    gidecekler den sonra maaş yükümüz baya hafifler

    bunların dışında scouting olarak macaristan iskoçya iskandinav ülkeleri bosna vb bize yakın tarihi olan yerlerden 20 li yaşlarda genç yetenekler alınabilir..


    son olarak deli yerinde durmayan taktik bilen!!!! bir hoca ve iyi bir kondisyoner ve doktor fizyoterapist adı her neyse ve analist lazım ....





  • Gökhan, Cisse ve Harun'un sözleşmesi bitti zaten. Thiam ve Lemos da giderse tadından yenmez. Bu durumda 2 santrafor, 1 skorer kanat, 1 stoper ve 1 sağ bek alıp tamamlarız transfer sezonunu.

  • Hala bu sene ciddi revizyon sart sunlar gitsin şunlar gelsin yazanlar var.
    Ali koc baskan olarak kaldikca siz daha cok yazarsiniz bu yazilari. 3 senede giden 637 gelen 748 adam yetmemis size. Transfer sezonlarinda yine kendimizden geceriz artik cosariz burda transfer sampiyonuyuz deriz. Sene sonu netice? Koca bir sifir. Her mayis sonu baslariz yine revizyon sart sunlar gitsin bunlar gelsin demeye.
    Tonla futbolcuyu alan baskan ve emre gorevde biz hala revizyon diyoruz.
    Fenerbahce camiasi hakikaten bu kadar felaketi yasamayi hak ediyor.
    Akillanmayiz biz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirsu

    ben de istemeyen taraftayım ama isteyenlere de hak vermiyor değilim ama emin ol şu kadro şenol un elinde olsa tarihin en şatafatlı şampiyonluğunu alırdı vallahi ki kendisi de şöyle bi kadroya koşa koşa gelirdi.biz hep etik değerler diye diye kulübün bütün değerleri yok oldu gözümüzün önünde.


    merak ediyorum şu kulüpte bi tane aklı başında adam çıkmayacakmı kardeşim bu düşünce yapısı ile kulüp sittin sene başarılı olamaz diye.koskoca 7 yıl geçti be 7 yıl.10-12 yıl önce gönderilmesi gereken volkan demirel,ne iş yaptığı beli olmayan selçuk şahin,hocalık tecrübesi olmayan emre belözoğu ile bu iş olmaz. şu takımı adam gibi bi futbolaklına teslim etmek hakikaten çokmu zor.niye her gelen başkan teknik kadro için ekendi adamını koyup bakkal gibi yönetmeye çalışıyor.bıkmadınız mı artık şu kulübün çoçuğu,abisi bilmem neyi muhabbetinden.birinci sınıf bi hoca bulup onun ekibine teslim edip yeniden düzeni tesis etmek çok mu zor. yanlarında binlerce işçi çalıştıran kendi şirketlerini profesyonel insanlara teslim eden adamların mesele kulüp yönetmek olunca bu kadar çağdışı olmaları inanılmaz değil mi.


    emre belki çok iyi bi hoca olabilir ama bu şekilde kendide zarar görecek. telefon resetler gibi temiz sıfırdan kurulum gerekiyor futbol aklına.bunu başarabilecek kimse ali koç dahil kabulümdür.biz fenerbahçeyiz lan,adı her ne olursa olsun 1. sınıf bi hocaya kendi ekibi ile teslim et kurtul bu çağdışı düzenden.ha madem kulübün çocukları çalışsın istiyorsan o zaman gitsin kendilerini geliştirsin öyle gelsinler.



    Alıntıları Göster

    Şenol isterse 40 yıl üst üste şampiyon olsun ben o 40 yılı yok sayarım benim için... Trabzon'daki bunlar Fenerbahçe'li diye bağırmasını, kadıköydeki numaralarını unutmadım. o kadar midesiz değilim.


