Şimdi Ara

LG XBOOM 2022 serisi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG XBOOM 2022 serisi duyuruldu



    Elektronik ev aletleri sektöründe lider durumda olan LG, ses teknolojleri pazarında da önemli bir paya sahip. PC ve ev sinema sistemleri yanında kulaklık ve taşınabilir hoparlör tarafında da pek çok ürün sunuyor. LG XBOOM 2022 serisi aileye yeni katıldı.



    LG XBOOM 2022 serisi özellikleri ve fiyatı



    Seride LG XBOOM 360 modeli mekânsal sese odaklanırken XBOOM Go modelleri eğlence ve dış ortamlara odaklanıyor. Wireless Party Link uygulaması ile de 10 adet LG hoparlörü birbirine bağlayarak devasa bir ortam elde edebiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.LG esnek monitör modelini duyurdu



    LG XBOOM 360 (X03QBK) modeli 3 yollu ses sistemi ile daha iyi bir mekânsal ses sunuyor. Koni şeklindeki sürücü ile bu özellik sağlanmış. İlk kez üst kısımda da yukarı doğru bir sürücüye yer verilirken yine iç kısma entegre edilmiş RGB aydınlatma yer alıyor. İpek Dome tweeter, Cam Elyaf Orta hoparlör ve neodimyum mıknatıslı 4 inçlik woofer'dan oluşan 3 taraflı premium bir ses sistemi ile XO3Q, farklı frekanslar sunuyor ve çeşitli ses içeriklerine ekstra güç, ayrıntı ve derinlik katıyor. 



    XO3Q, çift pasif radyatörleri sayesinde daha zengin ve daha derin bas sağlarken, yuvarlanma önleyici destekleyicileriyle kullanıcıların ses bozulmasına neden olmadan daha dinamik bas seviyelerinin keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. Dinamik Bas Güçlendirici özelliğine sahip gelişmiş bu hoparlör, mükemmel bir şekilde dengelenmiş ve dinamik bir ses performansı için derin ve güçlü bas seviyeleri sunuyor. Örneğin, içeriği düşük ses seviyesinde oynatırken bu özellik, optimum dinleme deneyimini sağlamak için bas seviyelerini otomatik olarak artırıyor. XBOOM 360 modeli 300$ fiyat etiketine sahip.



    LG XBOOM 2022 serisi duyuruldu



    LG XBOOM Go serisi ise taşınabilirliğe odaklanıyor. 30W çıkışa sahip XG7Q hoparlör, güçlü bas seviyelerini ve daha yüksek frekanslarda mükemmel netliği desteklemek için track woofer ve dome tweeter'ından yararlanıyor. Dinamik Bas Güçlendirici özelliğine sahip XBOOM Go hoparlörler, dengeli ancak dinamik ses performansları için derin ve güçlü bas üretiyor. İçeriği düşük ses seviyesinde oynatırken, bu özellik, dinleme deneyimini optimize etmek için bas seviyelerini otomatik olarak artırıyor. 

     

    XBOOM Go hoparlörler, kullanıcılara yeni kullanılabilirlik ve kolaylık sağlamak üzere tasarlandı. Dış mekan sevenler için mükemmel olan tüm XBOOM Go hoparlörler, hava koşullarına karşı güçlü korumayı garanti eden bir IP67 derecesine sahip. Uzun ömürlü XG7Q ve XG5Q, kullanıcıların gün boyu dinamik dinleme deneyimlerinin keyfini çıkarabilmeleri için 24 saate kadar pil ömrü sunuyor.

     

    XBOOM Go'nun Mood Lighting özelliği, dinleme deneyimine ekstra bir boyut katmak için müziğin ritmine uyan etkileyici ışık gösterileri üretiyor. Müzikle senkronize olan genişletilmiş 16 milyon renk seçeneği ve 9 ön ayarı ile zenginleştirilmiş bir müzik deneyimi yaşatıyor. XG5QBK modeli 130$ iken powerbank özelliğine sahip XG7QBK ise 180$ olarak satılıyor.









  • Xboomgo pl7 var meridian çok kirli basık soundboost ise çok parlak yüksek kalite şarkılarda sapıtıyor tek iyi yönü bataryası uzun gidiyor



    Hoparlör testlerinde ortalamanın bile altında altında kalmış bir hoparlör 1000? bile alınmaz

  • reiis R kullanıcısına yanıt
    Kirli mi? Sesten anladığınıza emin misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca koca firmalar daha dünkü Anker'in ürettiği hoparlörleri üretemiyor. Üretse bile 3-5 kat daha pahalıya satıyor.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Anlamamış olsaydım lg meridian ile devam ederdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.