Şimdi Ara

LG X130 Hoparlör Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta eşime doğumgünü hediyesi olarak aldığım LG X130 netbook ile mp3 dinlerken 2-3 saniyede bir sürekli PIT PIT diye ses geliyor.İster kulaklık ister dahili hoparlör ister harici 5 + 1 takılı olsun değişmiyor.Bu ses normalmidir yoksa vakit kaybetmeden aldığım yere götüreyimmi?Ne dersiniz?



  • Eksik kopyalama olmasın?HER uzantıdabunu yapıyor mu?Birde bu üründe fan sesi rahatsız edici diye okuyoruz doğru mudur?
  • Sadece mp3 dinlerken ses oluyor.Fan konusunda değil rahatsız edici ses, çıt çıkmıyor bizim makinada
  • Sorun wireless'in açık olmasından kaynaklanıyormuş.Kapatınca mp3 dinlerken işittiğimiz o rahatsız edici ses yok oldu.Aynı sorunu yaşayanlar FN + F6 ya basıp off yapın
  • arada bende duyuyordum , srs wow ayarlarında değişiklikten sonra azaldı ama kaybolmadı. çözüm bilgisi için teşekkürler ama wireless açıkken müziği pıtpıtlamı dinleyecez yani.

    fan sesi olayıda göreceli biraz. asus samsung lenovo vs çoğu markada fan gerekmediğinde tamamen duruyor bunda ise ASLA durmuyor, düşük devirde sessiz görüşü hakim olabilir ama fanın durarak sıfır sese inmesiyle mukayese edilemez.
  • söylediğiniz gibi bi problem aynen lenovo nun 20 ytl daha dusuk modeli olan s10-2 de de var ama o pıt-pıt-pıt ses daha az ve cok derinden geliyor cok dikkat edlirse duyuluor internette bunun s10-2 nin hoparlorunun statik elektrikle ilgili bi sorunu oldugundan söz edilmiş lg deki de benzerdir,
    lg deki wireless bağdaştırıcısının aynısından (broadcom) lenovo da da var o da kopuyor geliyor dusuk bağlantı hızlarıyla internete giriyor, arada ağları görmüyor, anlıcaınız bu bilgisayarı alalı eger henuz 15 gun olmadıysa goturup daha sağlam hp veya sony nin netbooklarından biriyle deiştirin yoksa 550 ytl çöpe gdecek ben 3-4 gune kalmaz geri iade edeceğm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.