Şimdi Ara

Lian li O11 Dynamic XL White. Kutusunda, Kullanılmamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Lian li O11 Dynamic XL White. Kutusunda, Kullanılmamış.

    Merhaba arkadaşlar, 8 Ocak tarihinde newegg.com üzerinden çok severek ve içime sinerek almış olduğum kasa, çeşitli gümrük zorlukları nedeniyle 26-27 gün gibi bir sürede elime ulaştı. Cam kapakları bir kere bile açılmamıştır. Resimleri aşağıda paylaşıyor olacağım.


    Aydın kuşadasın da ikâmet ediyorum. Kasa 15kg civarı, kargosu epey tuzlu olucaktır.


    Fiyat hakkındaki yorumlarınızı kendinize saklarsanız çok sevinirim.


    https://www.newegg.com/global/tr-en/black-lian-li-o11-dynamic-e-atx-full-tower-case/p/2AM-000Z-00049 Ürün bu. Kargo, vergi vs herşeyiyle 3300 liraya geliyor.


    507 344 7070 numaralı telefonumdan veya forum üzerinden bana ulaşabilirsiniz.


    Fiyat ; 2850 TL.


    Kasanın üst kapağı elime ulaşmıştır.


    Saygılar







    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 2850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Öncelikle geçmiş olsun. Can sıkıcı üzücü bir durum. Resimlerden gördüğüm kadarı ile bu parçalar sanki daha evelden yapıştırılmaya çalışılmış yada siz mi yapıştırmayı denediniz. Yoksa ben hatalı mı görüyorum yapıştırıcı izi gibi sarımtırak bir tabaka mevcut.

  • Urunu Newegg saticisindan temin etmis olmalisiniz, vergisi zarti zurtuyla 2400TL civariydi en son.. Fatura fiyatinin toplam 3300TL olduguna emin miyiz hocam?

  • O nasil soru, eminim tabiki. 2400 liraya kusursuzunu getirebilirseniz, ben 3300 liradan alirim bu arada. Silver veya white farketmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artos 10 kullanıcısına yanıt

    Maalesef uzucu bir durum. Ben hicbir islem yapmadim, farkettigim gibi paketledim zaten. Sanssizim bu tur durumlarda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı satışlar, maalesef can sıkıcı üzücü bir durum olmuş.

    Tam bu konuda başımdan geçen bir olayı, sizi aydınlatmak için anlatmak istedim, haddimi aşarsam kusura bakmayın. Sadece bilgilendirmek istedim sizi ve burayı okuyanları.


    Kısaca özetlemek gerekirse qp bilisimden corsair kasa aldım, sorunsuz bir ay kullandım. Sonra yandaki camı tutan vidalardan ikisi yalama oldu kendi kendine, işlevinde sorun yok ama vidalar sonuna kadar sıkışmıyor, dönüp duruyordu.

    Sizin gibi takıntılı olduğum için qp ile iletişime geçtim, kasayı gönderin distribütöre göndereceğiz onların incelemesine göre işlem yapabiliriz vs vs, uğraşmadım hiç. Corsair'e ticket açtım, durumu anlattım.


    Adamlar önce hollanda'dan 4 tane vida gönderdiler, kargo ve vergileri ödeyerek(evet ülkemiz 4 tane vidadan vergi alıyor). Aldım vidaları ama durum aynı, sorun kasadaki vida yerlerinde. Tekrar anlattım durumu, sorun vidada değilmiş kasadaymış diye.

    Tamam dediler biz sizin için ayarladık kasayı DHL ile alıcı ödemeli gönderin, bize ulaşınca size yenisini göndereceğiz, okey dedim gönderdim kasayı, dedikleri gibi 4 gün sonra gönderdiler bana kasayı(kargoyu yine onlar karşıladılar)

    Ürün tr'ye geldi, ptt gümrükten aradılar, ürününüz ankara gümrükte gelin alın dediler. Gittim, gümrüğe takılmış. Neden dedim, ürünü türkiyeden aldım, vergisini verdim ve garanti kapsamında bana yenisini gönderdiler elimdekini de onlara geri gönderdim.

    Evet ama fark etmez yeni gelen ürün için de gümrük vergisi vermeniz lazım yoksa çıkmaz gümrükten dediler. Kavga gürültü en sonunda pes ettim ve yeni gelen kasa için gümrük vergisi ödeyerek gümrükten alabildim.

    Sözü çok uzattım sizin konunuza bağlayacağım, eğer ürünü geri iade ederseniz dikkat edin, size yenisini yolladıklarında gümrüğe takılıp yeniden vergi verme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.


    iyi satışlar.





  • DarknessIsOurNewKingdom kullanıcısına yanıt

    Sepete eklerken farklı satın alırken farklı fiyat çıkabiliyor o yüzden karıştırmış olabilirsiniz.

  • Prologuen kullanıcısına yanıt

    Lian Li den cevap geldi, kapağın komple yenisini göndericeklermiş. Yinede uyarınız için çok teşekkür ederim.

  • 2000 teklif. sıfır fıyatından pahalıya gelıyo boyle hocam.

  • JONSNOWM kullanıcısına yanıt

    Nasıl daha pahalıya geliyor hocam, açıklarsanız bilmek isterim.

  • Bu arakadaşın kasa satmaya niyeti yok . Yazıyorum cevap vermiyor arıyorum telefonu acmıyor . Alışveriş boyle olmaz . Bu kadar vurdum duymaz olmaz olunmaz .
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt

    Yüklükte, kutuda duran kasayı neden satmaya niyet olmasın bu arkadaşın. Bir sebepten ötürü bakamamışımdır diimi, bu olaslılık aklına gelmiyormu hiç?

  • justcontrol kullanıcısına yanıt
    2 gün oldu ben konuşulan ve ağızdan cıkan cümleye bakarım . Vakit ve zaman değerli benim için . Mesajımı gorupte cevap vermemeyi ben farklı algılarım Arkadaşım . Bir cümle dahi tenezzül edip yazmıyorsan ben bu tutumunu hoş karşılamam . Ozel bir sebebin vardır direk yazarsın yada müsait olduğunda zaten acıklamanı yaparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 16 Mart 2021; 17:7:12 >
  • Sen algıla arkadaşım, vakit zaman hepimiz için değerli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CuneytBora

    2 gün oldu ben konuşulan ve ağızdan cıkan cümleye bakarım . Vakit ve zaman değerli benim için . Mesajımı gorupte cevap vermemeyi ben farklı algılarım Arkadaşım . Bir cümle dahi tenezzül edip yazmıyorsan ben bu tutumunu hoş karşılamam . Ozel bir sebebin vardır direk yazarsın yada müsait olduğunda zaten acıklamanı yaparsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.