    Emre konusuna gelince, Emre'nin bu kadar üstüne gidilmesine anlam veremedim. Emre son 10 maç kala takımın başına gelmiş, 10 maçta 7g 2b 1m almış. 10 maçlık performansına bakılınca ben başarılı derim. Sonuçta adamın elinde sihirli değnek yok ki 10 maçta harikalar yaratsın. Yapabileceğinin en iyisini yaptı.


    10 maçlık bir dönem ve sene sonunda başkanlık seçimi olacak bir dönemde gidip yeni teknik direktör getirilmesi yanlış olurdu. Kaldı ki sene ortasında kimi getirse bizim taraftar bir kulp takacak, burun kıvıracaktı.


    Bu saatten sonra, Fenerbahçe'nin teknik direktör çalışmalarının ben başkanlık seçimleri sonrasında başlayacağını tahmin ediyorum. 15 Haziran'a kadar herhangi bir açıklama beklemiyorum. Avrupa Kupası'nı da beklerlerse Temmuz ortasını da bulacaktır.


    Bu abicilik muhabbeti, Aykut zamanından kalma adet. Daum'un ayrılığından sonra, Aykut ve arkadaşları medyada Fenerbahçe kendi değerlerini çıkarmalı, kendi değerlerine sahip çıkmalı gibi haberleri demeçleri çıkmaya başladı. Sonrasında Sportif Direktör olan Aykut td oldu. Ondan sonra da Fenerbahçe'yi bilen, Fenerbahçe ruhuna sahip oyuncular lazım diyerek bu şekilde td yönetimine sokuldu. Bu fikir yanlış değil ama uygulaması yanlış oldu. Futbolculuğu bırakan oyuncu direk td olmamalı. En yakın örneği Sergen, 2008 de futbolu bıraktı, 2019 da Beşiktaş'ın başına geçti.


    Yapılması gereken şey, seçimden sonra iyi bir td ve ekibiyle anlaşılarak birlikte çalışılmasını sağlamak. Fakat bizimkilerin 10 maç sonra gönderemeyeceği bir adam lazım. 25 milyon teknik direktörümüz var ya bizde...


    Volkana ve diğerlerine yol vermek lazım. Emre de Sportif Direktör olarak devam edecek yoksa ona da git td sertifikanı al, 10 yıl deneyim kazan öyle gel demek lazım.





  • Emeklilikte yaşa takılan cisse hala gönderilmedi mi?

  • Cisse, Harun ve Gökhan'ın hem saha için hem saha dışı takıma katkı vereceğini düşünüyorum, oyuncu - antrenör mevkisi bu üç adam için uygun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Yaşı 30 veya üzeri olmuş, müzmin sakat biri daha.

    Bir de Perotti'yi bekleyenler var. Onlar daha komik. Adam hem 33 olmuş hem de yılda 10 maça çıkacak hali yok.

    Yaşı 29, müzmin sakat diye söylentiler var ama ben inanmıyorum sakat olduğuna. Sakat adam Karagümrük maçı sonrası tekme tokat adam dövmeye gidiyor ne hikmetse. Bence bu oyuncu para için oynamıyor. Sivas maçında herhangi bir sakatlanacak pozisyon yokken bir anda sakatlanıyor, hemen değiştir beni işareti yapıyor. Sözleşmesinde belli bir süre oynarsa sözleşmesi otomatik uzar diye bir madde olduğunu söylüyorlar, bilemiyorum yani ama bence sakat değil ve sezonun en iyi forvetiydi bana göre. 10 milyon euroya Boupendza'yı alacağına bedavaya Aboubakar'ı alırsın sözleşmesine sakatlıkla ilgili madde koydurursun daha mantıklı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Szalai, Ozan ve Altay bu sene değil önümüzdeki sene satılmalı. Talibi varsa 15 üzeri verilirse Pelkas satılabilir.


    Bizim Brezilya ekolü vardı. Niye Brezilya dan topçu almaktan vazgeçtik hala anlayamadım. Takıma ve ülkeye en çabuk uyum sağlayan yabancı grubu Brezilyalılar ve Yugoslav ekolünden gelenler.

