Şimdi Ara

Libya Ulusal Ordusundan Türk uçağını düşürdük açıklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Libya Ulusal Ordusu: Türk uçağını düşürdük açıklaması yaptı iddiası... Henüz doğrulanamamış bir iddiaya göre, Libya Ulusal Ordusu Türkiye'ye ait bir askeri uçağı düşürdüklerini duyurdu. Öte yandan, Libya Ulusal Ordu sözcüsü Mismari, Libya’daki tüm Türklerin tutuklanması emri verildiğini açıkladı. Ayrıca Libya hava sahası da Türk uçaklarına kapatıldı.

    Bir kaç haber sitesinde böyle bir bilgi var. Doğru mudur acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 29 Haziran 2019; 2:47:43 >



  • Yanlış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş düşürsünler.
    Oraya kadar nasıl ucucaz ulan mantık lazım yani biraz.
  • Libya'da çalışan çok Türk işçisi, mühendisi vs vardır. İnşallah böyle bir şey olmamıştır da Libya nerden çıktı şimdi bu bütün ....lar toplandı 4 taraftan bize operasyon çekiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Libya'da çalışan çok Türk işçisi, mühendisi vs vardır. İnşallah böyle bir şey olmamıştır da Libya nerden çıktı şimdi bu bütün ....lar toplandı 4 taraftan bize operasyon çekiyorlar.
    Önce operasyonu biz çektiğimiz için onlar da karşı tedbir olarak zıvanadan çıktılar.Bizim ülkenin ülkeler arası politikası cidden saçma sapan bir hal aldı.İnşallah bir şey olmaz keza herhangi bir sorun olacağını da zannetmiyorum.Yakında anlaşırlar bir şekilde.Olan yine oradaki Türk vatandaşların psikolojisine olacak
  • Yıllardır Trablus hükümetini destekliyoruz.Bölgede birçok askerimiz,uçağımız ve zırhlılarımız var.Libya meselesi Suriye meselesi kadar önemli.Libya ile deniz komşuluğumuz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

    Yıllardır Trablus hükümetini destekliyoruz.Bölgede birçok askerimiz,uçağımız ve zırhlılarımız var.Libya meselesi Suriye meselesi kadar önemli.Libya ile deniz komşuluğumuz var.
    Bence bu konuda bir süre tarafsız kalmalıydık.Sonuçta bir dönem bizdeki milliyetçilik akımı gibi onlarda da Arap Baharı akımı ile ülke ikiye ayrıldı ve yeni kurulan iki hükümet ve meclis anlaşamıyorlar.Bizim direk bir tarafı destekleyip,onlara silah satışı yapmamız,ister istemez karşı tarafı sinirlendirecek bir davranış iken,adamların ülkede ki kasabaları işgal etmesine de destek verdik.tabi bunun öncelikli nedeni deniz komşuluğu ama bence yine de tarafsız kalarak en az sorunla bu politikayı yürütebilirdik.
  • Dustywaffe kullanıcısına yanıt
    Türkiye bölgede mühimmat desteği sağladığı iddaası var düşürüldüğü iddaa edilen uçakta Türkiye ye ait İHA. Libya’nın doğusunu kontrol eden Halife Hafter'e bağlı Libya Ulusal Ordusu Türkiye ye fiili savaş açmış durumda şuan. Bu orduyu Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri finanse ediyor askeri destek sağlıyor. Ülkemizdeki Arap sevicilerine duyrulur.

    Bir yana olay doğruysa Mısır ve Arap emirlikleri de dolaylı yoldan Türkiye'ye savaş açmış olduğundan bahsedebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Haziran 2019; 9:58:47 >
  • Bir kaç gün önce Trablus hükümeti bir sürü silahlarını ele geçirdi. Kudurması normal. Ayrıca Trablus hükümetine Kirpi, İHA felan satıyoruz (Büyük ihtimal Katar finanse ediyor) Doğu Akdeniz meselesi için Trablus Hükümetinin bu iç savaşı kazanması lazım bizim açımızdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.