Şimdi Ara

Lian Li Lancool 216 hakkında soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, yeni kasa almayı düşünüyorum Corsair 4000d airflow ve Fractal Design Torrent kasalarını hiçbir yerde bulamadığım için diğer airflow konusunda çok iyi olan Lian Li Lancool 215 olanı almaya karar verdim. Fakat buna bakarken 216 serisinin çıktığını ve incelemelerinde yeni "Budget King" dediklerini görünce acaba Türkiye'ye gelir mi diye merak ettim. Söylediklerine göre 216'da iyileştirmelerde yapılmış. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Yada Lian Li Lancool 215 alsam mutsuz olur muyum? Kasa da ryzen 7600x(henüz almadım) ve rtx 3070(şuan ki kartım) kullanmayı düşünüyorum.




  • Lian Li Lancool 216 cok güzel duruyor inceledim.Fakat tr piyasasinda yok dedigin gibi.Adam akıllı bir pc donanımı ithal eden büyuk bir satıci firma yok ki.Her fırsatı degerlendirelim.Kiytirikdan açmişlar 5-6 tane teknoloji dükkani birinde aradigini digerinde bulamiyorsun.Onda buldugunu digerinde bulamiyorsun.Fiyatlarida hepsi kafasina gore belirlemiş.Yurtdisini bu konuda cok takdir ediyorum.Bir donanim mi çikti çat 1 hafta içinde tum donanim firmalarinda ayni fiyat etiketinden çat diye rafta.Şu ülkede bu sektorde global capta fiyat uygulayip herseyi zamaninda ithal ettiren bir satici kursan varya paraya para demezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt

    Sormayın hocam globalde harika fiyat performans kasaları var. Bizde 10000+ TL üzerine satılan kasalardan daha güzel hava akışı olan kasalar var ama hiçbiri ülkedemizde yok. Uzun zamandır pc toplamamıştım elektronik sektörü gerçekten saçma bi duruma gelmiş.

  • RogueAgent kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle oldu.Kim kime geçirirsem modunda hepsi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.