  • Vasıfsız başkan ve Acun atışmış mı? bir yerde okudum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdenizhan

    Bende onu söylüyorum işte ...
    20 yıl ile 3 yılı karşılaştıramazsın. 3 yıllık performanslara bakarsak, iki başkanda ilk 3 yılında şampiyonluk görmedi.

    Aziz Yıldırım 97 senesinde Başkan olduğunda ben 11 yaşındaydım. O dönemki takımın durumunu değerlendirmem doğru olmaz. Ama Ali Koç’un aldığı takımı biliyorum. Bu yüzden Ali Koç’un ekonomik anlamda enkaz devraldığını söyleyebilirim.

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi aldığında sadece adı olan bir klup vardı hocam.Ali Koç ile kıyaslanamayacağını düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Kadroda Altay, Caner, Szalai, İrfancan, Mesut, Ozan, Pelkas ve Valencia dışında bir adam kalmasını istemiyorum. Harun Tisserand Serdar vs. hepsini gönder abi. Berke'den de ikinci kaleci olur geri alalım bu çocuğu.


    Bu sene ciddi bir revizyon şart. Emre kalacaksa bu oyuncularla devam edilemez.

    Bu dediğin imkansız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Vasıfsız başkan ve Acun atışmış mı? bir yerde okudum.

    Yalan haberdir, Koç etiketi yüzünden Ali Koç ile siyasiler bile kavga edemez.

  • td1907 T kullanıcısına yanıt

    Pelkas'a kimse 15 milyon vermez. Kaldı ki şuanda kadroki Mesut'tan sonra belki de en teknik isim. satmak yanlış olur bence.


    Brezilya ekolünden, Avrupa'da iş yapamadıkları ve antremanlarda çok lakayık davrandıkları için Aziz Yıldırım'ın kararı ile vazgeçip avrupa yönelmiştik. 2010/2011 sezonuydu galiba... o dönemden sonra avrupada oynayan oyunculara yönelmiştik.

  • fluox kullanıcısına yanıt

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe' yi yok edenlerin başında geliyor.

    Sportif ve mali açıdan 20 yılda felaket yaşattı, zavallıca GS galibiyetleri ile kendi gibi vasıfsız kitleleri kandırdı.

    Bolu saçma sapan, kimsenin gitmeyeceği bir tesis ve stadyum ki bunları yapmayan kulüp yok zaten...


    Ayrıca kulübü azizbahçe' ye fenerbahçe evlatları spor' a çeviren kişilerin başında gelir. Volkan ve Emre gibiler ve çeteleri sözde Fenerbahçeli olarak takımda yer buldu.


    Bir de utanmadan seçime girdi, icralık ettiği kulübe daha ne yapacaktı acaba? Aziz, maamut gibilerden her şey beklenir..



    KOÇ başarısız bir üç sene geçirdi ama devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım hatalarından ders almıştır, Emre vs gibi çöpler yerine bilinen isimlere yönelir, takımı emanet eder, sportif direktörlük kurumunu kaldırır.

  • adam hala başkan olup olmayacağıyla ilgili bir açıklama yapmadı. şaka gibi ya. seçime 2 hafta kalmış kalk bir açıklama yap. ne kadar zor olabilir yahu? bu konuda bile karar alma beceresi olmayan bir adamdan fenerbahçeye başkanlık yapmasını bekliyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi aldığında sadece adı olan bir klup vardı hocam.Ali Koç ile kıyaslanamayacağını düşünüyorum.



    Alıntıları Göster

    sadece adı olan bir klup mü :) yok artık daha neler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Haine

    adam hala başkan olup olmayacağıyla ilgili bir açıklama yapmadı. şaka gibi ya. seçime 2 hafta kalmış kalk bir açıklama yap. ne kadar zor olabilir yahu? bu konuda bile karar alma beceresi olmayan bir adamdan fenerbahçeye başkanlık yapmasını bekliyoruz.

    nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız... Adamın 2 hafta daha başkanlık süresi var. isterse son gün açıklar, isterse yarın açıklar. Buradan bile vurma peşindesiniz ..

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.